Προς το περιεχόμενο

Νεο tower με 1600euro

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε και η τελικη σύνθεση .Το πληκτρολόγιο το πηρά πριν δυο εβδομάδες για την κοπέλα μου αρκετά αθόρυβο είναι το ποντική είναι άριστο αρκετά ακριβείας .

Μαζί με την 24'' βγαίνει 1792,44Ε χμμ από κάπου πρέπει να κόψουμε

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον αν και δεν ειμαι φαν αυτης της εταιριας ωστοσο αξιζει να σου επισημανω οτι με τα χρηματα που διαθετεις παιρνεις αυτο,την στιγμη που δεν το θες για παιχνιδια http://www.skroutz.gr/s/282334/Apple-iMac-27%22-3-6GHz-4GB-1TB.html με μια απο τις καλυτερες 27αρες οθονες που υπαρχουν.για να μην παρεξηγηθω,δεν εχω παρει ποτε μου κατι apple αλλα στην περιπτωση σου ταιριαζει αυτη η αγορα. (επισης μπορεις να του βαλεις ssd-και σε μια εξωτερικη θηκη τον εσωτερικο 1terra και να εισαι αρχοντας)

edit λαθος του skroutz. αυτο ενοουσα και κανει 1880ε δυστυχως http://www.skroutz.gr/s/282152/Apple-iMac-27%27%27-2-8GHz-4GB-1TB.html

Δημοσ.

Και αρκετά μια και είναι και ο εξωτερικός (κουτί που διάλεξα)

Αλλά μου αρέσει και το κακό είναι ότι με ξέρεις και με βλέπω να δίνω τα παραπάνω :lol:

λοιπον αν και δεν ειμαι φαν αυτης της εταιριας ωστοσο αξιζει να σου επισημανω οτι με τα χρηματα που διαθετεις παιρνεις αυτο,την στιγμη που δεν το θες για παιχνιδια http://www.skroutz.gr/s/282334/Apple-iMac-27%22-3-6GHz-4GB-1TB.html με μια απο τις καλυτερες 27αρες οθονες που υπαρχουν.για να μην παρεξηγηθω,δεν εχω παρει ποτε μου κατι apple αλλα στην περιπτωση σου ταιριαζει αυτη η αγορα. (επισης μπορεις να του βαλεις ssd-και σε μια εξωτερικη θηκη τον εσωτερικο 1terra και να εισαι αρχοντας)

thanks για την πρόταση αλλά δεν θα του κάνει. Όχι για την δουλειά που το θέλει, αλλά επειδή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με mac και δεν έχει και το χρόνο να αρχίσει σε νέα πράγματα.

A ξεχάστηκα Αρχόντισσα περικαλώ :P

@rafail ξέχασε την οθόνη αν του αρέσει η Dell την οποία θα την πάρω από ότι φαίνεται ας πάει σε dell μετά. Τι λες;

Δημοσ.

Μπορούμε να κόψουμε από το τροφοδοτικό να πας στο Corsair 500W θα βγει μαζι με την οθόνη 1733,56Ε.Εινα ακόμη κόψιμο είναι στους δίσκους να πας στους 1TB x2 = 2 TB θα κερδίσεις ένα 50Ε πάνω κάτω. Επίσης μπορείς να κόψεις ένα 100Ε από τον ssd να πας σε έναν με 60gb και ήρθε στα ίσια του το μπατζετ.

Αν μπορεί να περιμένει και να την πάρει σε λίγο καιρό δίκια του επιλογή

Δημοσ.

Κοίτα είναι δώρο το Pc από μένα. Οθόνη έχει ήδη όπως ανέφερα. Μην ξεσκιστώ οικονομικά εντελώς. Στον ssd όχι είμαι κάθετη στον 120άρη. 60άρης με τίποτα.

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι ότι είναι μια χαρά η σύνθεση και είναι αμαρτία να την πετσοκόψουμε. Οπότε χωρίς οθόνη είναι οκ και για την τσέπη μου.

Δημοσ.

Υπέρ τουμπανο pc στα 1300Ε

Κανόνισε να κάτσω να το λειτουργήσω και να μου μοιάζει το δικό μου δεινόσαυρος. Θα σου κόψω την χορηγία που έταξα στον οδηγό σου :P

Δημοσ.

τα θέλει ο ποπός σου ε; Βρε δεν είμαι για άλλα έξοδα αυτό + την 27άρα για μένα την κάτσαμε την βάρκα. Αν τον πείσω για Overclock φυσικά και θα ζητήσω Help μια και εγώ όπως ξέρεις είμαι Η ΑΣΧΕΤΗ στο θέμα.

Α να κάνω μία να βάλουμε αυτό το κουτι καλύτερα;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23084&cat=1

και να κάνω τους δίσκους 2χ1 και όχι 2χ2;

Δημοσ.

Είναι το ίδιο κουτί απλώς με το παραθυράκι από διπλά .

Αν του φτάνουν τα 2tb τότε βγάλε τα 4tb και βαλε δύο F3.Εγω για καλυτέρα τους έβαλα

Δημοσ.

Νομίζω με τα 2TB θα είναι οκ και ο sami spinf3 θα είναι και πιο σβέλτος από τον Green

Μα για το παραθυράκι το είπα. Μου αρέσει καλύτερα :P

Δημοσ.

Μην πάρεις ΑΤΙ για cad – Photoshop εκτός αν δεν σε νοιάζει.. τα ΑΤΙ σε αυτά τα 2 προγραμματα προτείνονται τελευταία, μαζί και τα επαγγελματικά ΑΤΙ μιας και έχουν προβλήματα με τους οδηγούς.. δεν σκαμπάζουν όσο τα nvidia..

Αν θες αποδείξεις, μπες μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα CAD και Photoshop και κοίτα στην κατηγορία « προτεινόμενες κάρτες γραφικών» και τον λόγο που προτείνουν nvidia..

Εάν δεν σε νοιάζει όμως.. πάρε ότι θες.. Μην πεις οτι δεν το ήξερες.. χεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...