superstarr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλα ειπαμε... ουδεμια συγκριση με warp κ τα ρεστα. Απο εδώ μια βόλτα Γιατι; αφου ειναι φοβερη και πολυταλαντη και φτιαχνει και τα ρουχα της μονη της..!
EyeofOne Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αγαπητοί μου συνομιλητες, Θεωρω τουλαχιστον ανόητο εκ μερους κάποιων να χλευάζουν και να υποτιμούν το μοναδικό, κατα κοινή ομολογία πολύπλευρο ταλέντο της α) μοναδικό; Αυτή και κανένας άλλος δηλαδή; Δεν νομίζω... β) κατα κοινή ομολογία; Says who? Ο Μπάμπης ο Σουγιάς ή ο Batman; Δεν νομίζω... γ)πολύπλευρο; Επειδή τραγουδάει, συνθέτει και φτιάχνει τα ρούχα μόνη της; Καλά όλα αυτά αλλά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. δ) ταλέντο; Να το πως απλά μπορώ να σκεφτώ άλλα ονόματα που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν μιλάμε για μουσικό ταλέντο. Κανείς δεν έχει χλευάσει την μουσική της (γιατί να το κάνει άλλωστε, αν δεν σου αρέσει κάτι απλά δεν το ακούς) τις τραγικές υπερβολές της εμφάνισης της εγώ προσωπικά χλευάζω. Καταλαβαίνω οτι εντάσσονται στο όλο show αλλά απο ένα σημείο και μετά καταντάνε γραφικά κάποια πράγματα. Και όταν μιλάμε για μουσική και τελικά καταλήγουμε πάντα να ασχολούμαστε κυρίως με τα "συνοδευτικά" της μουσικής (εμφάνιση, χαρακτήρα...) τότε αυτό κάτι λέει για την μουσική και τον αντίστοιχο μουσικό.
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3fbohbIyNgY&feature=player_profilepage http://www.youtube.com/watch?v=qZZZ_SG-boE&feature=player_profilepage Για να μην κάτσω τωρα να γράφω για amon tobin, ninja tune, warp records κτλ οπου η gaga μπροστά τους φαίνεται ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ αστεία.. Βρε συ σε θρεντ με τιτλο ΓΚΑΓΚΑ μιλουσαμε για ΠΟΠ μουσικη. περιμενα να παραθεσεις ενα σωρο καλυτερα POP ονοματα αλλα εσυ βαζεις στην εξισωση αβαντ γκαρντ καλλιτεχνες και (πρωην indie αλλα αγαπημενα) ενναλλακτικα labels. Δηλαδη φαντασου να συζηταμε για το ποσο καλοι ή κακοι ειναι οι autechre και γω να λεω "Ρε παιδια ο Σουμπερτ ειναι καλυτερος", στο τελος δεν θα βγει κανενα νοημα, (οχι οτι θα 'βγαινε, λεμε τωρα) Μιλαμε για lady gaga που καλως η κακως δεν θα κοψει απο καποιον χρονο ακροασης απο Animal Collective αλλα απ' το "Σφυριξα κι εληξες".
pstakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Για μένα είναι απλό: κάποιος που έχει ακούσει έναν τόνο μουσικής μπορεί να έχει άποψη σε μεγαλύτερο βαθμό από κάποιον που έχει ακούσει 5 κιλά, κι αυτά να του τα έχουν πλασάρει, παρά να έχει σαπίσει ψάχνοντας. Οπότε αυτοί που την ξέρουν απ' το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και το τούμπι (τραγικό να βλέπεις videos παρασίτων να έχουν περισσότερα views από αυτά των Floyd π.χ. και μάλιστα με μεγάλη χρονική διαφορά) ας ξανασκεφτούν τι λένε. Καλα ειπαμε... ουδεμια συγκριση με warp κ τα ρεστα. Απο εδώ μια βόλτα Αλλα παλι τετοια ατομακια που γουσταρουν Γκαγκα δε νομιζω να εκτιμησουν τετοιες μουσικες... Πιθανον μεν, χλωμο δε... Γιατι; αφου ειναι φοβερη και πολυταλαντη και φτιαχνει και τα ρουχα της μονη της..! α) μοναδικό; Αυτή και κανένας άλλος δηλαδή; Δεν νομίζω... β) κατα κοινή ομολογία; Says who? Ο Μπάμπης ο Σουγιάς ή ο Batman; Δεν νομίζω... γ)πολύπλευρο; Επειδή τραγουδάει, συνθέτει και φτιάχνει τα ρούχα μόνη της; Καλά όλα αυτά αλλά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. δ) ταλέντο; Να το πως απλά μπορώ να σκεφτώ άλλα ονόματα που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν μιλάμε για μουσικό ταλέντο. Κανείς δεν έχει χλευάσει την μουσική της (γιατί να το κάνει άλλωστε, αν δεν σου αρέσει κάτι απλά δεν το ακούς) τις τραγικές υπερβολές της εμφάνισης της εγώ προσωπικά χλευάζω. Καταλαβαίνω οτι εντάσσονται στο όλο show αλλά απο ένα σημείο και μετά καταντάνε γραφικά κάποια πράγματα. Και όταν μιλάμε για μουσική και τελικά καταλήγουμε πάντα να ασχολούμαστε κυρίως με τα "συνοδευτικά" της μουσικής (εμφάνιση, χαρακτήρα...) τότε αυτό κάτι λέει για την μουσική και τον αντίστοιχο μουσικό. Βρε συ σε θρεντ με τιτλο ΓΚΑΓΚΑ μιλουσαμε για ΠΟΠ μουσικη. περιμενα να παραθεσεις ενα σωρο καλυτερα POP ονοματα αλλα εσυ βαζεις στην εξισωση αβαντ γκαρντ καλλιτεχνες και (πρωην indie αλλα αγαπημενα) ενναλλακτικα labels. Δηλαδη φαντασου να συζηταμε για το ποσο καλοι ή κακοι ειναι οι autechre και γω να λεω "Ρε παιδια ο Σουμπερτ ειναι καλυτερος", στο τελος δεν θα βγει κανενα νοημα, (οχι οτι θα 'βγαινε, λεμε τωρα) Μιλαμε για lady gaga που καλως η κακως δεν θα κοψει απο καποιον χρονο ακροασης απο Animal Collective αλλα απ' το "Σφυριξα κι εληξες". Αγαπητοί μου συνομιλητές, Αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω κάποια πράγματα τα οποία απ΄ότι αντιλήφθηκα δεν γίναν απολύτως κατανοητά την προηγούμενη φορά που σας απάντησα. Πραγματικά κύριε phanispal πιστέψτε με, έχω "σαπίσει ψάχνοντας" και είμαι σε θέση να εκτιμήσω και άλλα πράγματα πέρα από την Lady Gaga, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό με εμποδίζει στο να εκτιμώ την δουλειά κάποιου, που κατα την προσωπική σας άποψη είναι ανάξιος προσοχής. Κύριε -nick-, θα σας παρακαλούσα να αφήσετε τους χαρακτηρισμούς στην άκρη. Φυσικά και όσοι θέλουν να λένε πως έχουν άποψη επί της μουσικής θα πρέπει να εκτιμούν καλιτέχνες όπως οι συγκεκριμένοι που τέθηκαν ως (άκυρη) ανταπάντιση, αλλά θα πρέπει να αναγνωρίζουν και κάτι στην Lady Gaga. Κύριε superstarr, θα σας παρακαλούσα να μην στέκεστε στις λέξεις. Κύριε EyeofOne, συνοπτικά σας λέω πως η "κοινή ομολογία" αφορά ανθρώπους που ανοίκουν σε διάφορες εποχές και εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής (ψάξτε το λίγο μόνος σας),η "πολυπλευρότητα" είναι αυταπόδεικτη και πραγματικα δεν καταλαβαίνω τι εννοείται "το έχουμε ξαναδεί". Με το "ταλέντο;" και αν με μπερδέψατε... Όσο για την "μοναδικότητα" προκύπτει από τον συνδυασμό των παραπάνω. Κύριε tsifotis, νομίζω ότι κάτι δεν έχετε καταλάβει αν νομίζετε ότι όσοι ακούν Lady Gaga, τον υπόλοιπο χρόνο ακούν "Σφύριξα κ΄έληξες". Τέλος θα ήθελα να ξανά αναφαίρω πως δεν κατατάσω τον εαυτό μου στους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με μόνο ένα τραγούδι, ή ένα καλλιτέχνη, ή έναν τύπο μουσικής... Αυτό που νομίζω ότι κάνω είναι να αγαπώ την καλή μουσική και την μουσική που μου κάνει το "κλίκ" της στιγμής, ότι και αν είναι αυτή (με ελάχιστες εξαιρέσεις..). Με εκτίμηση,
