Προς το περιεχόμενο

δίσκος γεμάτος.... χωρις δεδομενα!!!

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα!εχω το εξης προβλημα : ενα βραδυ κατι επαθε ο υπολογιστης και μου βγαλε μηνυμα ''critical error:the hard disk has been damaged''. Κατι εχει παιχτει με τον εσωτερικο αλλα και τον εξωτερικο σκληρο που ετυχε εκεινη την ωρα να ειναι σθνδεδεμενος με το λαπτοπ και ενω μου δειχνει οτι οι μνημες ειναι και οι δυο γεματες (οσο γεματες ηταν τελοσπαντων) ωστοσο μολις παταω επανω τους ειναι αδειοι και οι δυο σκληροι ( εξωτερικος και εσωτερικος) και γενικοτερα δε μου βγαζει τα αρχεια μου ( εγγραφα, εικονες,μουσικη , βιντεο ) ενω μου δειχνει οτι οι δισκοι ειναι γεματοι!!!σιγουρα τα αρχεια καπου εχουν κρυφτει, αλλα που?κοντευω να τρελλαθω!!! τι πρεπει να κανω για να δω που βρισκονται αυτα τα αρχεια?ευχαριστω!!

Δημοσ.

Κατεβάζεις και τρέχεις το live-cd του ubuntu πάνε στο 2 επέλεξε τη θες(cd/usb) και πάτα στο show me how για να δεις αναλυτικές οδηγίες.

Ξεκίνα από αυτό το cd και δες σε τι κατάσταση είναι τα αρχεία σου,αν υπάρχουν αλλά και αν διαβάζονται σωστά,αν είσαι κομπλέ από εδώ θα σου πρότεινα (αν δεν έχεις χώρο να αντιγράψεις τα πάντα και να κάνεις καθαρό φορμάτ)

να αρχίσεις τους ελέγχους,με το πρόγραμμα ελέγχου των δίσκων από την κατασκευάστρια,αλλά και με κάποιο bootable anti-virus π.χ. με κάποιο από εδώ http://www.techmixer.com/free-bootable-antivirus-rescue-cds-download-list/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...