papahlamidas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Γιατί κάποιος θεωρεί την Lady Gaga ταλέντο; Γιατί τα τραγούδια της έχουν στοίχους με νόημα; Γιατί τα τραγούδια της έχουν κάτι που άλλα δεν έχουν; Γιατί έχει εκκεντρικό στυλ που όλοι οι άλλοι τραγουδιστές δεν έχουν ούτε κατά διάνυα; Γιατί έχει φωνή που συναντάς μία στα χίλια χρόνια; Αυτοί που την θεωρούν ταλέντο στο τραγούδι συγκεκριμένα να μας το τεκμηριώσουν παρακαλώ μήπως εμείς δεν έχουμε προσέξει κάτι.
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τι το ψάχνεις παπαχλαμίδα.. δες στο άλλο νήμα σχετικά με απόψεις, υποκειμενικότητα και αντικειμενικότητα. Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Κάποιος έχει άποψη για πίνακες ζωγραφικής χωρίς να γνωρίζει το ελάχιστο για τη συγκεκριμένη τέχνη και όλα θυσιάζονται στο βωμό της υποκειμενικότητας.
jvgrjohn Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Γιατί κάποιος θεωρεί την Lady Gaga ταλέντο; Γιατί τα τραγούδια της έχουν στοίχους με νόημα; Γιατί τα τραγούδια της έχουν κάτι που άλλα δεν έχουν; Γιατί έχει εκκεντρικό στυλ που όλοι οι άλλοι τραγουδιστές δεν έχουν ούτε κατά διάνυα; Γιατί έχει φωνή που συναντάς μία στα χίλια χρόνια; Αυτοί που την θεωρούν ταλέντο στο τραγούδι συγκεκριμένα να μας το τεκμηριώσουν παρακαλώ μήπως εμείς δεν έχουμε προσέξει κάτι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Μπορεί να μην είναι του γούστου μας αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Darky Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καποια απο τα πρωτα της τραγουδια που παιζοντουσαν μου αρεσαν (ειδικα το bad romance) και την θεωρουσα πολυ ταλεντο παρολο που ακουω πολυ μα πολυ σπανια ποπ.Εχει ωραια φωνη και δεν θεωρουσα τους στιχους βαρετους. Τωρα μετα απο τα judas, alejandro και telephone δεν βλεπω πια κατι το ξεχωριστο,την βαρεθηκα.
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλα άμα κάνει και γκαγκα κάνα cover σαν του τζάστιν τουμπερλεκ εγώ θα γουστάρω κάργα! http://www.youtube.com/watch?v=OVLAZtAcUBk και για να μην απαντάω και στο άλλο θρεντ, ξέρω να ακούω και μουσική!!! πρώτα ανοίγω το ηχοσύστημα--> μετά βάζω το cd στο cd player--> ύστερα πατάω play και έτοιμος ο Φώντας! α, ξέρω και να κατεβάζω μουσική, αν μετράει και αυτό να ανέβω κανα level!
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 where is your god now??? http://www.youtube.com/watch?v=CCPA85ZncVY&feature=related εύκολα το κόλλημα της ημέρας!
pstakis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αγαπητοί μου συνομιλητες, Θεωρω τουλαχιστον ανόητο εκ μερους κάποιων να χλευάζουν και να υποτιμούν το μοναδικό, κατα κοινή ομολογία πολύπλευρο ταλέντο της (μιας και όπως ειναι γνωστό απο τους περισσοτερους που γνωρίζουν απο μουσική και εκφραζουν ολοκληρωμένη άποψη, γιατι απ΄ότι είδα τεθηκε και το θέμα του ότι αυτοί που ακούν Lady Gaga δεν ξέρουν από μουσική, η Lady Gaga εκτός του ότι διαθέτει μια ιδιαιτερα όμοσφη φωνή και είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι επίσης συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός, και συχνά συμμετέχει με πολύ ενεργητικό τρόπο στην σκηνοθεσία των clips της μέχρι κα την κατασκευή κάποιων απο τα ρούχα της (!), πράγματα που επάξια την καθιστούν pop idol), μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο μεγάλο! Πραγματικά θα ήθελα να δω πότε θα σταματήσει αυτή η συνεχής επίθεση, όχι μόνο απέναντι στην Lady Gaga αλλά γένικα απέναντι σε οποιονδήποτε παρουσιάζει μια επιτυχημένη πορεία! Αλλά όπως ,δυστυχως, αποδεικνύεται από διαφορα παραδείγματα η ζείλια και ο φθόνος πηγάζει από την φύση μερικων ανθρωπων. Αυτά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Θα ήταν πολύ καλό metal version αν τα riff δεν ακουγόντουσαν, σαν από μεγάφωνο κινητού.
superstarr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αγαπητοί μου συνομιλητες, Θεωρω τουλαχιστον ανόητο εκ μερους κάποιων να χλευάζουν και να υποτιμούν το μοναδικό, κατα κοινή ομολογία πολύπλευρο ταλέντο της (μιας και όπως ειναι γνωστό απο τους περισσοτερους που γνωρίζουν απο μουσική και εκφραζουν ολοκληρωμένη άποψη, γιατι απ΄ότι είδα τεθηκε και το θέμα του ότι αυτοί που ακούν Lady Gaga δεν ξέρουν από μουσική, η Lady Gaga εκτός του ότι διαθέτει μια ιδιαιτερα όμοσφη φωνή και είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι επίσης συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός, και συχνά συμμετέχει με πολύ ενεργητικό τρόπο στην σκηνοθεσία των clips της μέχρι κα την κατασκευή κάποιων απο τα ρούχα της (!), πράγματα που επάξια την καθιστούν pop idol), μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο μεγάλο! Πραγματικά θα ήθελα να δω πότε θα σταματήσει αυτή η συνεχής επίθεση, όχι μόνο απέναντι στην Lady Gaga αλλά γένικα απέναντι σε οποιονδήποτε παρουσιάζει μια επιτυχημένη πορεία! Αλλά όπως ,δυστυχως, αποδεικνύεται από διαφορα παραδείγματα η ζείλια και ο φθόνος πηγάζει από την φύση μερικων ανθρωπων. Αυτά. Αν σου δείξω πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους, θα σταματήσεις να τα πιστεύεις αυτά η θα ασχολείσαι ακόμα με το ατάλαντο ζώο και τα εμετικά κομμάτια της;
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν σου δείξω πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους, θα σταματήσεις να τα πιστεύεις αυτά η θα ασχολείσαι ακόμα με το ατάλαντο ζώο και τα εμετικά κομμάτια της; Ξεκινα! (ει δυνατον σε οντοπικ πλαισια)
nikoss17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το έχω αγοράσει το cd της στη Deluxe Edition,που βγήκε πριν λίγες μέρες,όπως επίσης έχω και το The Fame Monster.Είναι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!
superstarr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ξεκινα! (ει δυνατον σε οντοπικ πλαισια) http://www.youtube.com/watch?v=3fbohbIyNgY&feature=player_profilepage http://www.youtube.com/watch?v=qZZZ_SG-boE&feature=player_profilepage Για να μην κάτσω τωρα να γράφω για amon tobin, ninja tune, warp records κτλ οπου η gaga μπροστά τους φαίνεται ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ αστεία..
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Για μένα είναι απλό: κάποιος που έχει ακούσει έναν τόνο μουσικής μπορεί να έχει άποψη σε μεγαλύτερο βαθμό από κάποιον που έχει ακούσει 5 κιλά, κι αυτά να του τα έχουν πλασάρει, παρά να έχει σαπίσει ψάχνοντας. Οπότε αυτοί που την ξέρουν απ' το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και το τούμπι (τραγικό να βλέπεις videos παρασίτων να έχουν περισσότερα views από αυτά των Floyd π.χ. και μάλιστα με μεγάλη χρονική διαφορά) ας ξανασκεφτούν τι λένε.
-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Για να μην κάτσω τωρα να γράφω για amon tobin, ninja tune, warp records κτλ οπου η gaga μπροστά τους φαίνεται ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ αστεία.. Καλα ειπαμε... ουδεμια συγκριση με warp κ τα ρεστα. Απο εδώ μια βόλτα Αλλα παλι τετοια ατομακια που γουσταρουν Γκαγκα δε νομιζω να εκτιμησουν τετοιες μουσικες... Πιθανον μεν, χλωμο δε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις