Προς το περιεχόμενο

Το Rapidshare καταργεί όλους τους περιορισμούς για τους συνδρομητές του

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι κάτσε να seedαρεις 24/7. H δεη και μόνο, πιο ακριβά θα σου βγει... :P

Άμα seedaρεις με quad λογικό είναι.Γιαυτό υπάρχουν τα low energy consumption κατεβαστήρια (πχ netbook) για να ξεχνάς και δεη και hosts... Και εγώ με 2 private δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα εδώ και χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλα κ εγω ημουν σε private tracker κ φουλ ταχυτητα δεν επιανα αμεσως,επρεπε πρωτα να εχει αρκετους seed κ μετα επιανε καλες ταχυτητες ενω με filehost πιανεις αμεσως φουλ ταχυτητες κ την στιγμη που ανεβαινouν τα αρχεια,ασε που σε πιο παλια αρχεια ακομα κ σε private tracker που δεν ειχε seeders επιανα 300mb το ανωτερο k βαριεμαι κ να seedarw κιολας κ να μου τρωνε απο την ταχυτητα μου,

το rapidshare δεν τα αλλαξε τα δωρα κτλ επειδη το ηθελε,εβγαλε τα δωρα γιατι εχασε στα δικαστηρια,μετα ανεβηκε το HF,τωρα του εκαναν κ σε αυτο μηνυση κ σβηνει αρχεια κ λογαριασμους,τωρα εχει ανεβει Fileserve k Filesonic,αρα ειναι τα επομενα που θα φανε μηνυση κ θα κανουν παλι τα ιδια οπως το RS κ το HF,εγω παντως δεν αλλαζω καθε 3 μηνες Filehoster,εχω μεινει με το RS εχω κ 3 χρονια τσαμπα απο το upload που εκανα καποτε εχω βρει 2 site που ανεβαζουν οτι βγαινει τα παντα κ σε RS κ κατεβαζω μονο απο εκει.Μολις φανε την μηνυση τα fileserve k filesonic θα ανεβει καποιο αλλο μετα καποιο αλλο κ θα γινεται ολο ετσι,το Mu ειναι σταθερο γιατι δεν εχει τοσο κινηση οπως ειχε το RS k Hf γιατι για να παρεις ποντους αν εισαι uploader πρεπει να ανεβαζεις τα αρχεια σε 99mb κομματια,

• Super Moderators

έτσι κι αλλιώς έχω ανοιχτό το PC...

στην χειρότερη υπάρχουν και τα donations σε κάποιους private trackers με τα οποία μπορείς να leechάρεις αβέρτα...

καλα κ εγω ημουν σε private tracker κ φουλ ταχυτητα δεν επιανα αμεσως,επρεπε πρωτα να εχει αρκετους seed κ μετα επιανε καλες ταχυτητες

πως φαίνονται οι ελληνικοί trackers στους οποίους συναντάς ελάχιστα (αν όχι λιγότερα) seedboxes :P

Νωρίς θυμήθηκε το rs, ήμουν συνδρομητής από το 2005 (εποχές .de), το σταμάτησα πέρυσι το καλοκαίρι και έκανα 1 χρόνο στο hotfile. Την πάτησα και από εκεί όμως! Filesonic και βρίσκω τα πάντα πλέον, όπου έχει υλικό εκεί θα πάω, τα πάντα εξαρτώνται από τους uploaders.

Πάντως για όσο καιρό έβρισκα ό,τι ήθελα σε rs, hotfile ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος.

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ στο Ίντερνετ, είναι όλα ρευστά, αυτό που λένε πολλοί "θα δω τι θα γίνει και μετά θα αποφασίσω" είναι λάθος, βλέπεις ΤΏΡΑ τι γίνεται και αποφασίζεις.

(napster, soulseek, dc++, torrents, rapidshare, hotfile, file-hosters γενικά...... και βλέπουμε!) :)

Άμα seedaρεις με quad λογικό είναι.Γιαυτό υπάρχουν τα low energy consumption κατεβαστήρια (πχ netbook) για να ξεχνάς και δεη και hosts... Και εγώ με 2 private δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα εδώ και χρόνια.

Το φθηνό κατεβαστηρι δε θα κοστίσει 200 ευρώ; Βάλε και μια αλλαγή σκληρού στη διετία από το πολύ σβήσει γράψε, πιο φθηνά βγαίνει ο file host χωρίς καν να υπολογιζω ρεύμα!

Το ποτάμι πίσω δε γυρίζει..η αλαζονική συμπεριφορά πληρώνεται!! Υπάρχουν πλέον αρκετοί και καλύτεροι Uploading/Downloading Hosts.. για όλα τα γούστα πλέον που βρίσκεις τα πάντα!!

Πολύ αργά το αποφάσισε Rapidshare..αν το κανε πριν 1,5 χρόνο υπήρχε κάποια περίπτωση να πετύχαινε..

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη ειδικά γι αυτους που στήριζαν την εταιρία απο την αρχή 12++ χρόνια.

