Προς το περιεχόμενο

PrePaid και αγορά μέσω ιντερνετ

GR-Internet Blog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .... αύριο θα πάω να βγάλω μια prepaid card γιατί θέλω να αγοράζω διάφορα πράγματα από εξωτερικό.... προτείνετε τράπεζα... επίσης μπορώ να την φορτίζω συνέχεια και συνέχεια ή όχι ???? ααα και θα μπορούσα να φτιάξω έναν λογαριασμό στην paypal και να κάνω τις αγορές μεσω paypal απο αυτά τα site δίνοντας στοιχεία της κάρτας στην paypal..... βοηθήστε με γιατί είμαι άγνωστος πάνω στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ και ψωνίζω χρόνια τώρα με την prepaid απο τράπεζα κύπρου.

Για να την βγάλεις μια φόρα θα πρέπει να δώσεις 5 euro. Μπορείς να την φορτίζει όποτε θέλεις βάζωντας τα χρήματα στο ταμείο της τράπεζας που έχεις την prepaid. Να ξέρεις οτι για όποιο ποσό βάζεις κρατάνε μια προμήθεια του 1 euro,δηλαδή αν βάλεις 10 η 400 euro θα έχεις διαθέσιμο για αγορά 9 και 399 euro αντίστοιχα.

Επίσης απο την ώρα που θα βάλεις τα χρήματα στην τράπεζα μεχρι το μεσημέρι που κλείνει τα χρήματα θα σου είναι διαθέσιμα κατα τις 7 - 8 το απόγευμα.

Μπορείς να φυσικά να φτιάξεις λογαριασμό paypal και να βάλεις την κάρτα σου εκεί για να κάνεις τις αγορές σου αλλα την χρησιμοποιείς κανονικά και χωρις paypal.

Οτι αλλη απορία έχεις πες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...