Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μήνυμα μη γνησιότητας

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει γαιτι μου λεει κατω δεξια οτι τα windos isnt genuine.Εχω να πω οτι οταν μπαινω στον υπολογιστη,δεν μου γραφει τιποτα για ληψη γνησιου τωρα[αυτο πρεπει να γραφει]και μεσα στο control panel δεν μου λεει πουθενα ληψη γνησιου[επιπλεον μμε αφηνει να κανω τα update].Μαλλον εχει κολησει,αλλα μου την σπαει να το βλεπω.Στο control panel λεει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2009 ΚΤΛ χωρις να λεει πουθενα για ενεργοποιηση[ουτε το wallpaper μου το εχει βγαλει,που το βγαζει κανονικα αν τα windows δεν ειανι ενεργοποιημενα].Απλα μου εχει μια μαλακια κατω δεξια που λεει οτι δεν ειναι genuine

Δημοσ.

εαν τα αγορασες απο τον θειο και περασες το ΚΒ 971033 update (το βλεπεις στο ιστορικο των ενημερωσεων) μην στεναχωριεσαι σε λιγες μερες θα δεις και μαυρες οθονες και ολα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

ok,ετρεξα αλλο loader και μια χαρακ αι παλι.Παντως το ΚΒ 971033 δεν εχει περαστει.Στην εκδοση που εχω ,αποεπιλεγει παντα τα udates που μυριζουν απο μακρια.Τωρα να πας και να κατεβασεις update που λεει οτι ειναι update για την ευρεση πειρατικου περιεχομενου που κανει γνησια τα windows αν και δεν τα εχεις ,πρεπει να εισαι ολιγον στοκος.Επισης οταν μου το εγραψε ειχα περιπου ενα μηνα να κανω update

Με λιγα λογια δεν την εφαγα απο τα update.Κατι αλλο πρεπει να ηταν

Δημοσ.

μην το λες...εχει κατι στοκους ακρυλικους που πανε και κατεβαζουν οτι να 'ναι.

και γιατι δεν τα βαζεις στο manual;

Δημοσ.

μην το λες...εχει κατι στοκους ακρυλικους που πανε και κατεβαζουν οτι να 'ναι.

και γιατι δεν τα βαζεις στο manual;

Τα κοταω βεβαιως πρωτα τα update,το εχω βαλει στην αυτοματη ενημερωση αλλα manual ληψη και εγκατασταση.

Δημοσ.

εαν τα αγορασες απο τον θειο και περασες το ΚΒ 971033 update (το βλεπεις στο ιστορικο των ενημερωσεων) μην στεναχωριεσαι σε λιγες μερες θα δεις και μαυρες οθονες και ολα τα υπολοιπα.

To 971033 συμπεριλαμβανεται στο service pack που βγηκε προσφατα?

"Μαυρες οθονες και υπολοποιπα" παντως δε νομιζω οτι θα δει, μόνο το γνωστο ενοχλητικο μυνημα.

Δημοσ.

παιδια μια ερωτησουλα σαν καλος "αρχαριος" (και καλα).

Αν περασω τα 7 και μετα περασω το removeWAT22 που κατεβασα, θα εχω αλλα προβληματα γνησιοτητας αργοτερα? οπως με τα updates ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...