Προς το περιεχόμενο

Carrefour Tablet 10''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα διαφωνησω μαζι σου, για μενα το tablet ειναι για κανενα βιβλιο, μιας και οι ereaders δεν ειναι ακομα ετοιμοι, για κανενα internet και γενικα για δουλειες του ποδαριου.

ακομα και το ipad μια απο τα ιδια κανει , με καλυτερη οθονη.

ισως με τα διπυρηνα και το honeycomb τα lag να μην υπαρχουν.

οσο για το android το ενα σιγουρο ειναι οτι θελει tweaking....

παντως και εγω την θεωρω καλη αγορα το μηχαναι του carrefour

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν θα διαφωνησω μαζι σου, για μενα το tablet ειναι για κανενα βιβλιο, μιας και οι ereaders δεν ειναι ακομα ετοιμοι, για κανενα internet και γενικα για δουλειες του ποδαριου.

ακομα και το ipad μια απο τα ιδια κανει , με καλυτερη οθονη.

ισως με τα διπυρηνα και το honeycomb τα lag να μην υπαρχουν.

οσο για το android το ενα σιγουρο ειναι οτι θελει tweaking....

παντως και εγω την θεωρω καλη αγορα το μηχαναι του carrefour

100% σωστος. Παντως γι αυτο τον λογο δεν νομιζω οτι αξιζει να δαπανησω 200ε τουλαχιστον για μια συσκευη που σε λιγο θα ειναι παλια. τουλαχιστον το εreaders θα ειναι future proof το πηρες για μια και μονο δουλεια και θα την κανει καλα τουλαχιστον για 2-3 χρονια

Δημοσ.

τα ereaders ομως εχουν ακομα παιδικα προβληματα,οπως το περιεργο κ αργο refresh.εξαλου με 6'' δεν μπορεις να διαβασεις και πολλα , θες απο 9'' και πανω

τα 9ιντζα , εκτος το οτι εχουν οσο ενα ιpad , εχουν σταματησει και την εξελιξη τους, βλεπε kindle dx , παραμελημενο, και με ελαχιστες εναλακτικες απο τις εταιριες.

ασε που νομιζω οτι τα κανουν pocket size ετσι ωστε να σε εγκοβιζουν στα formats τους...

δεν υπαρχει περιπτωση να δεις scanaρισμενο pdf σε reader...

ασε για το χρωμα δεν το συζηταμε ακομα....

θελουν δουλεια ακομα...

ετσι αναγκαστικα καταληγεις σε ενα tablet , με ολα τα μειονεκτηματα του..

οσο για τα 2-3 χρονια το βλεπω χλωμο, σε ενα χρονο πια εισαι outdated σε οτι και να παρεις γυρω απο τα pc και τα pciοειδη

και για να ξαναεθω στο πονο μου...

καμια 2,3 rom για το carrefour CT 1002?

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα σε αυτό το σάιτ http://shop.avides.com/?c=main&m=item&ean=0690590515901&locale=de το Archos 101 8gb στα 198 ευρώ με έξοδα αποστολής! Θεωρώ πολύ καλή τη τιμή! Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το εν λόγω σάιτ;

Υπάρχουν πολλά και στο amazon.co.uk σε πολύ καλύτερες τιμές, κυρίως τα μεταχειρισμένα. Αξίζει να ρίξουν μία ματιά όσοι ενδιαφέρονται.

Φίλε ευχαριστούμε, αλλά εδώ νομίζω μιλάμε για τα ταμπλετ του Καρφούρ!

μακρια απο τα ταμπλετ(no name) tou carefour

Χωρίς αιτιολόγηση δεν έχει καμιά αξία η γνώμη σου.

Πες "γιατί".

μην φανταστείς ότι του έκανα βαριά πράγματα, τα παιχνιδάκια και αυτά από το market μια χαρά παίζουνε το ίδιο και το slide των φωτογραφιών

..................................................

Επίλογος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ tablet. Ισα ισα για τα λεφτά του είναι πολύ καλο και όπως είπα κάποιος που θέλει τα βασικά και internet να δει κάτι και τις ταινίες του να δει και τις φωτογραφίες του να δει και καλή εικόνα έχει και καλο touch. απλά αν έχεις συνηθίσει σε καλά μηχανήματα και αν είσαι λίγο "κολλημενος" θα σε κουράσει λίγο όπως πιστεύω θα κούραζε ακόμα και το ίδιο το ipad. Γενικά πρέπει κάποιος να ζυγίσει τις ανάγκες του πριν πάρει tablet γιατί νομίζω ότι τελικά είναι άλλη μια κατασκευασμένη ανάγκη. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους και να μην μπέρδεψα ακόμα περισσότερο.

