-nick- Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Aρωματικά στικάκια, το Nag Champa είναι από τις πιο γνωστές και χαρακτηριστικές μυρωδιές.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 καλα ρε φιλε οικογενεια σου ειναι δεν μπορεις να τους πεις να μην καπνιζουν μεσα στο σπιτι γιατι σε ενοχλει και αν ειναι να πινεις δηλητηριο τουλαχιστον να το επιλεξεις εσυ.
orotoi Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ξεκίνα να καπνίζεις μπάφους.. καλύπτει τη τσιγαρίλα.. εαν δε θέλουν να καπνίζουν έξω, ένας ιονιστής θα μπορούσε να βοηθήσει. ισως και να ανοίγουν κ κάποιο παράθυρο όταν καπνίζουν, εκτός αν είναι φάση σβηνω το να ανάβω τ αλλο.. οπότε αυτό πιάνει μόνο για καλοκαίρι.. αν και τότε δε φυσάει οπότε δε φευγει και η τσιγαρίλα.. οπότε ή ιονιστή ή μπάφους..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καταρχήν, πες συγχαρητήρια στον πατέρα σου που επιτρέπει στην κόρη του να καπνίζει, αντί να την αρχίσει στις σφαλιάρες. Μήπως θα πρέπει να το κάνει.. ο αδερφός της αυτό; Δεύτερον, πάρτο απόφαση πως λύση δεν υπάρχει. Είσαι outnumbered και outgunned..
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καταρχήν, πες συγχαρητήρια στον πατέρα σου που επιτρέπει στην κόρη του να καπνίζει, αντί να την αρχίσει στις σφαλιάρες. Ενώ σε γενικές γραμμές το να ανακατεύεται ένα nickname με το τι ελευθερίες δίνει ο καθένας στα αγνώστου ηλικίας παιδιά του, είναι πολύ πιο αποδεκτό.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 καπνίζεται πούρα ,μυρίζουν πολύ ωραία! Και πίπες. Έχουν αρωματικούς καπνούς.
orotoi Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 καλά έτοιμος ήμουν να κάνω κανα 'αστειάκι΄ σχετικά με τις πίπες και το ένα μέλος της οικογένειας που καπνίζει.. αλλα δε τον ξέρω το TS.. οπότε άστο ;ρ Πάντως η μυρωδιά της πίπας όντως λέεει
loukanikas Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 καλά έτοιμος ήμουν να κάνω κανα 'αστειάκι΄ σχετικά με τις πίπες και το ένα μέλος της οικογένειας που καπνίζει.. αλλα δε τον ξέρω το TS.. οπότε άστο ;ρ Πάντως η μυρωδιά της πίπας όντως λέεει καλή ιδεά!!!θα δοκιμάσω!
marios32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γυρνά το βράδυ σπίτι με ένα τσεκούρι στο χέρι και ένα αυτοκόλλητο πάνω που λέει Anti-Smoking Και πες τους : ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! :devil: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.