Προς το περιεχόμενο

carrefour 20% Ολες οι κονσολες και games

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Άμα είχε και τα Wireless Buzzers (τιμή: 58,90€) τότε καλά λέει ο MiJ16 πως του βγήκε 240€. Αν όχι, τότε έχεις δίκιο.

Σωστα. Αυτο που εβαλα εγω ειναι μονο παιχνιδι χωρις buzzers (ε ρε πλαισιο κατι τιμες που εχεις...laugh.gif, ρεζιλι μας εκανες ποιος θα πιστευε 40 ευρω χωρις μπαζερς - στο αμαζον παιζουν με 4 ενσυρματα απο 7 λιρες)...

Βεβαια το παιχνιδι αυτο εχει "παιξει" και στα 29 ευρω απο το public, αλλα τωρα δεν υπαρχει σε "καλη" τιμη. Οποτε αν το επειγοταν καλα εκανε. Αλλιως δεν ειναι και η "τρομερη" αγορα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ερώτηση, είχα πάρει από mediamarkt το Pro 2010. Χθες διαπίστωσα οτι είναι μόνο σε γερμανική,ιταλική και άλλες 2-3 γλώσσες. Δεν υπάρχουν αγγλικά. Ούτε σε μενου ούτε σε εκφώνηση. Υπάρχει τρόπος να βάλω αγγλικά ή ελληνικά? Σημειωτέον το ps3 δεν είναι σπασμένο, χθες το αγόρασα...

Δημοσ.

Επειδή μάλλον δεν εχω κρατήσει την απόδειξη, αν βάλω το ελληνικό patch θα είμαι εντάξει; Αν ναι υπάρχει κάποιο forum για οδηγίες κ εγκατάσταση;

Δημοσ.

Πήγα κ εγώ στα carrefour στο Μαρούσι.Λίγα πράγματα.Τα παιχνίδια ακόμα και μετά την έκπτωση πανάκριβα.Πρέπει να είχε λίγα ps3 αλλά με την μεγάλη χωρητικότητα (320 gb) και 2 xbox 360 με το kinect αλλά δεν θυμάμαι τιμές.Με λίγα λόγια,αν κάποιος θέλει να πάει για να πάρει κανα game(όπως εγώ) δεν αξίζει τον κόπο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...