Προς το περιεχόμενο

Scan text

ntellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω πρόγραμμα για να σκανάρω κείμενο και να μου το βγάζει σαν επεξεργάσιμη μορφή κειμένο(πχ. έγγραφο Word ). Έχω το LEXMARK lexmark prospect pro 205 πολυμηχάνημα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes:

Δημοσ.

Δηλαδή θες κάποιο ocr πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο free εκεί έξω, αλλά από τα κορυφαία είναι το Abbyy Fine Reader (<-- επί πληρωμής).

Δημοσ.

Από παλιότερη εμπειρία με OCR προγράμματα έχω να πώ οτι είναι πολύ πιο μπελαλίδικη η δουλειά της διόρθωσης ενός σκαναρισμένου κειμένου απότι να το έγραφες μόνος σου ολόκληρο από την αρχή

Δημοσ.

Από παλιότερη εμπειρία με OCR προγράμματα έχω να πώ οτι είναι πολύ πιο μπελαλίδικη η δουλειά της διόρθωσης ενός σκαναρισμένου κειμένου απότι να το έγραφες μόνος σου ολόκληρο από την αρχή

απογοητεύομαι γιατί έχω 20+σελίδες να γράψω...

Δημοσ.

Μην απογοητεύεσαι, το FineReader κάνει θαύματα. Τα αποτελέσματα που δίνει από μια καλή πηγή (καθαρό κείμενο σκαναρισμένο σε καλή ανάλυση με ευανάγνωστη γραμματοσειρά) είναι σχεδόν τέλεια.

Δημοσ.

Συμφωνω,το εχω χρησιμοποιησει αρκετές φορές.

Μην απογοητεύεσαι, το FineReader κάνει θαύματα. Τα αποτελέσματα που δίνει από μια καλή πηγή (καθαρό κείμενο σκαναρισμένο σε καλή ανάλυση με ευανάγνωστη γραμματοσειρά) είναι σχεδόν τέλεια.

Sent from my E15i using Insomnia App

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ για το ABBY. Πριν από κάμποσα χρόνια, εποχής Windows 98, είχα να γράψω ένα κείμενο 40 σελίδες, το οποίο υπήρχε σε κείμενο χειρόγραφο. Το σκάναρα με το ΑΒΒΥ, και κάθισα και έκανα αντιπαραβολή το κείμενο από το χαρτί, με το σκαναρισμένο. Παρόλο που ήταν χειρόγραφο η τότε έκδοση του ΑΒΒΥ αναγνώρισε σχεδόν το 80%. Αποτέλεσμα, σε μισή ώρα είχα τελείωσει χωρίς κόπο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...