Το ότι είναι όλα unlimited τώρα δεν αλλάζει κάτι, διότι αν υποθέσουμε ότι θα γυρίσει ένα % πίσω, τότε θα επιστρέψουν κ τα limits κτλ κτλ κτλ

Ας μη μιλήσουμε για τα rapid points των uploaders, ακόμα τα κλαίνε.

Πάντνως για εμένα ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο....

οχι σε αυτά τα δήθεν σαιτακια , που σε μερικές βρδομάδες "κάτι" γίνεται και άντε ξανά μανά ανέβαζε! οχι δε θα πάρω!

RAPID και πάλι RAPID

για μένα ο μονος λόγος να χρησιμοποιείς file host είναι για εργασία.. αν σηκώνεις περιεχόμενο δικό σου η αν ανήκεις σε μια ομάδα που κάνει κάτι τέτοιο..

Αν απλά θέλεις να κατεβάζεις progs σπασμένα τραγουδάκια ταινιούλες κτλ είναι μονόδρομος το torrent κατά την άποψη μου (πριν περιπου 4 χρονακια ηταν το p2p και πιο συγκεκριμενα το emule με διαφορά και λετε εσεις οτι θελετε :P )

καταρχήν κατεβάζεις οποια ταινία θέλεις σε ότι ποιότητα θέλεις και με την μεγιστη ταχύτητα της γραμμής σου (τους υποτιτλους προσωπικά τους κατεβάζω ξεχωριστά γιατί στις ταινίες βρίσκεις καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα από ξένους )

μαρεσει να έχω τον έλεγχο σε αυτά που κατεβάζω και να μην πηγαίνω μιλημένος σε ένα link επειδή κάποιος το προτείνει σε κάποιο post..

Το θέμα στα torrents ειναι απλό αρκεί οι seeders να είναι παραπάνω από τους leechers :P το ιδανικό είναι να είναι διπλάσιοι.

υπάρχουν πολλά site όπως το XXXXXXXXX το XXXXXXXXX αλλα και πάλαι ποτέ βασιλιάδες (που μπορεί να τους έκοψαν τα φτερά αλλα ακόμη βρίσκεις μαργαριτάρια που ίσως δεν τα βρίσκεις αλλού) όπως το XXXXXXXXX

Το μονο που χρειάζεται είναι μια εξοικείωση...

Το θεωρώ λίγο πρωτόγονο να ψάχνεις σε forum να σου δώσει κάποιος ένα συγκεκριμένο link για μια συγκεκριμένη έκδοση του προγράμματος/ταινίας που θέλεις...

προτιμώ να πληκτρολογω λέξεις κλειδιά και να μου βγαίνει λίστα με διαφορες ποιότητες και feedbacks χρηστών και να διαλέγω... ακόμη και σελίδες όπως το rapidsearch το μονο που κάνουν είναι να εμφανίζουν αποτελέσματα που το link τους έχει την λέξη που έβαλες στην αναζήτηση... δεν είναι τόσο χρήσιμα κατά την γνώμη μου.. (απλά είναι καλύτερη λύση από το να επισκέπτεσαι συγκεκριμένα forum για συγκεκριμένα link)

ποσο μάλιστα όταν πρέπει να πληρώσεις για κάτι τέτοιο! τα torrents είναι δωρεάν :)

βεβαια για παλιά ελληνικά τραγούδια (κυρίως συλλογές) ίσως προτιμήσω ένα τέτοιο forum

edit:

α και να είναι σχετικά μεγάλος ο αριθμός -σε συνάρτηση με το μέγεθος του αρχείου- δηλαδή ένα αρχείο 800mb που έχει 3 seeders και 1 leecher δεν θα κατεβει γρήγορα θα πρέπει να έχει πχ 90 seeders και 50 leechers ας πούμε.. εκτος αν είναι μικρό αρχείο οποτε δεν παίζει ιδιαιτερα ρολο ο αριθμός αρκεί να κρατιέται η αναλογια

Το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από parsifal: 18 Απρίλιος 2011 - 04:54 πμ

Αιτιολογία για επεξεργασία: Links προς ιστότοπους με πειρατικό υλικό

προτιμώ να πληκτρολογω λέξεις κλειδιά και να μου βγαίνει λίστα με διαφορες ποιότητες και feedbacks χρηστών και να διαλέγω

τα warez sites δηλαδη τι κανουν?αυτο ακριβως που λες,γραφεις στην αναζητηση μια ταινια κ σου ψαχνει με βαση τον τιτλο του θεματος,θα βρεις απο ts εως 720p τη συγεκριμενη ταινια,διαβαζεις κ λιγο τα σχολια οσων την εχουν κατεβασει να εισαι σιγουρος κ μετα συνεχιζεις κανονικα το download σου,

επισης κοιτας που κ που κανα scene release site για να δεις αν βγηκε αυτο που σε ενδιαφερει

καταρχήν κατεβάζεις οποια ταινία θέλεις σε ότι ποιότητα θέλεις και με την μεγιστη ταχύτητα της γραμμής σου

το ιδιο ακριβως ειναι κ στους filehosts

Το θέμα στα torrents ειναι απλό αρκεί οι seeders να είναι παραπάνω από τους leechers :P το ιδανικό είναι να είναι διπλάσιοι.

