Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με netbook

panos9553

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη γιατί δεν κάνεις έναν καλό καθαρισμό με 1 αξιόπιστο antivirus?Θα προτείνω το avast που τρέχει και σε usb flash bootable και θα στο κάνει καινούργιο το netbook σου, ή άλλη λύση είναι να τρέξεις Microsoft Security Essentials (απαιτεί γνήσια windows). Καλά είναι και τα Avira, AVG.

Ούτε κάν Format δεν χρειάζεται να κάνεις.

Το προβλημα ειναι πως θα παρω τα αρχεια απο μεσα εφοσον δεν μου κανει copy-paste...τι προτεινεις?

Δημοσ.

κανε λίγη υπομονή με το ubuntu αργεί αρκετά απο φλασακι

To προσπαθησα και με cd αλλα κολαει στην εκινηση(μετα απο λεπτομερη βηματα) και δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..

Επισης η (ubuntu-10.10-desktop-i386) πιστευεις πως θα μου δημιουργουσε προβλημα σε σχεση με την (ubuntu-10.10-netbook-i386) μιας και ειναι για netbook??

Δημοσ.

αυτο θα ελεγα,εχει τυχει να περιμενω και 15 λεπτα

φορτωνει πολυ πραμα στην μνημη,δεν μπουταρει απο σκληρο,ειναι λογικο να αργει

Δημοσ.

αυτο θα ελεγα,εχει τυχει να περιμενω και 15 λεπτα

φορτωνει πολυ πραμα στην μνημη,δεν μπουταρει απο σκληρο,ειναι λογικο να αργει

Μα δεν εμπαινε καν στην επιλογη για try or install...επισης τι λες για τις διαφορες στην εκδοση που λεω και λιγο ποιο πανω?

Δημοσ.

πιστευω πως δεν εχει καμια σημασια,το ιδιο λειτουργικο ειναι με διαφορετικο μενου ,προσαρμοσμενο στις ιδιαιτεροτητες των νετμπουκ.

εχεις την δυνατοτητα να βγαλεις τον δισκο και να τον βαλεις σε αλλο pc η σε μια θηκη εξωτερικου δισκου και να προσπαθησεις να τον διαβασεις μεσα απο αλλο pc;

προσοχη μονο μην του κανεις κανενα format..

Δημοσ.

Προτείνω για να πάρεις τα αρχεία σου από μέσα να χρησιμοποιήσεις μια διανομή LINUX με usb flash. Προτείνω την διανομή puppy linux. Την κάνεις bootable σε στικάκι με το unetbootin. Μετά βάζεις πάνω έναν οποιονδήποτε σκληρό δίσκο εξωτερικό και τραβάς όλα τα αρχεία σου μέσα σε λίγα λεπτάκια. Να πώ ότι το boot του puppy linux γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...