Προς το περιεχόμενο

Νεο tower με 1600euro

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελεις να με ακουσεις πανε σε 2600κ και βαλε αλλα 8gb μνημη.

Στο λεει καποιος ο οποιος εχει amd αλλα δεν ειναι κολλημενος!

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να σε ρωτάω φυσικά και θα ακούσω... Εξάλλου άνοιξα θέμα για να ακούσω προτάσεις...

Δηλαδή να πάω στα 16GB RAM (υποθέτω συνδυασμός μεγαλύτερης RAM με SSD θα είναι Better σωστά; )

Οπότε άλλα 110,45 για Ram και άλλα 51,19 για 2ο HDD που θέλω = 1408,90 euro Σωστά;

Δημοσ.

οκκκκκκκκκκκκκκ thanks για τη σύνθεση. :-)

Θα το σκεφτώ λίγο και αποφασίζω. Θα πω τι έκανα παραγγελία...

Δημοσ.

+1 στην intel σύνθεση.

από tower ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα δύο:

Thermaltake V4 Black Edition VM30001W2Z Midi Tower no PSU Black 55,74 €

Thermaltake Element T VK90001N2Z Middle Tower no PSU Black 63,92 €

γενικά πιστεύω είναι καλύτερο το τροφοδοτικό να τοποθετείται στο κάτω μέρος του κουτιού ώστε να είναι ελεύθερο το πάνω μέρος για την εξαγωγή του θερμού αέρα.

Δημοσ.

Προφανώς να παραγγείλεις από vision αφού από τιμές είναι πολύ μπροστά, απλά το 10ήμερο είναι σχεδόν σίγουρο...

To ξέρω. Την τελευταία παραγγελία την πήρα πιο σύντομα βέβαια, μια και το έστησα εγώ το Pc. Τώρα θα δείξει πόσο θα κάνουν...

Δημοσ.

????????????

Τιποτα πλακα κανω. Απλα μου εχει κανει εντυπωση πως μπορεις να χεισ στον καταλογο σου κατι το οποιιο μπορει να ρ8ει στην αποθηκη σου μετα απο 1 μηνα.

Δημοσ.

Kάρμεν συμφωνώ και εγώ με την σύνθεση του Coldfusion, για την δουλειά που το θέλει καλύτερα να πάει σε i7 και nvidia.

Φτιάχνω μια πρόταση και εγώ σε παρόμοιο μήκος κύματος με την σύνθεση του Cold με κάποιες ψιλοαλλαγές για να έχεις μια γνώμη ακόμα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...