αρα πρεπει να ψαχτεις για να βρεις τορρεντ με πολλους seeders κ τα πιο παλια θεματα θα εχουν πολυ λιγους seeders

ενω filehost βρισκεις το Link κ δεν σε ενδιαφερει τιποτα αλλο ξερεις θα κατεβει παντα με φουλ ταχυτητα κ ας ειναι καποιο αρχαιο αρχειο

ποσο μάλιστα όταν πρέπει να πληρώσεις για κάτι τέτοιο! τα torrents είναι δωρεάν

ενα χρονο upload στο RS κ κερδισα 4 χρονια free premium κ voycher για το amazon,σαν να κανεις seedarisma σε τορρεντς δηλαδη που τι κερδιζεις απο το seed?να βλεπεις πιο νωρις τα θεματα σε private trackers?

καλα κ εγω ημουν σε private tracker κ φουλ ταχυτητα δεν επιανα αμεσως,επρεπε πρωτα να εχει αρκετους seed κ μετα επιανε καλες ταχυτητες ενω με filehost πιανεις αμεσως φουλ ταχυτητες κ την στιγμη που ανεβαινouν τα αρχεια,ασε που σε πιο παλια αρχεια ακομα κ σε private tracker που δεν ειχε seeders επιανα 300mb το ανωτερο k βαριεμαι κ να seedarw κιολας κ να μου τρωνε απο την ταχυτητα μου,

το rapidshare δεν τα αλλαξε τα δωρα κτλ επειδη το ηθελε,εβγαλε τα δωρα γιατι εχασε στα δικαστηρια,μετα ανεβηκε το HF,τωρα του εκαναν κ σε αυτο μηνυση κ σβηνει αρχεια κ λογαριασμους,τωρα εχει ανεβει Fileserve k Filesonic,αρα ειναι τα επομενα που θα φανε μηνυση κ θα κανουν παλι τα ιδια οπως το RS κ το HF,εγω παντως δεν αλλαζω καθε 3 μηνες Filehoster,εχω μεινει με το RS εχω κ 3 χρονια τσαμπα απο το upload που εκανα καποτε εχω βρει 2 site που ανεβαζουν οτι βγαινει τα παντα κ σε RS κ κατεβαζω μονο απο εκει.Μολις φανε την μηνυση τα fileserve k filesonic θα ανεβει καποιο αλλο μετα καποιο αλλο κ θα γινεται ολο ετσι,το Mu ειναι σταθερο γιατι δεν εχει τοσο κινηση οπως ειχε το RS k Hf γιατι για να παρεις ποντους αν εισαι uploader πρεπει να ανεβαζεις τα αρχεια σε 99mb κομματια,

Το αυτο.

Εχετε ξεχασει πολυ γρηγορα για ποιο λογο εκανε ολες αυτες τις αλλαγες το ραπιντ, και το κραζετε λες και ξυπνησε ο CEO ενα πρωι και ειπε "πολλα βγαλαμε καιρος να χρεωκοπησουμε".

Αναπολειτε τι γινοταν πριν 5 η 10 χρονια, ξεχνατε οτι τα πραγματα εχουν σφιξει για αυτου του ειδους τα sites και αναγκαστικα οποιο παιρνει μεγαλο μεριδιο μπαινει στο στοχαστρο της δικαιοσυνης.

Μια χαρα κινησεις κανει το ραπιντ και ειδικα τον τελευταιο καιρο που ειχε 500γιγα το μηνα, μοιραζομαι τη συνδρομη με αλλα 3-4 ατομα, και μου βγαινει 1 ευρω το μηνα. Δεν το λες κι ακριβο. 500γιγα το μηνα, τι σκατα να κατεβασεις, πρεπει να βλεπεις 2 ταινιες 1080 τη μερα.

Τωρα αρχισαμε να λεμε για το hotfile, αυριο για το megaupload και παει λεγοντας.

Seedareis?Τι είναι αυτό?Με πάροχο τον ote γίνεται να seedareis ικανοποιητικά σε μεγάλους trackers που όλοι έχουν Seedbox?Ζήτω το RM...

Το θέμα είναι τα αρχεία στα διάφορα forum που είναι ανεβασμένα....

Είμαι premium στο rapidshare (χρησιμοποιώ ακόμα τα rapid που έχω)αλλά βλέπω ότι πιά έχει χάσει τρελά τελευταία.... Το Filesonic και κανά δυό ακόμα έχουν ανεβάσει στροφές....

Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια..... Το άσχημo στην περίπτωση είναι ότι δεν είναι δυνατό να είσαι premium σε 2-3 hosts....

:fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...