Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η καλυτερη κονσολα gaming, για τα επομενα χρονια???

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορείς; :-(

Αμα σου αρεσει να παιζεις στο 50% της ταχυτητας, με διακεκομμενο ηχο και με χαμενα γραφικα ναι φυσικα και μπορεις. Ποιος ειμαι εγω για να κρινω πως γουσταρει να παιζει ο καθενας?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα σου αρεσει να παιζεις στο 50% της ταχυτητας, με διακεκομμενο ηχο και με χαμενα γραφικα ναι φυσικα και μπορεις. Ποιος ειμαι εγω για να κρινω πως γουσταρει να παιζει ο καθενας?

Μήπως εσύ παίζεις έτσι στο δικό σου PC;

Δημοσ.

οτι δε μπορείς δε μπορείς. εγώ έχω την gtx 570 8gb ram και τα περισσότερα τρέχουν με 25fps,άσε που υπάρχουν και crash σε αρκετά παιχνίδι,απο την άλλη υπάρχει τέλειο customization και μπορείς να τα βάλεις σε ότι αναλυση γουστάρεις,αλλα πάλι wii δεν είναι.

όσον αφορά τα Jrpg δεν νομίζω ρε tilemax να διαφωνείς και εσύ οτι το ps3 πλέον έχει περισσότερα(καλύτερα είναι υποκειμενικό),μιλάμε για λίστες και να θες δεν μπορείς να κάνεις λάθος.όπως είπα δεν είμαστε πλεον στο 2008-2009 που ναι εκεί το ps3 ήταν dead beat last στα Jrpg με διαφορά,τα τελευταία χρόνια τα βγάζει με το τσουβάλι και φταίει και η Ms που δεν ακολουθεί,άσε που σταμάτησε την συνεργασία και με το mistwalker studio που έβγαλε το φοβερό lost odyssey επειδή δεν πούλησε...(ακυρόθηκε το cry-on ο 3ος τίτλος που ήταν να βγει απο το studio για το 360)

κακός ξέχασα πριν το ni no kuni που έχει συνεργασία με το Studio gibli και πιστέυω θα δούμε επιτέλους γραφικά επιπέδου naruto storm2 σε jrpg ,για μένα τα καλύτερα γραφικά για jrpg τα έχει το tales of vesperia και όχι το ffxiii.

Δημοσ.

Μήπως εσύ παίζεις έτσι στο δικό σου PC;

Αμα τα παιζει ετσι το δικο μου PC με Q9550 και GTX 570 τοτε φανταζομαι πως θα παιζουν σε "μικροτερα" μηχανηματα. Γενικα ειναι απο τους κακους emulators και δεν αξιζει να σχοληθεις μαζι του. Καμια σχεση δηλαδη με PSX, N64, SNES k GBA.

Δημοσ.

όσον αφορά τα Jrpg δεν νομίζω ρε tilemax να διαφωνείς και εσύ οτι το ps3 πλέον έχει περισσότερα(καλύτερα είναι υποκειμενικό),μιλάμε για λίστες και να θες δεν μπορείς να κάνεις λάθος.

Δεν ασχολούμαι με JRPG's (γενικότερα με κανένα είδος RPG), οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Δημοσ.

Για το Dolphin μιλάτε; Παρόλο που είναι φοβερό ως emulator και κάποια παιχνίδια τα παίζει 100% και σε υψηλότερη ανάλυση απ' το Wii, δυστυχώς ούτε και σε PC θηρία δεν παίζει σωστά τα περισσότερα, το emulation των χειριστηρίων είναι κατά προσέγγιση, κ.λπ. Πάντως, χάρη στο Dolphin ψήθηκα και αγόρασα wiimote* και αργότερα (όταν πια κουράστηκα να παίζω συνεχώς με τις ρυθμίσεις και να κατεβάζω νέες εκδόσεις) αποφάσισα να πάρω και Wii. Το Dolphin είναι ό,τι πιο κοντά υπάρχει στο Wii, αλλά αν θέλεις όλη τη "Wii experience" το πραγματικό μηχάνημα (με ένα καλό modchip σαν το Wode) είναι μονόδρομος.

*Προσπαθούσα να δώσω στον κονσολά να καταλάβει ότι δεν έχω Wii και το θέλω για να το συνδέσω στο PC για να παίζω μέσω emulator κι είχε μείνει μ@λ@κας. Μιλάμε για σκηνές από Κουφώματα με Ζουγανέλη και Βαβούρα...

Δημοσ.