@steverman

Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη άποψή σου. Προφανώς όλα αυτά που λες τα δοκίμασες με την ΡΟΜ που έχει εγκατεστημένη η μαμά του. Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει με την νέα ΡΟΜ από τα γαλλικά φόρουμ ή από το update της μαμάς του (αν υπάρχει;).

Δημοσ.

μην φανταστείς ότι του έκανα βαριά πράγματα, τα παιχνιδάκια και αυτά από το market μια χαρά παίζουνε το ίδιο και το slide των φωτογραφιών

Όσον αφορά το advanced user εννοώ αυτή την χαζή ενόχληση που δημιουργείται σε κάποιον που ασχολείται πολύ με pc όταν βλέπει καθυστερήσεις και lag στις εφαρμογές του.

για παράδειγμα, επειδή είμαι και παναθηναϊκός και διαβάζω τα πράσινα νέα, του έπεφτε αρκετά βαριά η σελίδα και το scrooling ήταν δύσκολο. ακόμα στα εξώφυλλα των εφημερίδων και εκεί φορτώνει αρκετά και μου δημιουργούσε μικρά κολληματάκια στο scrooling. Γενικά φοβάμαι ότι όσο οι σελίδες θα φορτώνονται, μια και είναι η τάση πλέον τα site να γίνονται με cms (wordpress κλπ) θα τα βρίσκει δύσκολα το συγκεκριμένο "ταβλετακι" οποτε εμενα στο internet δεν με ικανοποίησε.

Ακόμη ο δεύτερος λόγος που το πήρα ήταν για να βλέπω ταινίες και γενικά videos online. Γενικά έπαιζε τα rip όταν τα πέρναγα αλλα δεν μπορούσε να αναπαράγει οτιδήποτε άλλο online video εκτος από youtube. ούτε google video ούτε "βιμεο" ούτε τίποτα.

Άρα και ο δεύτερος λόγος που ήθελα να μου καλύπτει δεν μου το κάλυπτε. ίσως όλα αυτά να είχαν λυθεί αν έβαζα "μοζιλλα" πράγμα που δεν έκανα.

τρίτο pdf δούλευε κανονικά για να διαβάζω βιβλία.

Και το βασικότερο, ο λόγος που ήθελα ένα tablet με android ήταν για να μην ασχολούμαι συνεχεια με updates με εφαρμογές συμβατότητας κλπ. ήθελα ένα πραγματάκι να μην μου τρώει χρόνο και να είναι όσο πιο λειτουργικό μπορεί. διαπίστωσα όμως ότι πρέπει να ασχοληθώ πολύ να βρω εφαρμογές και κάθε 3 και λίγο να κάνω δοκιμες και ιστορίες γιατί απλά και μονο δεν έχει υποστήριξη λογισμικού από την εταιρία του.

Επίλογος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ tablet. Ισα ισα για τα λεφτά του είναι πολύ καλο και όπως είπα κάποιος που θέλει τα βασικά και internet να δει κάτι και τις ταινίες του να δει και τις φωτογραφίες του να δει και καλή εικόνα έχει και καλο touch. απλά αν έχεις συνηθίσει σε καλά μηχανήματα και αν είσαι λίγο "κολλημενος" θα σε κουράσει λίγο όπως πιστεύω θα κούραζε ακόμα και το ίδιο το ipad. Γενικά πρέπει κάποιος να ζυγίσει τις ανάγκες του πριν πάρει tablet γιατί νομίζω ότι τελικά είναι άλλη μια κατασκευασμένη ανάγκη. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους και να μην μπέρδεψα ακόμα περισσότερο.

Συμφωνώ μαζί σου σ όσα λές αλλα πιστεύω πως αν κάποιος θέλει να κάνει στο τάμπλετ ότι κάνει και στο pc του τοτε κανένα τάμπλετ της αγοράς δεν τον καλύπτει απόλυτα. Όσο για το συγκεκριμένο τάμπλετ εγω προσωπικά ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιάτι ήξερα τι μπορεί να μου προσφέρει. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μπαταρία του και τ ότι όπως είπες και συ θέλει πόλυ ψάξιμο σ ότι αφορά τις εφαρμογές και τις αναβαθμίσεις. Όσο για τα πράσινα νέα είχα κ γώ αυτό το πρόβλημα άλλα με τον δικό του browser, βάζοντας όμως τον Opera δεν έχω τέτοια προβλήματα έκτος κ αν μπείς σε σελίδες που είναι φτιαγμενες στο flash.

