Προς το περιεχόμενο

TwinTech GTS 450

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμομουν απο χθες που ειδα το νημα σου οτι προκειτε μονο για μεταχειρισμενα.........

Δημοσ.

Ααα μιλάμε για καινούργια ! :whistle:

Είναι εντός της αγοράς η τιμή - απλά με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρει μια ASUS που θα έχει και 3 χρόνια εγγύηση.

Επίσης με ένα κλικ παραπάνω χρήματα αγοράζεις αυτή -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-HD-5850-Xtreme-PCI-Express-GDDR5-1GB-11162-15-20G.htm που την πατάει χάμω. Μακροπρόθεσμα, η 5850 θα σου βγει πιο φθηνή - γιατί θα είσαι ok για περισσότερα χρόνια :)

Δημοσ.

την εβγαλε το πλαισιο σε προσφορα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTS-450-PCI-Express-GDDR5-1GB-TT-GTS450-1GD5E-HDMI.htm

απο αποψη θορυβου και θερμοκρασιων πως τα παει;

σε σχεση με αυτην που εχω στην υπογραφη θα δω μεγαλες διαφορες;

οσο για την 5850 που προτεινεις το γνωριζω αλλα μου λειπουν 999 για να τα κανω 1000

Δημοσ.

Αν είναι η κλασική reference τότε είναι μια χαρά και από temps και από φασαρία - η διαφορά δε από την GT220 θα είναι χαοτική ;)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το site δεν βοηθάει - ίσως μια βόλτα από εκεί;

Πάντως η reference είναι κάπως έτσι:

u_07803497.jpg

ενώ το Πλαίσιο δίνει αυτές που πουλάει εδώ το παλικάρι

μια χαρά είναι και δύο - tbh :)

Δημοσ.

Τασο τελικα η παραγγελια εγινε, και αυριο τους παιρνω ενα τηλεφωνο για να μου πουν πια "εκδοση" ειναι.

βεβαια μπορει να εχουν την ιδια αποδοση και η δυο, αλλα η referense ειναι αυτη που τραβαει το ματι.

γιατι οπως λεει και η παροιμια "το προσωπο γ@%*#ι το μ#^&ι".

Δημοσ.

Μπορούσες να πάρεις και της δυο στα 150Ε μεταχειρισμένες όπως σου έδωσε το link ο Τάσος όπως και να έχει καλορίζικη παρτους ένα τηλέφωνο αύριο για να βεβαιωθείς

Δημοσ.

rafail μετα θα 'πρεπε να αλλαξω μητρικη για να τις βαλω σε SLI.

τωρα.. να 'περνα και τις δυο και να εχω την μια σε καβαντζα δεν μου καθετε καλα.

τα νεοτερα οταν με το καλο ερθει η καρτα.

ευχαριστω πολυ παιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...