καλά ρε cortan πλάκα μας κάνεις? τι σχέση έχουν τα wrpg με τα jrpg,μέχρι και εσύ στο post σου πρώτο παραπάνω τα έχεις ξεχωριστά...

μαρέσει που λες για το enchanted arms better version και δε λες για το ffxiii που στο ps3 είναι καμία σχέση με το 360 ,το ίδιο και τα star ocean/eternal sonata που άργησαν να βγουν 1 χρόνο όπως λες αλλα δεν μας ενδιαφέρει αυτό πλέον 2011 έχουμε και είναι οι καλύτερες version. το tales of graces f δεν πρώκειται να βγει στο 360 ,το ffvxiii ίσως βγει αλλα καλύτερα να πάρει κάποιος ps3 που το θέλει απο το να το ρίχνει στις προσευχές...

και όσον αφορά τα ποια είναι καλά ή όχι,γόυστα είναι αυτά,ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο και του αρέσουν άλλα παιχνίδια,αν ρωτήσεις εμένα που τα έχω τερματίσει όλα τα παραπάνω (εκτός απο το Last remnant μεγάλη πατάτα)θεωρώ οτι απο το 360 πρέπει να παίξει κάποιος τα lost odyssey/tales of vesperia και απο το Ps3 τα valkyria chronicles/demons souls/white knight/Disgaea3 απο exlusives

Skanjos ρε συ καταρχήν δεν χρειάζεται να βιδώνεις. Εδώ κουβέντα γίνεται. Αν είναι να βιδώνεις και να μη το διασκεδάζεις, δεν έχει νόημα pal :D

Δεύτερον:

Eπαναλαμβάνω πως στο πρώτο post μου στον liverpoolman αναφέρθηκα στα RPG's στο σύνολο, jRPG's KAI wRPG's μαζί. Χαρακτηριστικά γράφω: "Αν παίζεις rpg's και japanese rpg's, η επιλογή σου θα είναι το 360". Αναφέρομαι στο σύνολο των rpg's και σου παρουσίασα τα exclusive rpg's στο 360, western και japanese. Εσύ μου γράφεις πόσο λάθος είμαι για κάτι που ΔΕΝ είπα...

Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να με πείσεις για τα jrpg's μόνο και βγάζεις στην άκρη τα western; Αν εσένα δε σ αρέσουν τα western, αυτό είναι δική σου άποψη, όταν όμως μιλάω για RPG's ΚΑΙ jRPG's ΜΑΖΙ, εννοώ τα RPG's στο σύνολό τους...Και εδώ το 360 έχει ήδη 17 exclusive ...όπως σου έγραψα στη λίστα. Σε ποιότητα τίτλων και πολύ πιθανό και σε ποσότητα υπερβαίνει τους τίτλους RPG του ps3. Αν εσύ θεωρείς rpg's μόνο τα japanese και σνομπάρεις τα western, δε σημαίνει πως όλοι οι άλλοι συμφωνούμε.

Δεύτερον ανέφερα το Enchanted Arms, γιατί στο ps3 είναι non-existant. Metacritic βαθμολογία ps3 : 64 out of 100, Metacritic βαθμολογία 360: 69 οut of 100.....το Final Fantasy XIII ΔΕΝ έχει τέτοιες διαφορές metacritic βαθμολογία ps3: 83, metacritic βαθμολογία 360: 82. Tο Enchanted Arms είναι περίπτωση Bayonetta, καταλαβαίνεις τη διαφορά ;; Υπάρχει μεν στο ps3 αλλά είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Οπότε μη μου λές πως λέω για το ένα και δεν λέω για το άλλο, γιατί εδώ σου δείχνω με στοιχεία για ποιο λόγο το θεωρώ πως "πηγαίνει" στο 360.

Για τα Eternal Sonata και Star Ocean ναι τι; Ήταν timed-exclusive; Τo ανέφερα ως fact ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να τα υπολογίσω στα συνολικά exclusives του 360, οπότε ποιο είναι το πρόβλημα; Για το Final Fantasy XI που λες πως υπάρχει και στο PS2/PC, τι σημασία έχει; Εδώ αναφερόμαστε στα exclusives της κάθε κονσόλας και το παιδί θα αγοράσει μία κονσόλα ή pc. Δεν έχει ήδη pc.

