Προς το περιεχόμενο

Νεο tower με 1600euro

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είδες στη σύνθεση σου έβαλα 16GB μνήμης.

Επίσης επειδή με ρωτάς, ναι το Coolermaster 430 είναι ένα μέτριο κουτί με ανύπαρκτo cable management. Τα καλώδια του psu που θα τα βάλεις οέο?

Πάρε το Rebel και θα με θυμηθείς, διαφορετικά δώσε κάτι παραπάνω για Xigmatek Utgard με παράθυρο ή Cm 690 advanced ii με παράθυρο. (αφού θες παράθυρο αν και το rebel θα το προτιμούσα και ας μην έχει) ;)

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είδες στη σύνθεση σου έβαλα 16GB μνήμης.

Επίσης επειδή με ρωτάς, ναι το Coolermaster 430 είναι ένα μέτριο κουτί με ανύπαρκτo cable management. Τα καλώδια του psu που θα τα βάλεις οέο?

Πάρε το Rebel και θα με θυμηθείς, διαφορετικά δώσε κάτι παραπάνω για Xigmatek Utgard με παράθυρο ή Cm 690 advanced ii με παράθυρο. (αφού θες παράθυρο αν και το rebel θα το προτιμούσα και ας μην έχει) ;)

ok ok ok καλά καλά καλά το αλλάζω πάει το άφησα ορίστε.... Να παραγγείλω; :P :P

sshot8r.png

Uploaded with ImageShack.us

Γι'αυτο τι λες?Εχει και ενα παραθυρακι να βλεπεις.Thermaltake Dokker

άγαρμπο είναι :P

Δημοσ.

Αχ να δω τι θα πάρω για μένα έτσι όπως το πάτε :P

Μια χαρά μου φαίνεται και έχει και παράθυρο χεχεχε οκ αυτό λοιπόν. Κατά τα άλλα είμαι οκ?

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο δεν το λες αγαρμπο ετσι?αλλα ανεβαινουμε σε τιμη.Sharkoon T9 Value

Ρε συ θάνο στο μυαλό μου είσαι? Τώρα το είδα. :P

Κάρμεν αποφάσισε τι θέλεις γιατί μας έχεις μπερδέψει. :P

Μπορείς να μου πείς λοιπόν που κολλάει το G500 σε εσένα απο την στιγμή που δεν θέλεις το pc για games?

Για απάντησέ μου σε περικαλώ.

Δημοσ.

Αχ να δω τι θα πάρω για μένα έτσι όπως το πάτε :P

Μια χαρά μου φαίνεται και έχει και παράθυρο χεχεχε οκ αυτό λοιπόν. Κατά τα άλλα είμαι οκ?

Εσυ θα παρεις ενα τετοιο 0429156.jpg

Δημοσ.

Μου άρεσε το κουτί τέλος. :P Αποφάσισα είναι αυτό αλλαγή σε κουτί ΔΕΝ κάνω μένει να πατήσω παραγγελία και να πάρω τηλέφωνο. Πείτεεεεεε

sshot9r.png

Uploaded with ImageShack.us

Εσυ θα παρεις ενα τετοιο 0429156.jpg

too much for me hun :P

Δημοσ.

Βρε σοβαρά τώρα πατάω... Αν είναι μόνο το κουτί δεν το συζητώ. Αν είναι κάτι άλλο το συζητάω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...