ice25 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καθε φορά που κάνω login Λέει "Preparing your desktop". Στο desktop είναι εγκατεστημένος ο internet explorer windows player (δεν χρησιμοποιώ τίποτα απο τα δύο) και όλο τυχαίως κάποια άλλα προγράμματα που είχα βάλει στην αρχή όπως το vlc. Τέλος κάθε φορά που βγάζει αυτό το μήνυμα. Link φιλέ μου εκεί είναι το πρόβλημα σου. το προσωρινό προφίλ του χρηστή κανε ενα δεύτερο χρήστη και δοκίμασε απο εκεί(φυσικά τον δεύτερο χρήστη θα τον δημιουργήσεις αφου συνδεθεί σαν administrator το θέμα βεβαία είναι γιατί έγινε
billys19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Λοιπόν, έχω βάλει Debian τώρα. Έχω δοκιμάσει να δημιουργήσω νέο χρήστη και πάλι τα ίδια. Τα έχω κάνει όλα τα παραπάνω να μην πολυλογώ. Αρχίζω να πιστεύω πως είναι bug της εταιρείας. Επειδή όπως θα γνωρίζετε έχει βγεί το sp1 ίσως να φταίει αυτό...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
ice25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.sysprobs.com/fix-temporary-profile-windows-7 δες λίγο το παραπάνω..με ένα ψάξιμο στο google για win7 temporary profile βγάζει αρκετά παρόμοια προβλήματα και λύσεις
billys19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το πρώτο που έκανα είναι το google. Τελοςπάντων, αν συμβεί και σε κάποιο άλλο παιδί και βρεθεί λύση το συζητάμε ξανά...ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.