naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Φίλος topic starter, πάρε αυτό παραμάζωμα και θα μάθεις αρκετά [πιο πολύ για motion-gaming βέβαια].
liverpoolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το εχω δει ηδη και αυτα που λεει τα γνωριζω φιλε,τωρα ρωταω καποια συγκεκριμενα πραγματακια παραπανω αλλα απαντατε αλλα
soso75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιδια μια χαρα ολα αλλα δεν απαντησατε σχετικα με το ποια αξιζει με αντικειμενικα κριτηρια αλλα με υποκειμενικα σε σχεση με την κονσολα που εχετε... Απο εκει και περα guide για το πως θα σπασω το ps3 στο ιντρνετ δεν εχω βρει ακομα!αν βρειτε καποια παραπομπη γενικα επικολληστε την γιατι τελικα το ps3 ειναι ανωτερο ολων απο αυτα που λετε Δέν νομίζω η απάντηση του Cortan@ να ήταν υποκειμενική..και με βάση όσα διάβασα τα παιδιά προσπάθησαν να βοηθήσουν και να πουν αυτό που πιστεύουν ώς αντικειμενικό.Φυσικά και θα εκφέρουν γνώμη για την κονσόλα που έχουν και χρησιμοποιούν..γιατί πολύ απλά δεν γίνετε να εκφέρεις γνώμη για κάτι που δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου. Απο τη στιγμή που ζητάς τις γνώμες των άλλων καλό θα ήταν να τις σέβεσε και να μην τις προσβάλεις.
liverpoolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δεν νομιζω πως προσεβαλλα καποιοι χρηστη ποθ εδωσε γνωμη και ειδικα τον συγκεκριμενο που ειπες! Οπως και να εχει δεν ειχα καμμια τετοια διαθεση και ζητω ''συγνωμη'' αν ο τροπος που εγραψα την προηγουμενη απαντηση εθιγε καποια ατομα αν και δεν εγινε!!! Παντως παιδια αν θελετε πειτε μου που μπορω να βρω guide ωστε να χακαρω το ps3,γιατι μαλλον προς τα εκει με βλεπω και επισης αν γνωριζει καποιος να απαντησει εαν αυτο υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει διαφορες βλαβες στο ps3!
CHG7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πώς θα καθορίσεις ποια είναι καλύτερη αντικειμενικά όταν είναι διαφορετικές? Η μια υπερέχει εδώ και η άλλη εκεί. Αν ήταν καλύτερη η μία, τότε η άλλη δεν θα είχε νόημα ύπαρξης, εφόσον είναι στα ίδια χρήματα. Καλύτερη ως προς τι? Σαν χρώμα πάντως καλύτερο είναι το fat ps3 (ops και αυτό υποκειμενικό είναι). Είναι σαν να ρωτάς αν είναι καλύτερο ένα 2θέσιο cabrio ή ένα jeep. Παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι και αυτό που σου αρέσει εσένα υποκειμενικά. Πόσο fail είναι οι διάφορες συγκρίσεις στα site. Πχ 360 καλύτερο online - 1 πόντο στο 360, ps3 έχει blueray - 1 πόντο στο ps3, άρα ισοπαλία, κτλ. πώς τα συγκρίνεις αυτά τα 2 για παράδειγμα. Σε μένα το 1 μπορεί να είναι άχρηστο και σε άλλον το ίδιο πράγμα να είναι απαραίτητο.
liverpoolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Φιλε διαφωνω μαζι σου ,γιατι συγκρινουμε ομοια πραγματα,κονσολες για παιχνιδια που ειναι τα ιδια πολλες φορες και εχουν βγει σε συγκεκριμενο χρονο κ απευθυνονται και στο ιδιο κοινο! Η πορσε και το τζιμπ μπορει να ειναι αυτοκινητα και τα δυο αλλα απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο και δεν χρησιμοποιουνται για τον ιδιο σκοπο..οποτε το παραδειγμα ειναι αστοχο εκτος αν θες να πεις οτι καποια απο τις κονσολες ειναι κατα πολλη ανωτερη απο τις αλλες!Κακα τα ψεμματα δεν εμπεριεχουν τα παντα υποκειμενισμο!καποια πραγματα ειναι αντικειμενικως αποδεκτα...