Τέλος, να σχολιάσω και πάλι πως το αν είναι καλό ή όχι ένα παιχνίδι είναι υποκειμενικό, αλλά μη μου λές που το Magna Carta II είναι απαίσιο...Αντιθέτω, το θεωρώ πολύ καλό παιχνίδι και πολύ polished. Πέραν όμως από αυτό, εγώ σου παρουσίασα μία λίστα με τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ROLE PLAYING GAMES exclusives του 360 (17 στο σύνολο), πάνω στο οποίο στηρίζω το point μου πως το 360 έχει τα περισσότερα και καλύτερα rpg's και jrpg's μαζί - στο σύνολό τους - και εσύ έρχεσαι και μου γράφεις λίστα με τα exclusive jrpg's του ps3 ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ τα μισά και παραπάνω rpg's που υπάρχουν.

Συγγνώμη αλλά αν το ps3 δεν έχει western rpg ούτε για δείγμα αυτό δε μπορεί να κάνει κάποιον να τα εξαιρεί από την έννοια RPG's...RPG's σημαίνει Role Playing Games, είτε είναι western είτε είναι japanese είτε chinese είτε ό,τι να ναι. Οπότε σε παρακαλώ, αν θες να είσαι ακριβής, παρουσίασέ μου μια λίστα με τα συνολικά exclusive RPG's του ps3, japanese και western και αν τα βγάλεις παραπάνω από 17 (και σε αυτά χωρίς να υπολογίζω τα άλλα 5 του Xbox1) και φυσικά καλύτερα σε ποιότητα, τότε το ξανασυζητάμε...;)

Θα συμφωνησω με τον skanjos.Εκτος του οτι το ps3 εχει περισσοτερα exclusives RPGS και μου φαινεται οτι και στο συνολο ειναι περισσοτερα,εχει και τα 2 καλυτερα exclusives RPGs.(Valkyria C και demon's souls) και ολα τα πολυ καλα multiplatform.Δεν λειπει απο το ps3 παιχνιδι καλυτερο απο τα exclusives demons souls και Val.C. ,αλλα καποια χειροτερα.

To thread ομως μιλαει για το μελλον οπου ηδη εχουν ανακοινωθει αρκετα exclusives,οπως FFversus ,Ni no Kuni: Shiroki(που φαινεται πολυ καλο) κτλ.

Περισσότερα exclusive jRPG's έχει. Όχι περισσότερα exclusive RPG's (western kαι japanese). Κατά την άποψή μου λείπει το Lost Odyssey, το Blue Dragon, λείπει το Tales of Vesperia (και ας λέει ο skanjos πως είναι region free - ποιος θα το αγοράσει και θα το φέρει από ιαπωνία; - , λείπουν τα Fable II, III, λείπει το Mass Effect 1.

Όχι πως τα Demon Souls, White Knight Chronicles και Final Fantasy XIII Versus είναι άσχημα παιχνίδια...παιχνιδάρες και αυτά. Ειδικά για το Versus ελπίζω να είναι η επιστροφή της Square Enix στο χώρο.

Δημοσ.

όταν λες wrpg και jrpg εννοείς και στα 2 ταυτόχρονα αλλιώς να λες απλά rpgs,δεν γίνεται να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι ομως τα wrpg και τα jrpg..... εγώ απο την άλλη καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.....,όσο για το enchanted arms αν νομίζεις οτι έχει λιγότερες διαφορές απο το ffxiii είσαι γελασμένος άσχετα με το τι βαθμολογία δώσαν στο ffxiii στο 360(frame drops,μικρότερη ανάλυση,4 δισκάκια),όσον αφορά το ffxi δεν υπάρχει άνθρωπος να το παίζει ή να ενδιαφέρεται να το παίξει στο μέλλον.για τα eternal sonata/star ocean δεν είπες οτι είναι οι καλύτερες βέρσιον στο ps3.δε με νοιάζει καθόλου πόσα wrpg έχει η κονσόλα,δεν κρύβομαι εγώ πίσω απο τα λόγια μου,εγώ λέω τι υπάρχει το ps3 έχει περισσότερα jrpgs και το 360 περισσότερα wrpgs,ανάλογα με το γούστο σου πας κιόλας,αν είναι τα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι ας μην ξεχορίζουμε και τα third person shooter/fps και τα Bullethell και να τα βάλουμε όλα στην κατηγορία shooter.... δεν είναι έτσι.

όσο για το σχόλιο με το tales of vesperia είναι για γέλια,λες και χρειάζεται να το αγοράσει κάποιος και να το φέρει απο ιαπωνία πλέον με το cfw....btw το disgaea4 είναι παιχνιδάρα :P

Δημοσ.

