panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Παιδια βοηθεια... To netbook ειναι το turbo-x escape,οπου ετρεξα το malwarebytes,βρηκε 3 μολυσμενα αρχεια...τα εσβησα και μετα απο αυτο δεν υπαρχει το δικτυο,ουτε μπορω να κανω copy-paste,ουτε ελαχιστοποιηση των παραθυρων...και το κερασακι ειναι οτι δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος.. υπαρχουν μεσα καποια σημαντικα αρχεια και δεν μπορω να τα παρω....τι προτεινεται να κανω??Γιατι αν το παω σε κανενα πλαισιο θα μου κοψουν τον κ..λο.. Και παλι help!!!!
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σε safe mode έχει την ίδια συμπεριφορά; Αν ναι μπες με ένα Live cd να πάρεις τα αρχεία σου και βλέπουμε
panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σε safe mode έχει την ίδια συμπεριφορά; Αν ναι μπες με ένα Live cd να πάρεις τα αρχεία σου και βλέπουμε Ναι και με safe mode δεν μπορω να αντιγραψω κατι...με ποιο live-cd??Γιατι δεν το εχω ξανακανει...μπορεις να με βοηθησςεις με αυτη την διαδικασια?
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κατέβασε αυτό http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Θα το βάλεις σε usb βάση των οδηγιών που έχει απο κάτω στο 2 μια και το μηχάνημά σου δεν έχει dvd σωστά; Θα μπουτάρεις από το Usb και όταν σε ρωτήσει try or install θα επιλέξεις try. Θα μπεις σε νέο λειτουργικό και θα μεταφέρεις τα αρχεία σου σε έναν εξωτερικό σκληρό.
panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κατέβασε αυτό http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Θα το βάλεις σε usb βάση των οδηγιών που έχει απο κάτω στο 2 μια και το μηχάνημά σου δεν έχει dvd σωστά; Θα μπουτάρεις από το Usb και όταν σε ρωτήσει try or install θα επιλέξεις try. Θα μπεις σε νέο λειτουργικό και θα μεταφέρεις τα αρχεία σου σε έναν εξωτερικό σκληρό. Ok...κατεβαινει..υπαρχει και εξωτερικο dvd-player..βολευει ποιο πολυ με το dvd??
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εμένα με βολεύει καλύτερα να κάψω ένα cd. Εσύ διαλέγεις
panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εμένα με βολεύει καλύτερα να κάψω ένα cd. Εσύ διαλέγεις Σε ευχαριστω ειλικρινα...κανω την διαδικασια και επανερχομαι σε οτιδηποτε... Επισης τι πιστευεις οτι εγινε και κλαταρε ολα το συστημα?
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν έχεις εξουδετερώσει ΟΛΟΥΣ τους ιούς, αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι να είχαν κατασκηνώσει καιρό και να άργησες να επέμβεις. Οπότε να πειράξανε το λειτουργικό και ίσως να είναι και μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Πάρε τα αρχεία σου να τα σιγουρέψεις και βλέπουμε.
panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν έχεις εξουδετερώσει ΟΛΟΥΣ τους ιούς, αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι να είχαν κατασκηνώσει καιρό και να άργησες να επέμβεις. Οπότε να πειράξανε το λειτουργικό και ίσως να είναι και μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Πάρε τα αρχεία σου να τα σιγουρέψεις και βλέπουμε. Επειδη δεν πιανει με το dvd(εχω ξεμεινει απο cd-παιζει ρολο?) δοκιμαζω και με το flashaki... Ουτε και με το flashaki γινεται..δεν καταλαβαινω....θα σπασει το κεφαλι μου...
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 τι εννοεις δεν γινεται με φλασακι; αντιγραφη επικολληση;
panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 τι εννοεις δεν γινεται με φλασακι; αντιγραφη επικολληση; Σταν αρχη αναφερω τα προβληματα που εχει το netbook..μετα προσπαθω αυτη την διαδικασια και με flashaki και με dvd και δεν γινεται τιποτα... μου ζητα επανεκιννηση αλλα ποτε δεν φτανω σε αυτη την οθονη για να επιλεξω try or install...
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 pano το αρχείο που κατέβασες είναι ένα iso σωστά; Πως πήγες να το περάσεις στο φλασάκι;
panos9553 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Στο φλασακι το περασα με αυτο τον τροπο που αναφερει στο 2(χρησιμοποιωντας το προγραμμα που λεει). Επισης αλλαξα την αρχικη συσκευη φορτωσης με την usb-cd driver οπου μπαινει σε μια οθονη που δειχνει με μοβ χρωμα ubuntu και περιμενω να φορτωσει...αλλα αργει παρα πολυ...
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Άρα μπήκες... Αφού φορτώσει μετέφερε τα αρχεία σου...
pc_expert Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη γιατί δεν κάνεις έναν καλό καθαρισμό με 1 αξιόπιστο antivirus?Θα προτείνω το avast που τρέχει και σε usb flash bootable και θα στο κάνει καινούργιο το netbook σου, ή άλλη λύση είναι να τρέξεις Microsoft Security Essentials (απαιτεί γνήσια windows). Καλά είναι και τα Avira, AVG. Ούτε κάν Format δεν χρειάζεται να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.