Alan Fall Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι γιαυτό που θέλεις να κάνεις δεν χρειάζεσαι hosting σε κάποιον κορυφαίο web hosting provider. Τσέκαρε αυτό το πακέτο εδώ..είναι ότι πρέπει γιαυτό που ζητάς..
viper2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι γιαυτό που θέλεις να κάνεις δεν χρειάζεσαι hosting σε κάποιον κορυφαίο web hosting provider. Τσέκαρε αυτό το πακέτο εδώ..είναι ότι πρέπει γιαυτό που ζητάς.. link i see none :-p
Alan Fall Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μαλλον τους πείραξε το λινκ και το σβήσανε..τα ξένα link βλέπε mt είναι μάλλον πιό αρεστά..
viper2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 hello again εχω κατεβασει το plugin advertising manager για wordpress και το εχω τοποθετησει σε διαφορα σημεια του site και η ερωτηση ειναι τι πρεπει να κανω για να αρχισουν να τρεχουν οι διαφημισεις? Υ.γ. εχω ενα λογαριασμο google adwords οπου τρεχω ενα διαφημιστικο δικο μου γενικα στο google
spartakoscs Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πρώτα πρώτα να πεις στο φίδι να σταματήσει να σου δαγκώνει την Μουρί ….. και μετά να μπεις στο https://www.google.com/adsense// να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό και μετά ακολουθάς τους οδηγούς για να μεγέθη , χρώματα , σχήματα και λοιπά σου δίνει τον κώδικα … copy paste και έτοιμος !!!
viper2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 κατι πρεπει να παιχτηκε με την αιτηση θα περιμενω κιολας 4 μερες XD
viper2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ρε παιδες παιζει κανα plugin που να με αφηνει να γραψω εξισωσεις στα ποστ μου? πχ κατι ευκολο σαν τον equator MS WORD 2007? αν οχι υπαρχει αλλο τροπος? εχτρα ερώτηση μπορω να βαλω ενα λεξικό στο wordpress? σαν και αυτο ισως? τυχαίο παράδειγμα http://www.interamerican.gr/default.asp?pid=447&la=1&let=%D7 αν ναι τοτε τι ψαχνω στο google?
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ρε παιδες γιατι δεν παιζουν τα ads? εχει κανεις καμια ιδεα? [amagalma.com] thanks ακυρο το βρηκα μετα απο πολυ κοπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.