tasos_7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πάλι δεν κατάλαβες! Δεν είναι ίδιες οι κονσόλες. Μόνο το ότι έχουν διαφορετικά exclusives αρκεί για να μην μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά. Έχουν και διαφορετικά features γενικά. Αν υπάρχει ξεκάθαρα μία καλύτερη, τότε γιατί είναι μοιρασμένοι οι αγοραστές? Τα 50 μύρια άτομα που αγόρασαν τη χειρότερη είναι χαζοί? Για ποιόν λόγο αγόρασαν κάτι αποδεδειγμένα χειρότερο. Και γιατί η εταιρία συνεχίζει να βγάζει ένα προϊόν στην ίδια τιμή, αλλά κατώτερο από αυτό μιας άλλης? Απλά σου λέω να διαλέξεις την καλύτερη στον τομέα που σε ενδιαφέρει εσένα προσωπικά περισσότερο. Αυτό και μόνο το κάνει υποκειμενικό το θέμα. Τα παιδιά αράδιασαν τα + και τα - της καθεμιάς (αυτό είναι το αντικειμενικό). Εσύ πρέπει να τα ζυγίσεις και να διαλέξεις την καλύτερη για σένα (υποκειμενικό). Όσο για τα αυτοκίνητα απλά δεν ήθελα να γράψω μάρκες. Αλλά σκέψου ότι ένας δίνει Χ λεφτά για να πάρει ferrari και ένας άλλος τα ίδια λεφτά για να πάρει porsche. Είναι 2 ανταγωνιστικά προϊόντα που το καθένα υπερέχει σε κάποιο τομέα. Οπότε διαλέγεις με βάση την προτίμησή σου, που είναι και ο ορισμός του υποκειμενικού. Μάλλον έχει φύγει εκτός θέματος η συζήτηση (μπράβο μου είχε μπει ένας φίλος απ το pc μου και δεν πρόσεξα να αλλάξω account. ο CHG7 είμαι)
liverpoolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τεσπα! ξερει κανεις αν η εκδοση 3,6 στο ps3 μπορει να χακαριστει και αν ναι με ποιον τροπο???
CHG7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δεν μπορεί, μόνο μέχρι 3.55. Όλα τα επόμενα προς το παρόν με κανένα τρόπο. Άσε που αν έχεις 3.55 και κάνεις update σε νεότερο δεν μπορείς με τίποτα να γυρίσεις πίσω. Ίσως σε λίγο καιρό να δούμε και για 3.6.
king2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιδια μια χαρα ολα αλλα δεν απαντησατε σχετικα με το ποια αξιζει με αντικειμενικα κριτηρια αλλα με υποκειμενικα σε σχεση με την κονσολα που εχετε... Απο εκει και περα guide για το πως θα σπασω το ps3 στο ιντρνετ δεν εχω βρει ακομα!αν βρειτε καποια παραπομπη γενικα επικολληστε την γιατι τελικα το ps3 ειναι ανωτερο ολων απο αυτα που λετε Φίλε μου πάρε εσύ με το καλό το ps3 και θα σου εξηγήσω βήμα βήμα πως να χακάρεις το ps3 σου δεν είναι καθόλου δύκολο.Απο 3,56 και πάνω όμως δεν μπορείς να το χακάρεις.Για αυτό αν είναι να πάρεις καλύτερα να έχει firmware 3.41 ή 3.55.
liverpoolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Γι αυτο ρωταω φιλε επειδη αν παρω καινουριο μπορει να ειναι αναβαθμισμενο σε 3,6 και να μην μπορω να το χακαρω....! Το xbox360 μπορει να σπασει? Γιατι περισσοτερο απο ολα αυτο με καιει γιατι θα παρω παιχνιδομηχανη και μετα δεν θα εχω παιχνιδια!
king2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Γι αυτο ρωταω φιλε επειδη αν παρω καινουριο μπορει να ειναι αναβαθμισμενο σε 3,6 και να μην μπορω να το χακαρω....! Το xbox360 μπορει να σπασει? Γιατι περισσοτερο απο ολα αυτο με καιει γιατι θα παρω παιχνιδομηχανη και μετα δεν θα εχω παιχνιδια! Για xbox στους ειδικούς φίλε μου δεν έχω ιδέα.Αν πάρεις ps3 πάντως να κοιτάξεις να είναι κάτω απο 3.56 έκδοση αλλιώς δεν σπάει με τίποτα μέχρι στιγμής
gherudos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ορίστε φίλε μου: Custom Firmware 3.55 kmeaw με υποστήριξη Backup Manager http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=167&t=16362 Οδηγός FTP για PS3 Μεταφέρετε παιχνίδια στον εσωτερικό δίσκο http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=60&t=16314
liverpoolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ευχαριστω φιλε αλλα το θεμα ειναι τι firmware εχουν οταν τα πουλαν... Γενικα δηλαδη καταληξαμε σε ps3?! Κατι ακουστηκε πριν κανα δυο χρονια οτι θα εβγαινε κονσολα gaming πολλη ανωτερη αυτων!! Οποιος εχει πληροφορια ας την πει
