grigoriou Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Λογικα, οπως στο ελάντα γινονται παντου κομπινες (στο στρατο, στις προαγωγες, στους διαγωνισμους κλπ) ετσι και στα τυχερα παιχνιδια θα γινονται κομπινες.
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Άμα θες εμφανίζεσαι και σε 10 δελτία ειδήσεων, ΑΜΑ ΘΕΣ ΟΜΩΣ. Αυτοί που ήξερα εγώ πως κέρδισαν δεν εμφανίστηκαν, πάντως και στα πρακτορεία έβαλαν ταμπέλα πως βρέθηκε εκεί ο τυχερός, και η γειτονιά έμαθε κάποια στιγμή ποιοί είναι. κανονας:ποτε δεν πας να παιξεις στη γειτονια
PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 κανονας:ποτε δεν πας να παιξεις στη γειτονια Σωστό. Βασικά έτσι και πιάσεις τη καλή, καλό είναι να αλλάξεις διεύθυνση, ώστε ώπου πας να μη σε ήξεραν κι από πρώτα. Εδώ στη δική μου γειτονιά κάποιος έπιασε και όχι μόνο τον μάθαμε, αλλά έκατσε κι αγόρασε οικόπεδα, σήκωσε δύο πολυκατοικίες και άνοιξε και μαγαζί στην ίδια γειτονιά που ζούσε... Εγώ έτσι κι έπιανα, τιγκανά, ούτε σε συγγενείς δε θα το έλεγα αμέσως.
katz Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι ΔΕΝ υπαρχει αναγκη να στηθει κατι ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΠΑΠ Ημαρτον..
aristos12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος pcharon,οι μαλακιες σου ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ...
orotoi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν είναι πολύ πιθανό να είναι στημένο γιατί τα κέρδη απο το τζόγο είναι τεράστια.. Απ την άλλη βέβαια.. δεν είναι και πολύ απίθανο ;-ρ μασκαρά.. γκρέκο μασκαρά..
-nick- Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 "σιγά μη μοιράζουν τα λεφτά"Δεν υπάρχει λόγος να μη δίνονται, αφού βγαίνουν και με το παραπάνω από τις στήλες που παίζονται συνολικά στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Σίγουρα βγαινουν ? Αν καποιος κερδισει 3.000.000 ευρω στο τζοκερ πως δεν μπαινουν μεσα αν τα δωσουν?
AnOldFriend Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Η κλήρωση γίνεται μισή ώρα μετά έτσι ώστε να έχουν περιθώριο να βρουν ποια τυχερή εξάδα ΔΕΝ έχει παιχτεί και να φτιάξουν τα μπαλάκια κατάλληλα. Και μην μου πει κάποιος ότι δεν γίνεται να τα φτιάξουν εν έτη 2011..... Αυτο που λες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Με την υπαρχουσα γνωση και τεχνολογια(ταχυτητα υπολογιστων) για να το κανουν στο 100% αυτο που λες θελει να αφησουν τους υπολογιστες να τρεχουν μερικα τρισεκατομμυρια χρονια(για το ΚΙΝΟ, για το Λοττο μειωνεται κατα εναν παραγοντα του 10-100). Καλα ως εδω? Θα μου πεις δεν χρειαζεται να υπαρχει 100% λυση του προβληματος. Και μια καλη προσεγγιστικη αρκει. Ελα μου ομως που μαθηματικως αποδεικνυεται οτι δεν μπορει να δωθει καλη προσεγγιστικη λυση στο προβλημα αυτο. Θα μου πεις τωρα δεν χρειαζεται καν καλη προσεγγιστικη λυση. Μια μετρια αρκει. Ελα ομως ξανα, που τετοιος αλγοριθμος για τοσα νουμερα, που να δινει εστω και μετρια προσεγγιστικη λυση σε χορνο μικροτερο των εβδομαδων δεν υπαρχει. Εδω 100 ατομα αν επαιζαν θα χρειαζοταν 10 λεπτα με τον καλυτερο αλγοριθμο για να βρεθει λυση. Το (optimization) προβλημα λοιπον πχ του Λοττο μας, του "να βρεθει μια εξαδα απο 49 αριθμους ωστε να μην πιασει καμια στηλη απο αυτες που παιχτηκαν" ή "να βρεθει μια εξαδα απο 49 αριθμους ωστε να ο ΟΠΑΠ να διανειμει τα λιγοτερα κερδη που γινεται" ειναι ασφαλως ενα τουλαχιστον NP-Hard προβλημα και ακομα και τα αντιστοιχα (decision) προβληματα δηλαδη "να βρεθει αν υπαρχει μια εξαδα απο 49 αριθμους ωστε να μην πιασει καμια στηλη απο αυτες που παιχτηκαν" ή "υπαρχει μια εξαδα απο 49 αριθμους ωστε να ο ΟΠΑΠ να διανειμει κατω