Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστής έως 550Ε

ragno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά και αν γίνεται βοηθήστε με να πάρω ένα υπολογιστή με τα παρακάτω κριτήρια.

Ποσό που διαθέτουμε :

Εως 550-580Ε

Χρήση υπολογιστή :

Δουλειά γραφείου και κανένα football manager ή παιχνίδι στρατηγικής.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Ενα πρόγραμμα ERP το Χ-LINE(γι αυτό θα ήθελα 4GB κατά προτίμηση RAM γιατί είναι λίγο βαρύ.)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Εχω οθόνη δεν θέλω.Δεν θυμάμαι μοντέλο.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Δεν χρειάζομαι έχω.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Βρίσκομαι στα ΧΑΝΙΑ αλλά είμαι πρόθυμος να επιλέξω όποια προσφορά μου προτείνετε απο κάποιο μαγαζί της Αθήνας.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Από ένα κατάστημα για να μου κάνει και την συναρμολόγηση.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

WINDOWS 7 GREEK.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην ψήνεσαι για αγορά ε;

Συγκριτικά με τα συστήματα που σου προτείνουν απο πάνω, όχι δεν είναι καλός και είναι και πιο ακριβός...

edit: coldfusion μήπως ξέχασες gpu?

Δημοσ.

Εχει δικιο η Καμμεν.

Επισης ποτε να μην αγοραζεις ετοιμα συστηματα,βαζουν παντα το πιο φτηνιαρικα υλικα και ψαχνουν για κοροιδα.Αν φτιαξεις ενα συστημα με διαφορα parts ειναι παντα καλυτερο και φτηνοτερο.

Δημοσ.

Εχει δικιο η Καμμεν.

Επισης ποτε να μην αγοραζεις ετοιμα συστηματα,βαζουν παντα το πιο φτηνιαρικα υλικα και ψαχνουν για κοροιδα.Αν φτιαξεις ενα συστημα με διαφορα parts ειναι παντα καλυτερο και φτηνοτερο.

Απο το γνωστο μαγαζι της θεσσαλονικης, βγαινει και σχεδον 50 euros φθηνοτερο τα ιδια parts.μου αρεσει που το εχουν και προσφορα.

Φυσικα και δεν αξιζει αυτο το συστημα τα λεφτα του.Οχι γιατι δεν μπορει να τρεξει εφαρμογες γραφειου,αντιθετως ειναι καλος σε αυτο και με μια αλλαγη καρτας γραφικων παιζει και παιχνιδια ικανοποιητικα.αλλα δεν αξιζει τα λεφτα αυτα γιατι με τοσο παιρνεις κατι πολυ δυνατοτερο.

Οποτε καλυτερα κομματι κομματι.

post-164700-0-58804400-1303232652_thumb.jpg

Δημοσ.

Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος στο τι να επιλέξω ανάμεσα σε AMD ή κανένα i3 ή i5 επεξεργαστή.

Δημοσ.

Δεν σου αρεσουν οι AMD φανταζομαι επειδη καιγοντε και οι Intel ειναι πιο αξιοπιστοι?το ακουσες απο κανεναν φιλο σου μηχανικο και εσυ? :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα η AMD ειναι κυριαρχος και μην ακους οτι οι amd δεν ειναι αξιοπιστοι εχω εναν athlon x2 πρωτης γενιας εδω και τρια χρονια και πεταει

ειδαμε και την intel με το s1155 ασε που αλλαζει socket καθε τρεις και λιγο ενω πολλες amd μητρικες θα υποστηριζουν τους bulldozer

Δημοσ.

Οχι παιδιά μην παρεξηγήστε....απλά δεν είχα ποτέ AMD γι αυτό..και επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ γι αυτό το λόγο ρώτησα...

Δημοσ.

Η αναφορα δεν εχει να κανει με σενα προσωπικα απλως ειναι πολυ συχνο φαινομενο σε forum να ακουγεται η αποψη η amd δεν ειναι καλη,αξιοπιστη κτλ και οταν τους ρωτας γιατι απανταν γιατι μου το πε ο φιλος/γειτονας/ξαδερφος/μπατζανακης κτλ κομπιουτερας. Μονο που η πληροφορικη δεν ειναι κατι σταθερο αλλαζει συνεχεια και πολοι δεν μενουν ενημερωμενοι για τα τεκταινομενα. Δυστυχως ομως τετοιες αβασιμες αποψεις μονο κακο κανουνε σε ολους. Φιλικα παντα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...