Συμπερασματικά πιστεύω πως είναι προτιμότερο να πάρεις ενα καλό netbook παρά ενα tablet.

Δημοσ.

http://ahappydeal.com/products/product_37496.htm'>http://ahappydeal.com/products/product_37496.htm ριξτε καμια ματια εδω και μν κοιτατε μονο στο ελαδισταν....και παρα πολλα εχουν δωρεαν μεταφορικα....μεχρι μαξ 100 ευρω παιρνεις αξιοπρεπες κινεζακι...εγω εχω ενα εδω και 1μιση σχεδον χρονο κινεζικο...δουλευει 15 ωρες την μερα το ριμαδι κ δεν εχει παθει τπτ....μπορει η αθονουλα του να ειναι resitive αλλα ηξερα τι αγοραζα με 60 ευρω τοτες....κινεζικα και τα μυαλα στα καγκελα....

http://ahappydeal.com/products/product_37496.htm ριξτε καμια ματια εδω και μν κοιτατε μονο στο ελαδισταν....και παρα πολλα εχουν δωρεαν μεταφορικα....μεχρι μαξ 100 ευρω παιρνεις αξιοπρεπες κινεζακι...εγω εχω ενα εδω και 1μιση σχεδον χρονο κινεζικο...δουλευει 15 ωρες την μερα το ριμαδι κ δεν εχει παθει τπτ....μπορει η αθονουλα του να ειναι resitive αλλα ηξερα τι αγοραζα με 60 ευρω τοτες....κινεζικα και τα μυαλα στα καγκελα....

με ουτε 85 ευρω αυτο εδω δειτε.... http://ahappydeal.com/products/product_36374.htm εμα με τα carrefour λετε να ειναι χαζοι να δινουν αυτα τοσο? ;)

Δημοσ.

νωριτερα ειδα διαφημιση του Carrefour για 10" ταμπλετ στα 179. οπως εριξαν το 7" μαλον ετσι εκαναν και για το δεκαρι.

την ειδα στα γρηγορα και δεν προσεξα αν εγραφε λεπτομερειες. μου εμεινε ομως σιγουρα το 179.

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια, ποιος τα εμπιστευεται αυτα?

οπως εμπιστευεσαι αμαζον κλπ site του εξωτερικου ετσι ειναι κ αυτα...και αμα δεις θα βρεις οτι εχουν πανω απο 5000+ αξιολογισεις και 99% θετικες ;)

Δημοσ.

οπως εμπιστευεσαι αμαζον κλπ site του εξωτερικου ετσι ειναι κ αυτα...και αμα δεις θα βρεις οτι εχουν πανω απο 5000+ αξιολογισεις και 99% θετικες ;)

μετα τον 1μηνα του paypal δεν εχεις καμμια εγγυηση. ΟΤΙ και να λενε, το 90% δεν σε καλυπτουν μετα.

δεν ειναι να δωσεις πανω απο 50€ στους κινεζους. καλυτερα κανενα zte,archos κλπ απο αγγελιες.

Δημοσ.

http://ahappydeal.com/products/product_37496.htm ριξτε καμια ματια εδω και μν κοιτατε μονο στο ελαδισταν....και παρα πολλα εχουν δωρεαν μεταφορικα....μεχρι μαξ 100 ευρω παιρνεις αξιοπρεπες κινεζακι...εγω εχω ενα εδω και 1μιση σχεδον χρονο κινεζικο...δουλευει 15 ωρες την μερα το ριμαδι κ δεν εχει παθει τπτ....μπορει η αθονουλα του να ειναι resitive αλλα ηξερα τι αγοραζα με 60 ευρω τοτες....κινεζικα και τα μυαλα στα καγκελα....

με ουτε 85 ευρω αυτο εδω δειτε.... http://ahappydeal.com/products/product_36374.htm εμα με τα carrefour λετε να ειναι χαζοι να δινουν αυτα τοσο? ;)

εχεις αγορασει ποτε απο εδω ή κανενας αλλος?

ειναι αξιοπιστοι?γιατι οι τιμες ειναι τρομερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...