απο Χ ευρω?", ειναι NP-Complete προβληματα και δεν υπαρχει γνωστη λυση για αυτα αυτη τη στιγμη. Ψαξε λοιπον για NP-Hard, NP-Complete, P versus NP, Decision Problems, Optimization Problems, Set Covering Problem, Covering Designs, Combinatorial Designs, Covering Problems. Τα τζακ ποτ περίπτωση γκίνιας; Πως σκατά αυτή η γκίνια γίνεται πάντα xmas - πάσχα; Ο κοσμάκης παίρνει το δωράκι του (ή καλύτερα έπαιρνε ) ακούει και τα απανωτά τζακ ποτ και παίζει κανένα φραγκάκι παραπάνω. Ωραια η πληρης απαξιωση σου του ποστ του PCharon παραπανω. Τζακ-ποτ συμβαινουν σε ολη την χρονια. Απλως τις γιορτες υπαρχει περαιτερω διαφημιση τους καθως και δινονται και καποια δωρα απο τον ΟΠΑΠ οποτε γινετια μεγαλυτερος ντορος. Κανε μια στατιστικη αναλυση της κατανομης των τζακ-ποτ μεσα στον χρονο. Και καντο για πολλα χρονια. γι αοσα θες. Βαριεμαι να το κανω και να ποσταρω ξανα αλλά ολο και καποιος σιγουρα θα ξερει να το κανει, δεν ειναι τιποτα καντο πχ με κανενα προγραμμα που το κανει αυτοματα απλως εισαγοντας του τα δεδομενα(πχ R ή MAthematica). Θα εκπλαγεις. Σίγουρα βγαινουν ? Αν καποιος κερδισει 3.000.000 ευρω στο τζοκερ πως δεν μπαινουν μεσα αν τα δωσουν? Τι σοι ερωτηση ειναι αυτη???? :fear: Τα ποσα που παιζονται μοιραζουν πισω. Παιζονται 1 200 000 ευρω? Μοιραζουν πισω στους νικητες τα 1 100 000 € και τα 100 000 € πηγαινουν υπερ του πολιτισμου, αθλητισμου και τις αλλες παπαριες.
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Οk δεν γίνεται να τρέξει τέτοιος αλγόριθμος. Άλλοι τρόποι για εξαπάτηση δεν δύναται να βρεθούν? Έστω ότι διαλέγει ο οργανισμός 50, 5+1. Κάθε φορά που παίζεται ένα δελτίο στο τερματικό τσεκάρουν αν φέρει κάποιον από αυτούς τους συνδυασμούς και αν ναι αποκλείει την πιθανότητα να βγει. Χρειάζεται και η παρακολούθηση 50 προκαθορισμένων συνδυασμών υπολογιστικό τέρας; Ούτε και αυτό; Μου είναι αδύνατο να δεχτώ ότι κάτι που ελέγχεται από το Ελληνικό κράτος λειτουργεί χωρίς "πειράγματα".
PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παίδες, οι κληρωτίδες αυτού του τύπου (εννοώ ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ με τα ανεμοδαρμένα χτυπητά φραπε-μπαλάκια, όχι ηλεκτρονικά όπως το ΚΙΝΟ, εκεί πάμε σε άλλη ανάλυση) δε στήνονται με καμία θεότητα σύμμαχη. Ούτε με μαγνητάκια μπορείς να τα στήσεις, ούτε τίποτα. Είναι πολύ ρηχό αυτό που λέτε. Ακόμα κι αν τα στήσεις στο μέγιστο βαθμό επίτηδες τόσο τραγικά ώστε να φαίνεται κιόλας στημένο, είναι πάλι αδύνατον να βάλεις το χέρι στη φωτιά πως θα πάρεις έστω κι ένα μπαλάκι που να το θες από πριν, εκτός ίσως αν τα κολλήσεις με κόλλα και γίνει τραγικό το θέαμα. Η μόνο διαβλητότητα που μπορεί ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να έχει το σύστημα είναι στο να καταχωρηθεί σε αυτό παιγμένη στήλη εκ των υστέρων της κλήρωσης. Αυτό όμως δεν αποκλείει εμένα από το να πιάσω και προσωπικά ακόμα και να βγει κάποτε τέτοιο πράγμα πως έγινε, πάλι δε θα με ενοχλήσει, ας πιάσω κι ας είναι και μοιρασμένα, τί 'χες Γιάννη μου, τί 'χα πάντα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Με δεδομενο οτι ειμαι ασχετος απο τυχερα παιγνια (και χαιρομαι γιαυτο ιδιαιτερα), θα θελα να ρωτησω το εξης. Ας πουμε στο τζοκερ/λοττο οτι καπως καπου καποτε γινεται ο ΟΠΑΠ να στησει την κληρωση, ωστε να μην μοιρασει το ποσο. Απτη στιγμη που το ποσο θα παει τζακ ποτ στην επομενη κληρωση, ποιο το νοημα? Σημειωστε αυτο που ειπα στην αρχη οτι ειμαι ανιδεος απο δαυτα, αρα αυτο που ρωταω μπορει να ειναι και κοτσανα Για το ΚΙΝΟ τωρα δεν εχω ιδεα, μια φορα επαιξα και μου φανηκε πολυ γαματος τροπος χρηματοδοτησης του ΟΠΑΠ για ηλιθιους. No offense.
