zHsHs_87 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 γεια σας παιδαι προσφατα απεκτισα ενα μακ αιρ με λεοπαρντ και θελω να βαλω το snow leopard αλλα επειδη δεν το εχω ξανακανει ποτε σε μακ θελω να κρατισω backup το τρεχον λειτουργικο για επαναφορα μεταγενεστερα αν κατι παει στραβα (σημειωση: γιατι δεν εχω δισκακια εγγαταστασης) ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 TimeMachine δοκίμασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 TimeMachine δοκίμασες ? Έχω την εντύπωση πως για να κάνεις full restore ένα backup από time machine χρειάζεται να κάνεις boot από το DVD εγκατάστασης του λειτουργικού, που ο zHsHs_87 λέει πως δεν έχει. Η πιο σίγουρη λύση είναι ένας εξωτερικός δίσκος (πχ usb) και η εφαρμογή SuperDuper που μπορεί, με μερικά κλικ, να δημιουργήσει ένα ακριβές αντίγραφο του δίσκου σου, το οποίο θα είναι μάλιστα bootable, δηλαδή σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος θα μπορείς να μπουτάρεις από το USB δίσκο και να δουλέψεις κανονικά το Mac σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αφού λες ότι θα βάλεις το snow leopard τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις restore το image του snow leopard με το disk utility σε ένα USB σκληρό και να μπουτάρεις από εκεί.....ότι δηλαδή θα έκανες άμα είχες τα δισκάκια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 carbon copy cloner αψογο, πανευκολο και φυσικα free κανεις κλωνο του σκληρου με το λειτουργικο, χρειαζεσαι φυσικα ενα USB σκληρο ή εστω ενα partition του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 αυτο ακριβως θελω να κανω κλωνο δηλαδη ναι θα βαλω το snow leopard αλλα φοβαμαι για τυχον λαθει η κτ τετοιο θα ηθελα να εχω ενα backup του λογισμικου μου!!! SuperDuper αυτο απ οτι καταλαβα δεν ειναι φρεε?? εε? εχω ηδη ξεχωρισει στον εξωτερικο σκληρο μ ενα μερος γυρο στα 40 γβ για αυτο το λογο!!! οποτε ποιο απ τα δυο προγραμματα ειναι ποιο ευχριστο και καταληλοτερο για τον κλωνο??? αλλα να μπορω να μπουταρω οταν χρειαστει για εγγατασταση!!! σας ευχαριστω για τιν αμεση αποκριση σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Και τα δυο ειναι ευκολα και ευχρηστα πιστευω, εγω χρησιμοποιω το carbon και δεν με εχει προδωσει ποτε, ειναι και free Προσοχη, το παρτιτιον να μην ειναι μικροτερο του χωρου που εχεις γραμμενο στον σκληρο με το λειτουργικο Και τα δυο προγραμμτα θα σου το κανουν bootable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Και τα δυο ειναι ευκολα και ευχρηστα πιστευω, εγω χρησιμοποιω το carbon και δεν με εχει προδωσει ποτε, ειναι και free Προσοχη, το παρτιτιον να μην ειναι μικροτερο του χωρου που εχεις γραμμενο στον σκληρο με το λειτουργικο Και τα δυο προγραμμτα θα σου το κανουν bootable σας ευχαριστω ολουσ σας τελικα κατεληξα στο καρμπον και κανω τωρα το μπακαπ και να δουμε τι θα δουμε και κατι αλλο παραγγειλα τον ocz vertex 2 αναρωτιεμαι θα τεριαζει στο αιρ μακ μου??? παιζει να εχει καποιο προβλημα συμβατοτιτας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 σας ευχαριστω ολουσ σας τελικα κατεληξα στο καρμπον και κανω τωρα το μπακαπ και να δουμε τι θα δουμε και κατι αλλο παραγγειλα τον ocz vertex 2 αναρωτιεμαι θα τεριαζει στο αιρ μακ μου??? παιζει να εχει καποιο προβλημα συμβατοτιτας??? Απο ότι κατάλαβα έχεις MacBook air.Μάλλον ο συγκεκριμένος σκληρός δεν ταιρειαζει.... http://www.myservice.com/blog/2009/09/macbook-air-hard-drives-connectors-enclosures-and-sizes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Απο ότι κατάλαβα έχεις MacBook air.Μάλλον ο συγκεκριμένος σκληρός δεν ταιρειαζει.... http://www.myservice.com/blog/2009/09/macbook-air-hard-drives-connectors-enclosures-and-sizes/ ναι ακριβως επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα αρα εν μπορω να κουμποσω οποιον δηποτε 1.8" σσδ σκληρο πανω?? πρεπει να ειναι συγκεκριμενος??? το μπακαπ παντος τα παει πολυ καλα εδω και μια ωρα και συνεχιζει χιχιχιιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ναι ακριβως επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα αρα εν μπορω να κουμποσω οποιον δηποτε 1.8" σσδ σκληρο πανω?? πρεπει να ειναι συγκεκριμενος??? το μπακαπ παντος τα παει πολυ καλα εδω και μια ωρα και συνεχιζει χιχιχιιχ Απο τι φαίνεται δεν μπορείς....πρέπει να είναι συγκεκριμένος.Καλοριζικος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 καταλαβα ευχαριστω πολυ οποτε παει στραφι ενα σκληροσ δισκος χιχιχιχιχιχχι τουλαχιστον πετιχε το μπακαπ!!! σας ευχαριστω πολυ για τιν βοηθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.