Προς το περιεχόμενο

spartoo.co.uk. Αξιόπιστο?

padarofe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια χαιρετω.Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα σιτε.Θελω να παραγγειλω ενα ζευγαρι παπουτσια και μονο εδω τα εχω βρει.Θελω να μαθω αν υπαρχει καποιος που εχει αγορασει απο αυτο το σιτε και αν ειναι αξιοπιστο.Αποτι ειδα εχει paypal οποτε ειναι κατι.Επισης με ποια υπηρεσια τα στελνουν?ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Εχει δοκιμασει κανεις αγορα απο το ελληνικο spartoo?

Επισης μηπως γνωριζετε περαν του golden hall, που αλλου εχει μαγαζι adidas originals?

Sent from my new iPad using Insomnia

και εγω εχω παρει προσφατα. Υπερικανοποιημενος, υπο την εννοια οτι δεν μου εκανε το νουμερο, τα γυρισα πισω και μου ξαναστειλαν καινουριο νουμερο, ΟΛΕΣ οι διαδικασιες με τζαμπα δικα τους μεταφορικα. Σαν τιμες δεν λεει και τιποτα σπουδαιο, παρομοιες με τα ελληνικα ειναι, απλα βρισκεις καποιες μαρκες που δεν βρισκεις εδω. Επισης σου στελνουν μετα συχνα κουπονια με εξτρα εκπτωσεις. Παραγγελνεις απο spartoo.gr. τα προιοντα αποστελονται μονο στην χωρα της καταληξης του σαιτ, αρα απο Uk στελνει αγγλια μονο. Αλλα εχει σε πολλες χωρες παραρτηματα. Εχω την εντυπωση οτι αποστελονται απο βελγιο η γαλια τα προιοντα!

Δε μ ενδιαφερει να δω σε καποιο απο τα ξενα sites εφοσον το .gr με καλυπτει σε ποικιλια και τιμες!!

@tzinos απο το ελληνικο ειχες ψωνισει εσυ κι εσυ; και τι χρονο παραδοσης εχει περιπου?

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

φίλος που πηρε απο το .gr του ηρθε απο Γαλλία νομίζω.

οχι οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία.

επίσης χωρίς έξοδα αποστολής είναι για παραγγελίες πάνω από 60€

ναι δεν θυμαμαι σιγουρα, η βελγιο η γαλλια ητανε. Αλλα η παραγγελεια ειναι απο το .gr σαιτ. Κατι λιγοτερο απο δυο βδομαδες θυμαμαι και εκανε να ρθει (κρητη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...