katz Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ε αυτο λεμε!Ετσι κι αλλιως ο οπαπ παιρνει ενα ποσοστο απο τους παικτες και αδιαφορει πληρως για τις κληρωσεις.. Για το ΚΙΝΟ εχει ξανασυζητηθει.. Οταν εχεις πιθανοτητες 1/4 να βρεις εναν αριθμο και σε πληρωνει 2,5 σημαινει οτι το 1,5 μπαινει στην τσεπη του!!Πανω απο 30% επι τα ποσα στοιχηματισμου ΚΕΡΔΟΣ!!! Να φανταστειτε η ρουλετα στα καζινο εχει μολις 2,8!!!! Οποτε φανταστειτε για τι παρωδια μιλαμε...
AnOldFriend Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οk δεν γίνεται να τρέξει τέτοιος αλγόριθμος. Άλλοι τρόποι για εξαπάτηση δεν δύναται να βρεθούν? Έστω ότι διαλέγει ο οργανισμός 50, 5+1. Κάθε φορά που παίζεται ένα δελτίο στο τερματικό τσεκάρουν αν φέρει κάποιον από αυτούς τους συνδυασμούς και αν ναι αποκλείει την πιθανότητα να βγει. Χρειάζεται και η παρακολούθηση 50 προκαθορισμένων συνδυασμών υπολογιστικό τέρας; :fear: Ξανασκεψου λιγο τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ @@@@@@@ ειπες μολις τωρα. :-( :-( Δεν θα καθομαι να εξηγω τα σουπερ αυτονοητα. Παιδια δημοτικου θα γελουσαν με αυτο που ειπες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε. Κανείς δε σας υποχρεώνει να συμμετάσχετε σε ένα νήμα, ούτε να συνεχίσετε να το κάνετε εφόσον σας φαίνονται εξωφρενικά τα σχόλια των υπολοίπων. Εφόσον απαντάτε, θα το κάνετε κατά τρόπο κόσμιο. Είναι η δεύτερη φορά που με υποχρεώνετε σε παρέμβαση. Παρακαλώ λάβετε υπόψη τη σύσταση. Ευχαριστώ.
FilipposMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Με δεδομενο οτι ειμαι ασχετος απο τυχερα παιγνια (και χαιρομαι γιαυτο ιδιαιτερα), θα θελα να ρωτησω το εξης. Ας πουμε στο τζοκερ/λοττο οτι καπως καπου καποτε γινεται ο ΟΠΑΠ να στησει την κληρωση, ωστε να μην μοιρασει το ποσο. Απτη στιγμη που το ποσο θα παει τζακ ποτ στην επομενη κληρωση, ποιο το νοημα? Σημειωστε αυτο που ειπα στην αρχη οτι ειμαι ανιδεος απο δαυτα, αρα αυτο που ρωταω μπορει να ειναι και κοτσανα Για το ΚΙΝΟ τωρα δεν εχω ιδεα, μια φορα επαιξα και μου φανηκε πολυ γαματος τροπος χρηματοδοτησης του ΟΠΑΠ για ηλιθιους. No offense. Θεωρητικά, το τζακ-ποτ προσελκύει περισσότερους παίκτες, παιζονται μεγαλύτερα ποσά, άρα και το κέρδος για τον ΟΠΑΠ είναι μεγαλύτερο. Αλλά ακόμα κι έτσι, ποιος νοιάζεται να αυξήσει τα κρατικά έσοδα σ' αυτή την χώρα, τόσο ώστε να κάνει μαϊμουδιά; Κανένας, μάλλον. Το μόνο κίνητρο θα ήταν να έχουν βρει μόντα, ώστε να κερδίζει κάποιος συγκεκριμένος/δικός μας το Τζόκερ, όχι το να μην κερδίζει κανείς. Αλλά και πάλι, με βάση και τις πιθανότητες, δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό αυτό. Ο ΟΠΑΠ, όπως και τα καζίνα, έχουν εγγυημένο κέρδος και χιλιάδες τζογαδόρους να απομυζήσουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν απατεωνιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.