όταν λες wrpg και jrpg εννοείς και στα 2 ταυτόχρονα αλλιώς να λες απλά rpgs,δεν γίνεται να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι ομως τα wrpg και τα jrpg..... εγώ απο την άλλη καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.....,όσο για το enchanted arms αν νομίζεις οτι έχει λιγότερες διαφορές απο το ffxiii είσαι γελασμένος άσχετα με το τι βαθμολογία δώσαν στο ffxiii στο 360(frame drops,μικρότερη ανάλυση,4 δισκάκια),όσον αφορά το ffxi δεν υπάρχει άνθρωπος να το παίζει ή να ενδιαφέρεται να το παίξει στο μέλλον.για τα eternal sonata/star ocean δεν είπες οτι είναι οι καλύτερες βέρσιον στο ps3.δε με νοιάζει καθόλου πόσα wrpg έχει η κονσόλα,δεν κρύβομαι εγώ πίσω απο τα λόγια μου,εγώ λέω τι υπάρχει το ps3 έχει περισσότερα jrpgs και το 360 περισσότερα wrpgs,ανάλογα με το γούστο σου πας κιόλας,αν είναι τα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι ας μην ξεχορίζουμε και τα third person shooter/fps και τα Bullethell και να τα βάλουμε όλα στην κατηγορία shooter.... δεν είναι έτσι.

όσο για το σχόλιο με το tales of vesperia είναι για γέλια,λες και χρειάζεται να το αγοράσει κάποιος και να το φέρει απο ιαπωνία πλέον με το cfw....btw το disgaea4 είναι παιχνιδάρα :P

Skanjos εγώ μιλάω με στοιχεία, εσύ πιάνεσαι από φράσεις και γράφεις χαρακτηρισμούς. Εγώ στο thread δεν ξεχώρισα τα rpg's και ο λόγος που τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι είναι επειδή αποτελούν Role Playing Games και υπό την ίδια κατηγορία κρίνεις το πλήθος των rpg's μιας κονσόλας...

Κανονικά δε θα σχολίαζα για το Tales, αλλά μου τη δίνει η παραπληροφόρηση.

Μου γράφεις 2η φορά πως κάνω σχόλιο για γέλια, χωρίς όμως να έχει κάποιο υπόβαθρο αυτό που λες... Είπαμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην κουβέντα...

Το Tales of Vesperia στο PS3 είναι Japan Version, όχι localized και ΔΕΝ έχει english subtitles.

Περιμένεις από κάποιον να κάνει port ένα παιχνίδι από Japan και ταυτόχρονα να ξέρει ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ για να παίξει το παιχνίδι ???

Και για το λόγου το αληθές:

http://www.gamefaqs.com/ps3/959194-tales-of-vesperia/answers?qid=115746

http://community.us.playstation.com/thread/109149?start=0&tstart=0

http://n4g.com/news/692705/tales-of-vesperia-ps3-for-north-america-looking-unlikely/com

Σε παρακαλώ λοιπόν, αν μπορείς να μου παραγγείλεις εσύ το Tales of Vesperia για το PS3 από Ιαπωνία και να το παίξω στο ps3 με Αγγλικό voice acting και αγγλικούς subs, παράγγειλέ το μου και εγώ σου πληρώνω όλα τα έξοδα και σε κερνάω και καφέ να γνωριστούμε! :)

Αλλιώς ανακάλεσε το "σχόλιο για γέλια", εκτός και αν νομίζεις πως o μέσος Έλληνας gamer γνωρίζει γιαπωνέζικα.

Το Tales of Vesperia μου άρεσε πάρα πολύ στο 360, παραμένει exclusive ως τώρα....και πριν από ένα μήνα η ίδια η Namcο έκανε relaunch το παιχνίδι στο Live με τιμή 29 ευρώ και δήλωσε πως έχει μεγάλα σχέδια για τη σειρά Tales στο 360.

Και εφόσον λίστα από σένα δεν είδα για τα συνολικά RPG's των 2 κονσολών, το παίρνω ως fact πως συμφωνείς μαζί μου πως το 360 όντως έχει τα περισσότερα RPG και από την άλλη το ps3, όπως φρόντισες να παρέμβεις, έχει από την πλευρά του λίγα περισσότερα jRPG's και σχεδόν κανένα - μην πω κανένα - exclusive western RPG's. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Δημοσ.

Ποιοτητα > ποσοτητα παντως οτι και να λεμε. Χωρις να εχω να πω κατι για το tales of vesperia (κλασσικο Tales παιχνιδι ειναι και αυτο απο το "καλο" στουντιο) δεν υπαρχει τιποτε στο Χ360 που να φτανει το Demon souls, Valkyria Chronicles και Disgaea 3. Σε καθε περιπτωση το PS3 ειναι καλυτερη επιλογη σε οτι αφορα τα RPG μιας και εχει αρκετα μεγαλη γκαμα απο ολα τα ειδη. Για να βρεις tactical RPG στο Χ360 πρεπει να κανεις προσευχες.

