vasioula1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 παιδιά θέλω να εμφανίζω τα κρυφά μου αρχεία, αλλά από τις επιλογές φακέλων δεν υπάρχει επιλογή υπάρχει μόνο το "να μην εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία" το οποίο είναι επιλεγμένο και δεν απενεργοποιείται τι κάνουμε;
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Συνήθως τέτοιο θέμα το προκαλεί κάποιος ιός. Κάνε ένα πλήρες σκανάρισμα με αυτό http://www.malwarebytes.org Και ανέβασε με ένα Screenshot τα αποτελέσματα. Μπες σε safe mode για το σκαν
vasioula1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 καλημέρα και σε ευχαριστώ τελικά ο τύπος που μου έκανε την εγκατάσταση, είχε βγάλει την επιλογή μέσω registry δεν με εμπιστευόταν φαίνεται χαχαχα συγγνώμη για τη δημιουργία του thread
dazeman Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αυτό που εκανε δεν ειναι συνηθισμένο και δεν είναι βέβαιο ότι είναι για το καλό σου. Μπορεί να ήθελε να μην μπορείς να βρείς κάτι, που το ξέρει αυτός, ή το έχει βάλει αυτός. Καλού κακού δεν σκανάρεις τον υπολογιστή σου όπως σου λέει η karmen;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.