Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία eshop, θέματα

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιουργία eshop τι χρειάζεται εκτός από προγραμματισμό:

πχ λέω εγώ, μπορώ να χρησιμοποιήσω shared hosting?, Χρειάζομαι ssl, άλλα?

να φτιαξεις την ιστοσελιδα (προγραμματισμος-και καποιος για να κανει το design(κοινος φωτογραφιες)), να την βαλεις καπου π.χ. σε εναν web host server η να φτιαξεις δικο σου server, να εχεις τα προιοντα που θα πουλας(εννοειτε), καλυτερα βαλε και ssl για να ειναι "ησυχη" οι πελατες σου, υποθετο οτι πρεπει να εχεις και λογαριασμο σε τραπεζα η και paypal, και να βρεις ενα τροπο να τα στελνεις τα προιοντα....

ελπιζω μην ξεχασα τιποτα.

Δημοσ.

Ποιο ssl χρειάζεται γιατί έχω δει πολλά και με πολύ μεγάλες διαφορές στις τιμές.

Επίσης πως μπορείς να βάλεις να δέχεται πιστωτική κάρτα? είναι εύκολη η συνεννόηση με τράπεζα?

Δημοσ.

Ποιος θα αναπτύξει το eshop? Αυτός θα πρέπει να σου λύσει και τις απορίες.

1)Μπορείς να χρησιμοποιήσεις shared hosting

2)To ssl δεν είναι απαραίτητο αν δεν κάνεις την πιστοποίηση των καρτών στο server που θα φιλοξενείσαι (σου προτείνω να μην το κάνεις αυτό).Χρησιμοποίησε την μέθοδο redirect που προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες, δλδ validation της πιστωτικής στην σελίδα της τράπεζας. Αν θες να βάλεις ssl (φαίνεται καλύτερα στον υποψήφιο πελάτη) το κόστος έιναι μικρό από 29€ + dedicated i.p, διάλεξε το φτηνότερο από μια γνωστή εταιρία.

3)Για την διασύνδεση με τράπεζα μπορείς να απευθυνθείς σε αυτές γενικά εύκολο είναι αρκεί να έχεις έναν όψεως λογαριασμό.

Tip Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις τράπεζες για τη διασύνδεση, γιατί στο κατάστημα συνήθως δεν ξέρουν.

Δημοσ.

Να διευκρινήσω ότι το SSL και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι τα λιγότερα, αφού SSL βρίσκεις και με 15€/έτος - SBS, GeoTrust κλπ. + 1-2 €/μήνα η ΙΡ.

Μπορείς να δέχεσαι πληρωμές με πιστωτική μέσω PayPal και να γλιτώσεις από τυχόν προμήθειες των τραπεζών. ΟΚ, και το PayPal έχει κάποια χρέωση αλλά μου φαίνεται ότι είναι μικρότερη.

Με τον τρόπο αυτό ούτε SSL χρειάζεσαι, αλλά και ούτε κάποια άλλη υπηρεσία Fraud Protection που ελέγχει τις κάρτες και το κόστος θα μειωθεί.

Κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο θέμα είναι ο ιστότοπος, η εμφάνιση και οι τυχόν μετατροπές που θα χρειαστεί.

Μόνο το SSL δεν θα πείσει τους πελάτες σου να αγοράσουν από σένα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά θα κάνω αύριο ένα τηλέφωνο στην τράπεζα να μου εξηγησουν τι ακριβως χρειάζονται!

ότι απορίες δημιουργηθούν θα επανέλθω! rolleyes.gif

Δημοσ.
Μπορείς να δέχεσαι πληρωμές με πιστωτική μέσω PayPal και να γλιτώσεις από τυχόν προμήθειες των τραπεζών. ΟΚ, και το PayPal έχει κάποια χρέωση αλλά μου φαίνεται ότι είναι μικρότερη.

paypal 4% επι της αγορας

eurobank (και φανταζομαι και οι αλλες) 1%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...