Δημοσ.

Βασικά το επιχείρημα οτι το Xbox 360 δεν έχει παιχνίδια τύπου Demon's Souls, δεν στέκει πλέον (μέχρι πέρσυ όντως δεν είχε), λόγω Dark Souls. Να λοιπόν και το sequel του DS στο 360, να και άλλη μια σημαντική προσθήκη στο lineup της κονσόλας.

Το μόνο που μένει είναι να βγούν το Gears 3, και 2-3 system sellers για το Kinect.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω αλλα το ιδιο μπορουμε να πουμε και για το Tales of Xillia το οποιο ειναι exclusive για το PS3. Στην φαση αυτη ομως και ακομα και στο μελλον παλι δεν εχουμε tactical RPG στο Χ360.

Δημοσ.

Ποιοτητα > ποσοτητα παντως οτι και να λεμε. Χωρις να εχω να πω κατι για το tales of vesperia (κλασσικο Tales παιχνιδι ειναι και αυτο απο το "καλο" στουντιο) δεν υπαρχει τιποτε στο Χ360 που να φτανει το Demon souls, Valkyria Chronicles και Disgaea 3. Σε καθε περιπτωση το PS3 ειναι καλυτερη επιλογη σε οτι αφορα τα RPG μιας και εχει αρκετα μεγαλη γκαμα απο ολα τα ειδη. Για να βρεις tactical RPG στο Χ360 πρεπει να κανεις προσευχες.

Γιατί, αντικειμενικά, δεν είναι ποιοτικά παιχνίδια τα Fable II, Fable III, Mass Effect 1 και Lost Odyssey ?

Δεν διαφωνω αλλα το ιδιο μπορουμε να πουμε και για το Tales of Xillia το οποιο ειναι exclusive για το PS3. Στην φαση αυτη ομως και ακομα και στο μελλον παλι δεν εχουμε tactical RPG στο Χ360.

Ρε παιδιά γιατί φέρνετε ως παραδείγματα exclusive τίτλων παιχνίδια που δεν είναι Localized και αντικειμενικά δε μπορεί κάποιος Έλληνας/ευρωπαίος/αμερικάνος να τα παίξει; Το Tales of Xillia είναι Japan Version, το ίδιο και με το Tales of Vesperia...δεν έχει english text.

Με 2 λόγια, Tales παιχνίδι στο ps3 Ευρώπη/Αμερική ΔΕΝ έχει έρθει ακόμα και δε μπορεί κάποιος να το παίξει...Το πρώτο καθώς φαίνεται θα είναι το Tales of Graces.

Αν είναι έτσι να αρχίσω να αναφέρω και εγώ τα japan παιχνίδια που έχουν βγεί για το 360 μόνο στην Ιαπωνία. Δεν έχει νόημα...

Δημοσ.

Βασικά το επιχείρημα οτι το Xbox 360 δεν έχει παιχνίδια τύπου Demon's Souls, δεν στέκει πλέον (μέχρι πέρσυ όντως δεν είχε), λόγω Dark Souls. Να λοιπόν και το sequel του DS στο 360, να και άλλη μια σημαντική προσθήκη στο lineup της κονσόλας.

Το μόνο που μένει είναι να βγούν το Gears 3, και 2-3 system sellers για το Kinect.

ναι οκ και ελπίζω να το κάνουν εξίσου καλό με το demons αλλά το θέμα είναι πως έχουν περάσει κάπου 4 χρόνια από τη κυκλοφορία αυτών των κονσολών και αν ήταν να δώσω συμβουλή αγοράς σε κάποιον όπως τον liverpoolman δεν θα ήταν πως ξέρεις έχουν βγει και δείγματα στο 360 από αυτήν τη κατηγορία οπότε ίσως να ελπίζεις πως τα επόμενα χρόνια ίσως και αν...

Με 2 λόγια, Tales παιχνίδι στο ps3 Ευρώπη/Αμερική ΔΕΝ έχει έρθει ακόμα και δε μπορεί κάποιος να το παίξει...

http://www.***. com/3RtNaAEVCL8bAsJOTi4gaO/Tales-of-Vesperia-JPN-PS3.html, εκτός αυτού το topic είναι "η καλυτερη κονσολα gaming, για τα επομενα χρονια" οπότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...