okeanos111 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Οπως συμβαινει κατα καιρους να υπαρχει προβλημα εισαγωγης του κωδικου, (ειδικα τελευταιο χρονο) στο facebook, και στο MSN, σημερα μου συνεβη κατι για πρωτη φορα! Δεν με αφηνει να βαλω το 9ο και τελευταιο σημειο(νουμερο), επιτρεπει μεχρι 8 σημεια δηλαδη! στον κωδικο μου εισαγωγης το ΜΣΝ,κ το μεηλ του, αλλα κ το facebook!!!!!!! Πρωτοτυπο;;;;; :eek: Δεν ξερω τι να πω;;; προβληματιζομαι οσο περναει ο καιρος ολο κ μας δυσκολευουν να μπαινουμε στα παραπανω! οσοι εχετε καποια ιδεα παρακαλω ας ριξετε καμμια ιδεα! Υ.Γ. Τελικα βρεθηκε το προβλημα,αγνωστο πως γενικα, δεν λειτουργει το πληκτρολογιο σωστα! παμε για νεες αγορες πασχαλιατικα!
okeanos111 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για το facebook και το MSN ειδικα εδω κ ενα χρονο σχεδον, παντα μου λεει οτι εχω κανει λαθος τον κωδικο (ενω ειναι σωστος), τον ξαναγραφω μια η δυο η πιο σπανια 3 φορες τον ιδιο κωδικο παντα και καποια στιγμη με βαζει! δεν πιστευω να φταιει το πληκτρολογιο που ειναι ασυρματο, αν κ το χρησιμοποιω διπλα στον πυργο. Υ.γ. Υποψην ετσι εχασα ενα μεηλ το βασικο μου στο msn,που το ειχα 7 χρονια, ενω ηταν αποθηκευμενο το μεηλ κ ο κωδικος και εμπαινα αυτοματα, μου ελεγε οτι εχω βαλει λαθος κωδικο. Περιεργα κ πολυ σπαστικα πραγματα! Δεν ξερω εαν εχει ξανασυμβει σε καποιον αυτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.