cortaN@ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Προσωπικα διαλεγω PS3 με μικρη διαφορα στη δευτερη θεση απο το Wii. Γιατι PS3? Γιατι διαθετει αρκετα "mainstream" αποκλειστικους τιτλους και επισης διαθετει παιχνιδια και για ποιο "ψαγμενα" και διαφορετικα γουστα χωρις να χανεις σε ποιοτητα (κατι heavy rain, team ICO παιχνιδια και λοιπα). Διαθετει επισης free online κατι που για εναν gamer ειναι κατι πολυ καλο. Απο την αλλη το Uncharted 2 και 3 ειναι απο μονα τους λογοι για αγορα του μηχανηματος. Απο την αλλη εξαιρετικη -πλεον- επιλογη σαν βασικη πρωτη κονσολα το Wii καθως διαθετει πλεον πληθος απο μοναδικα και αποκλειστικα hardcore παιχνιδια στο ενεργητικο της. Στα αρνητικα ειναι τα οχι HD γραφικα αλλα σε καμια περιπτωση δεν δειχνουν ασχημα και παιχνιδια οπως το Mario Galaxy, Metroid Prime 3 και μερικα ακομα δειχνουν καλυτερα απο πολλα παιχνιδια του PS3/X360. Δεν χαλαει κανεναν το backwards compatibility με GC τιτλους καθως το μηχανημα διαθετει φοβερα παιχνιδια που παιζονται ανετα ακομα και σημερα. Στην τριτη θεση το Χ360 για εμενα. Απλα δεν ξεχωριζει πουθενα. Jack of all trades, master of none φαση και ναι μιλαω για παιχνιδια και οχι για Live και αλλα τετοια. Προσωπικη αποψη. TLDR. 1. PS3 2. Wii 3. X360 Πώς δεν ξεχωρίζει; Ας μη λέμε και υπερβολές παιδιά. Master of none? give me a break! RPG's ; japanese RPG's ; FPS, TPS; arcade τίτλους; Σε αυτά τα είδη το 360 αποτελεί την καλύτερη επιλογή κονσόλας. Όπως είπαμε και στην αρχή, έχει να κάνει με το τι παιχνίδια παίζεις. Ναι το ps3 έχει Heavy Rain αλλά το 360 έχει Alan Wake. Από όπου και να το δεις, το 360 έχει μια πολύ respectable βιβλιοθήκη τίτλων καθώς και πολλά exclusives. Το ps3 επίσης. H επιλογή έχει να κάνει με προσωπικά κριτήρια και το τι είδη παιχνιδιών γουστάρει ο καθένας. Δε λέω πως διαφωνώ μαζί σου όσον αφορά το ps3, και αυτό αξιοπρεπέστατη βιβλιοθήκη τίτλων έχει, απλώς θεωρώ πως το 360 που έχει το μεγαλύτερο αριθμό τίτλων σε απόλυτους αριθμούς και τόσα ip's (όπως Gears, Halo, Fable, Forza, Lost Odyssey, Alan Wake, Crackdown, Too Human, Banjo Kazooie, Perfect Dark, κτλ, κτλ...) δε γίνεται να θεωρείται master of none... Στα points που συμφωνώ είναι στο Online, καθώς το ps3 έχει δωρεάν online, καθώς και στα motion controls όπου καθαρά υπερέχει το Wii. Ευχαριστω φιλε αλλα το θεμα ειναι τι firmware εχουν οταν τα πουλαν... Γενικα δηλαδη καταληξαμε σε ps3?! Κατι ακουστηκε πριν κανα δυο χρονια οτι θα εβγαινε κονσολα gaming πολλη ανωτερη αυτων!! Οποιος εχει πληροφορια ας την πει Εσύ θα καταλήξεις με την προσωπική άποψη που έχεις διαμορφώσει εδώ. Και τόσα άτομα που σου γράψαμε προσπαθήσαμε να σου εξηγήσουμε πώς έχουν τα πράγματα. Να θέσω ένα point μόνο αν ακόμα δεν έχεις προβεί σε αγορά, πως σύμφωνα με τις τιμές που βλέπω να διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά για την περίοδο του Πάσχα, στο περίπου η αγορά ενός PS3 (μαζί με Move) κοστίζει λίγο λιγότερο απ' ότι η αγορά ενός Wii και ενός 360 4gb (χωρίς Kinect). Δηλαδή ps3 320gb με move ~ 310 ευρώ, Wii + Xbox 4gb ~ 150 + 180 ~ 330 ευρώ. Δεδομένου πως με το Wii είσαι καλυμμένος σε motion controls, ίσως θα είναι καλό να σκεφτείς τη συνδυασμένη αγορά των δύο κονσολών έναντι μίας. Να διευκρινίσω πως στο πρώτο ποστ που έκανα δεν είχα δει τις τιμές του ps3, όπως διαμορφώνονται τώρα στο Πάσχα και περίμενα να είναι φθηνότερο. Απ' ό.τι φαίνεται λόγω του ότι έχει σπάσει, και είναι γνωστό πως στην ελληνική αγορά το χακάρισμα μιας κονσόλας είναι πολύ συχνό φαινόμενο, η τιμή αγοράς του έχει αυξηθεί γιατί ξέρουν πως οι περισσότεροι περίμεναν να σπάσει για να το αγοράσουν. Απλώς μερικές παρατηρήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.