takisblues Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 γεια σας παιδια και συγνωμη για το ακαταλαβιστικο ποστ αλλα εχω ενα προβλημα. πηρα σαν εκθεσιακο ενα macbook pro απο τα saturn και ενω εσβησα ολα οσα ..θυμιζαν οτι ειναι εκθεσιακο saturn(πχ user name saturn 2),δεν μπορω με τιποτα να σβησω ενα ..εικονιδιο με ενα "σπιτακι" σαν σχημα και με ονομασια saturn2.αυτο το εικονιδιο το βρισκω αν πατησω documents.αφου πατησω μου το βγαζει αριστερα σε μια στηλη "PLACES" μεσα σε αυτο το εικονιδιο-φακελο ειναι ολα τα αρχεια του σκληρου ολα τα ...documents στην ουσια και οσο και αν εψαξα στο system preferences δεν μπορω να το αλλαξω με τιποτα! εχετε καποια ιδεα; μηπως να ξαναπερασω το install dvd απο την αρχη;(το λειτουργικο και μετα τα applications) ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη για το μπερδεμενο ποστ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 γιατι δεν του κανεις format ρε ανθρωπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk88memorz Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δίπλα σε αυτό το "σπιτάκι" βρίσκεται το όνομα του admin του υπολογιστή. Και απ' όσο ξέρω δν μπορείς να το αλλάξεις. Βέβαια το λόγικο είναι να του κάνεις ένα format και να τον έχεις σα καινούριο χωρίς την κάθε π@π@ριά που του κάνανε όσο ήταν στο κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisblues Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 γιατι δεν του κανεις format ρε ανθρωπε; επειδη ειχα ηδη περασει καποια αρχεια και δεν ξερω ποση ωρα θα μου παρει..και απο την στιγμη που το προβλημα ειναι μονο αυτο ειπα να κανω μια ερωτηση μηπως φτιαχνεται ευκολα χωρις format..ολα τα αλλα τα αλλαξα ευκολα.. ευχαριστω για τις απαντησεις nayway..;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 http://support.apple.com/kb/ht1428 αλλα καλυτερα να κανεις format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.