Προς το περιεχόμενο

Τσιγαρίλα

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε φιλε οικογενεια σου ειναι δεν μπορεις να τους πεις να μην καπνιζουν μεσα στο σπιτι γιατι σε ενοχλει και αν ειναι να πινεις δηλητηριο τουλαχιστον να το επιλεξεις εσυ.

Δημοσ.

ξεκίνα να καπνίζεις μπάφους.. καλύπτει τη τσιγαρίλα..

εαν δε θέλουν να καπνίζουν έξω, ένας ιονιστής θα μπορούσε να βοηθήσει. ισως και να ανοίγουν κ κάποιο παράθυρο όταν καπνίζουν, εκτός αν είναι φάση σβηνω το να ανάβω τ αλλο.. οπότε αυτό πιάνει μόνο για καλοκαίρι.. αν και τότε δε φυσάει οπότε δε φευγει και η τσιγαρίλα.. οπότε ή ιονιστή ή μπάφους..

Δημοσ.

Καταρχήν, πες συγχαρητήρια στον πατέρα σου που επιτρέπει στην κόρη του να καπνίζει, αντί να την αρχίσει στις σφαλιάρες.

Μήπως θα πρέπει να το κάνει.. ο αδερφός της αυτό;

Δεύτερον, πάρτο απόφαση πως λύση δεν υπάρχει.

Είσαι outnumbered και outgunned..

Δημοσ.

Καταρχήν, πες συγχαρητήρια στον πατέρα σου που επιτρέπει στην κόρη του να καπνίζει, αντί να την αρχίσει στις σφαλιάρες.

Ενώ σε γενικές γραμμές το να ανακατεύεται ένα nickname με το τι ελευθερίες δίνει ο καθένας στα αγνώστου ηλικίας παιδιά του, είναι πολύ πιο αποδεκτό.

Δημοσ.

καλά έτοιμος ήμουν να κάνω κανα 'αστειάκι΄ σχετικά με τις πίπες και το ένα μέλος της οικογένειας που καπνίζει.. αλλα δε τον ξέρω το TS.. οπότε άστο ;ρ

Πάντως η μυρωδιά της πίπας όντως λέεει

Δημοσ.

καλά έτοιμος ήμουν να κάνω κανα 'αστειάκι΄ σχετικά με τις πίπες και το ένα μέλος της οικογένειας που καπνίζει.. αλλα δε τον ξέρω το TS.. οπότε άστο ;ρ

Πάντως η μυρωδιά της πίπας όντως λέεει

καλή ιδεά!!!θα δοκιμάσω!

Δημοσ.

Γυρνά το βράδυ σπίτι με ένα τσεκούρι στο χέρι και ένα αυτοκόλλητο πάνω που λέει Anti-Smoking

Και πες τους : ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! :devil: :devil: :devil: :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...