Death_In_Paradise Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Η αλλαγή επηρεάζει και τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα όριο σε upload και download, αλλά ούτε και στον αποθηκευτικό χώρο και το μέγεθος των αρχείων που ανεβάζει κανείς. Υπάρχει κάποιος λόγος να πληρώσει κάποιος για rapishare πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
indian Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 "Και μόλις γυρίσετε και μου κάνετε ετήσιες συνδρομές θα σας βάλω δεκαπλάσιους περιορισμούς για να μάθετε" Άσε μας ρε rapid νωρίς το θυμήθηκες......... Μετά το κάζο από hotfile etc μάθαμε Μέχρι τρίμηνες συνδρομές μέχρι να σταθεροποιηθεί η "αγορά" σε κάποιον hoster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το θέμα δεν είναι τι κάνει η rapidshare αλλά τι θα κάνουν οι uploaders. Αν αυξηθεί η κίνηση και είναι λίγο ανεκτική η rs πάνω στο θέμα της διαγραφής των αρχείων σίγουρα θα κερδίσει αρκετούς. Αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι μετά δεν θα επαναφέρει τους περιορισμούς. Πάντως για free πετάει τελευταία. Καλύτερα κι από megaupload, τέρμα πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alan Fall Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τι να το κάνουμε τώρα το rapidshare..ακόμα και το hotfile που ήταν στα top του "χάλασε". Τώρα παίζει πολύ το filesonic και fileserve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ntonios Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τι είναι το Rapidshare ???!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το Rapidshare εχει δυστυχως χασει την αξιοπιστία του και δυσκολα θα ξαναφερει πισω τους παλιους του συνδρομητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν τους εμπιστευομαι πλεον.Ας προσεχαν. Η μαλλον ...ας δωσουν 3 μηνες δωρεαν μπονους σε μια 3μηνη επεκταση η καινουργια εγγραφη να το σκεφτω.Ετσι για το ''συγνωμη''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 υπαρχει ακομα το rapidshare? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asbanoglou Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 megaupload το καλυτερο για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αντε γειά εδώ και πάρα πολύ καιρό παρόλο που μου είχαν μήνει και 2 μήνες στο rapidshare.η λύση λέγετε fileserve kai filesonic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Χειρότερος;Δεν ισχύει για μένα.Σιγουρα θα κερδίσει πολυ κόσμο πίσω.Δε θυμάμαι κανένα καλύτερο.Βελτιωμένους ναι αλλα καλύτερο δεν εχω δοκιμάσει. Υγ:Και εγκαίνια για το νέο αππ ινσομνια Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App ναι ο χειρότερος από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας uploader να ανεβάζει εκεί (λόγο του ότι κατάργησαν την αμοιβή)και δεν μπορεί να την επαναφέρει επειδή έτσι γλύτωσε από εταιριες που το μηνύσανε συμπέρασμα: και γάμο ταχύτητες δεν έχει περιορισμούς δεν εχει αμοιβή για τους uploader...(no κέρδος no upload) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Semper_Paratus Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Υποτίμησαν την αγορά και το πλήρωσαν. Τώρα τρέχουν μπας και το σώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το κακό με το rapidshare και το κράζετε όλοι; έχω συνδρομή εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει τπτ περίεργο. Έχασα επεισόδια μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η αλλαγή.Πάλι rapids δεν έχει; Πόσο διαρκούν αν πάρεις πχ 500rapids? Έχει χρονικό όριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το rapidshare λειτουργει με συνδρομη για καποια χρονικη διαρκεια ή με rapid points ?? Δλδ αν κανω συνδρομη για ενα χρονο θα κατεβαζω οσο θελω καθε μερα ή θα εχω περιορισμους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα