ioannis333 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 καλημερα εχω ενα προβλημα με ενα pentium 4 στα 3,2ghz,ενω μπαινω στο ιντερνετ ανοιγει αργα τις σελιδες ενω με την ιδια συνδεση με εναν core duo E7500 παει σφαιρα η πλοηγηση στο ιντερνετ, τι μπορει να φταει παιδες η μετρηση της γραμμης ειναι 14.6 για κατεβασμα και για πανω ειναι 0.57 αφου εγω ηξερα οτι για ιντερνετ δεν χρειαζεσαι καλο υπολογιστη παρα μονο καλη γραμμη, μηπως θελει ο pentium καρτα δικτυου;
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 με τι συνδεεται ο υπολογιστης.αμα ειναι με usb το βαζεις ethernet.μετα μπορει να φταινε πολλα.διαλυμενο λειτουργικο κτλ.
ioannis333 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 με τι συνδεεται ο υπολογιστης.αμα ειναι με usb το βαζεις ethernet.μετα μπορει να φταινε πολλα.διαλυμενο λειτουργικο κτλ. ειναι συνδεμενος με καλωδιο ethernet,μηπως αν κανω φορματ κατι γινει η αν αγορασω αλλο καλωδιο,παντως και με ενα λαπτοπ που δοκιμασα μεσς wifi πετουσε στην πλοηγηση το λαπτοπ
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δυσκολο να φταιει το καλωδιο.κανε κανα format.και ελπιζωνα εχει κανα giga Μνημη το Pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Κοίτα το task manager έχει κίνηση το cpu? εαν ναι τότε δεν μπορεί να φορτώσει τις σελίδες ο cpu, Οι σελίδες απο την αρχιτεκτονική τους είναι cpu-oriented, δηλαδή λένε στον επεξεργαστή σου κάνε αυτό κάνει το άλλο βάλε ένα τετράγωνο και ούτω καθεξής, Αν και προσωπικά πιστέυω πως θα είχες τουλάχιστον μια Mid-Line εμπειρία δηλαδή ούτε χάλια ούτε σφεντόνα, και απορώ πως θα το πώ ρε παιδί μου μιας και παιδί της MS, Κάνε μια δοκιμή με Google.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 με τετοια cpu πρεπει κατι να πηγαινει στραβα ειτε σε θεμα μνημης μετα ειτε το pc να ειναι φορτωμενο μεχρι το κοκαλο.εδω με netbook δεν εχω θεμα να ανοιγω σελιδες.για να μην του ανοιγουν του φιλου με p4 3 ghz κατι παει στραβα.giotis παιδι του Linux εσυ να υποθεσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Όχι , της MS , απλά ας ρίξει μια ματιά ,μπορεί να είναι κάνα plugin Που καθυστερεί.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 με αλλο browser επισης δεν μας ειπε αν δοκιμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.