alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μόλις ξεσουρώσω λίγο και ξεβαρεθώ θα πάω να το κάνω...
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ...α, κατάλαβα. Καλό 2012 να 'χουμε. σους ραααα... ήδη ξεκίνησα. μου πήρε λίγη ώρα να κάνω καφέ πρώτα
washcloud Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Τύφλα να 'χει το αποστακτήριο του Τζακντάνιελζ
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Λοιπόν μετά το llf με το Hard Disk Low Level Format Tool πήγα να εγκαταστήσω ξανά τον δίσκο και πλέον δεν μπορώ να του κάνω format. "Windows was unable to complete the format" μου βγάζει. Επίσης στο Hard Disk Sentinel δεν άλλαξε κάτι... τα ίδια χάλια βλέπω.
washcloud Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο δίσκος πήγαινε για φούντο έτσι. Και νομίζω πως τώρα, έχεις ένα πολύ καλό χαρτί στο χέρι για να τρίψεις τον δίσκο στη μούρη των ησοπατζήδων : πες τους αν μπορούν να του κάνουν φορμάτ.....
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 true dat... ήδη τον έχω βγάλει από την μονάδα και Τρίτη πρωί θα πάει για επιστροφή. Ευχαριστώ παίδες... χαλάλι τα λεφτά που σας δίνω κάθε μήνα.
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ξανά έβαλα τον δίσκο σήμερα σε usb dock και κατάφερα να του κάνω format. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι αν μπορούν να ανακτηθούν έστω και κάποια από τα αρχεία του δίσκου μετά από low level format με το "Hard Disk Low Level Format Tool". Εγώ με κάποια προγράμματα γνωστά δεν φαίνεται να μπορώ να επαναφέρω αρχεία, να σταματήσω εδώ ή να συνεχίσω να ψάχνομαι; Ο δίσκος είχε πάνω πολλά επαγγελματικά και προσωπικά αρχεία, δεν θέλω να το ρισκάρω ούτε λίγο.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ξανά έβαλα τον δίσκο σήμερα σε usb dock και κατάφερα να του κάνω format. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι αν μπορούν να ανακτηθούν έστω και κάποια από τα αρχεία του δίσκου μετά από low level format με το "Hard Disk Low Level Format Tool". Εγώ με κάποια προγράμματα γνωστά δεν φαίνεται να μπορώ να επαναφέρω αρχεία, να σταματήσω εδώ ή να συνεχίσω να ψάχνομαι; Ο δίσκος είχε πάνω πολλά επαγγελματικά και προσωπικά αρχεία, δεν θέλω να το ρισκάρω ούτε λίγο. ...Γιου ΧΑΒ το μπη φάκιν' κίντιν' μη...
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ...Γιου ΧΑΒ το μπη φάκιν' κίντιν' μη... του κάνω ένα δεύτερο llf και μετά θα του κάνω και ένα DBAN να το σιγουρέψω... διάβασα ότι το DBAN από μόνο του είναι ότι καλύτερο
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ...έλα ρε τρελλέ - αυτό που είχα καταλάβει αρχικά ήταν "....θέλω τ' αρχεία μου τώρα, μπορώ να τ' ανακτήσω;". Τεσπα, και ντιβάν' καν' του, κι ό,τι θες - αλλά μην ψωνίζεσαι και τόσο μαρή.........Ποιός να κυνηγήσει απ' το Η-σοπ (ή την WD) τον Αλέκο απ' τον Άγιο Ανδρέα; Ποιός τον ξέρει και ποιός ξέρει τί κάνει κλπκλπ; Άσε που ούτως ή άλλως μετά απ' το llf με το llf tool, ήδη δεν έχουν μείνει και πολλά. Τίποτα δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.