+af.Constantine Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σκετη ντροπη για τον χωρο της μουσικη; γενικα η "Lady" Gaga. Ας τελειωνουμε με αυτες τις χαζομαρες επιτελους. Δεν το πιστευω τι ακουει αυτες τις μερες η νεολαια. Λυπαμαι πραγματικα
RedPanda Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 πολύ το φιλοσοφείτε ρε παιδιά. ένα τυχαίο κοριτσάκι είναι που του έπεσε το λαχείο. ούτε τη φωνή της Anguilera έχει (που αντικειμενικά έχει φωνή), ούτε το χορό της Shakira, ούτε το πρόσωπο της Rihanna, αλλά της έκατσε ! αφήστε την στα "15 λεπτά" δημοσιότητας της
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ένα τσουλάκι είναι, που πάτησε πολύ επιτυχημένα στα χνάρια της all time αρχιτσούλας που ακούει στο όνομα Madonna. H τελευταία, τουλάχιστον, ήταν και ωραία γκόμενα στα νιάτα της.Η γκάγκα είναι μπάζο, και όμως την έχουν πλασάρει ως θεά.
RedPanda Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ^από ομορφιά κάτι μου θυμίζει έχει τρομερή πέραση στους gay, το έχετε προσέξει ?
Ceridwen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ε αφού είναι σαν drag queen. Θεααά!! fashion icon κι άλλα τέτοια. Κάθε φορά που τη βλέπω θυμάμαι τους army of lovers. αυτό που δεν αντέχω είναι ότι ο ήχος και όλο το στυλάκι μου κάνει πολύ παλιακό και trashy με την κακή έννοια. Αλλά γούστα είναι αυτά, όμως το born this way δεν έχει καμία διαφορά από το express yourself της madonna, είναι αστείο το πόσο μοιάζουν.
tsifotis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 τεσπα: η ετυμηγορια μου ΠΑΜΕ Winehouse να φαμε πακετο και πολυ μας ειναι Οφτοπικ: Κριμα τελικα ΔΕΝ. Ειναι κοκκαλο η Amy! http://www.youtube.com/watch?v=1tZAcjyhoSE&feature=player_embedded μπορν δις γουεη ρε!!!
xrdim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Χωρις τα φωνητικα δεν ειναι κ' ασχημο... ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=yGojerRIgMk
TwitterLover Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ένα τσουλάκι είναι, που πάτησε πολύ επιτυχημένα στα χνάρια της all time αρχιτσούλας που ακούει στο όνομα Madonna. H τελευταία, τουλάχιστον, ήταν και ωραία γκόμενα στα νιάτα της.Η γκάγκα είναι μπάζο, και όμως την έχουν πλασάρει ως θεά. το τσουλακι όπως λες έχει εκατομμύρια ανθρώπους να την θαυμάζουν και δις. Που δεν πρόκειται ποτέ στην ζωή σου να μαζέψεις. Και όλα αυτα με την αξία της. Δεν γύρισε πορνο ούτε κουνιωτανε. Οπότε just stfu.
DJ_XLR8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 το τσουλακι όπως λες έχει εκατομμύρια ανθρώπους να την θαυμάζουν και δις. Που δεν πρόκειται ποτέ στην ζωή σου να μαζέψεις. Και όλα αυτα με την αξία της. Δεν γύρισε πορνο ούτε κουνιωτανε. Οπότε just stfu. Όταν ανοίγεις ένα θέμα και ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που είτε θα ενστερνίζονται τις απόψεις σου, είτε θα έχουν εντελώς διαφορετική γνώμη, τότε καλά θα κάνεις να δεχτείς και τις συνέπειες. Δε συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράστηκε ο χρήστης BASStarlet, ωστόσο δε θα έπρεπε να δίνεις σημασία ή να απαντάς όταν σε προκαλούν, έτσι χάνεται το θέμα και φυσικά κλειδώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις