Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Γλώσσας σε Νοκια

ChocoBanana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Nokia E55 το οποίο είναι στα αγγλικά. Το θέμα είναι ότι επειδή το κιν είναι από εξωτερικό δεν έχει καν μέσα ελληνικά για ν αλλάξω απλά τη γλώσσα. Πήγα σ ένα κατάστημα κινητών και μου παν πως πρέπει να μου αλλάξουν rom και ότι αυτό κοστίζει 30Ε. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπορώ μόνος μου από κάπου να κατεβάσω απλά τη γλώσσα και να την κάνω install στο κινητό? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με το E52... Έκανα αναβάθμιση και έχασα εντελώς τα ελληνικά (βέβαια, έχει αγοραστεί από Ελλάδα!! :mad:)Νέα αναβάθμιση και επαναφορά ρυθμίσεων δε κάνανε τίποτα. Όταν ρώτησα όμως, δε μου είπανε για αλλαγή rom, αλλά ότι στα club nokia στα περνάνε με κάνα δεκάρικο. Δεν έχω ξαναρωτήσει από τότε, οπότε άμα δοκιμάσεις τελικά κάτι ενημέρωσέ μας!

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=xxOzZ8ImrTg

Έχω βρει αυτό εδώ. Θα ισχύει και για τα Ε series ή να μην το δοκιμάσω καν?

Ναι ισχυει αυτος ο οδηγος. εδω και στα ελληνικα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380. ειναι αρκετα ευκολο. το χω κανει σε 3-4 κινητα χωρις προβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με το E52... Έκανα αναβάθμιση και έχασα εντελώς τα ελληνικά (βέβαια, έχει αγοραστεί από Ελλάδα!! :mad:)Νέα αναβάθμιση και επαναφορά ρυθμίσεων δε κάνανε τίποτα. Όταν ρώτησα όμως, δε μου είπανε για αλλαγή rom, αλλά ότι στα club nokia στα περνάνε με κάνα δεκάρικο. Δεν έχω ξαναρωτήσει από τότε, οπότε άμα δοκιμάσεις τελικά κάτι ενημέρωσέ μας!

Λογικά το δικό σου Ε52 πρέπει να είναι πραεισεγωγής. Σε περίπτωση που δεν σε είχαν ενημερώσει από το κατάστημα που το αγόρασες πήγαινε και απαίτησε να σου περάσουν την Ελληνική γλώσσα δωρεάν, ειδικά αν είσαι μέσα στην εγγύηση.

Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεται είναι η αλλαγή του Product Code, και ο οδηγός που έδωσαν πιο πάνω είναι σωστός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...