Προς το περιεχόμενο

Gaming pc και οχι μονο.....

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη με τον 2500Κ ειμαι καλημενος και γλυτωνω και 100 ευρω.....επισης με την CoolerMaster Hyper 212 8α ειμαι οκ???υπαρχει και η Corsair CPU Cooler Air Series A70 που εχει και 2 ανεμιστηρες τωρα το ποσο εξυπηρετουν δεν γνωριζω....απλα θελω αν χρειαστει να τον κλοκαρο τον επεξεργαστη να μην παρω αλλη ψυχτρα...επισης αυτες εχουν 2 χρονια εγγυηση ενω οι noctua εχουν 6....

Ναι και η Α70 ειναι μια χαρα,εξυπηρετουν μια χαρα,εξαλλου ο Sandybridge ειναι η πιο ψυχρη cpu που εχει βγει ποτε.

Οι Noctua ειναι για επεξεργαστες που ειναι καυτοι,οπως οι Nehalem η παλια πλεον γενια των intel επεξεργαστων. Εγω με την Hyper 212 τον εχω κλακαρισμενο στα 4,6 και idle ειναι στους 22-24 βαθμους ενω με stress test δεν ξεπερναει τους 60-62. Που στην πραγματικη χρηση δεν υπαρχει τιποτε που να τους στρεσσαρει τοσο πολυ.

Μια χαρα θα εισαι.

(Παντω βλεπω οτι εχει ελλειψη αυτην την στιγμη το visionstudio σε φτηνες,καλες λυσεις για cpu coolers.Ειναι και οι εορταστικες μερες που λογικα θα υπαρχει παραπανω κινηση. Αν βρηκες την Α70 καπου αλλου,παρτην ,ειναι πολυ καλη.)

Δημοσ.

Ναι και η Α70 ειναι μια χαρα,εξυπηρετουν μια χαρα,εξαλλου ο Sandybridge ειναι η πιο ψυχρη cpu που εχει βγει ποτε.

Οι Noctua ειναι για επεξεργαστες που ειναι καυτοι,οπως οι Nehalem η παλια πλεον γενια των intel επεξεργαστων. Εγω με την Hyper 212 τον εχω κλακαρισμενο στα 4,6 και idle ειναι στους 22-24 βαθμους ενω με stress test δεν ξεπερναει τους 60-62. Που στην πραγματικη χρηση δεν υπαρχει τιποτε που να τους στρεσσαρει τοσο πολυ.

Μια χαρα θα εισαι.

τον 2500κ εχεις εσυ??δηλαδη με αυτην την corsair A70 θα ειναι σιγουρα comple οτι και να γινει......

Δημοσ.

Ναι βρε συ,μια χαρα θα ειναι.Θα βαλεις βεβαια και μια καλη παστουλα σιλικονης ετσι?

ναι??ποια ειναι καλη??το τροφοδοτικο 850watt ειναι αρκετο ωστε αν αργοτερα παω σε crossfire να αντεχει??

Δημοσ.

ναι??ποια ειναι καλη??το τροφοδοτικο 850watt ειναι αρκετο ωστε αν αργοτερα παω σε crossfire να αντεχει??

To τροφοδοτικο που εχεις επιλεξει μαμει και δερνει,ειναι εξαιρετικο.

Απο παστα αυτη ειναι καλη,η καποια σαν και αυτη.Με τη ρεγουλα ομως,ετσι?Λιγο βαζεις στο κεντρο της cpu.Μετα κλειδωνεις απο πανω το cooler και με την ζεστη απλωνεται σε ολη την επιφανεια του cpu.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22713&cat=7&sub=332&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Αφού το χρήμα υπάρχει θα σου πρότεινα να πας σε ενα full tower.Διάλεξε εσυ καθώς είναι και θέμα γουστου.

Συμφωνώ με τον Ραφαήλ στην επιλογή του 2500Κ όπως επίσης στις προτάσεις του για τροφοδοτικό,κάρτα γραφικών,μνήμες.Εγω προσωπικά ίσως έβαζα αυτήν την μητρική MSI P67A-GD55 (rev. B3) και σίγουρα θα περίμενα τον Vertex 3....(Έχω και μία αλλεργία στους Green σκληρούς οπότε θα πήγαινα προς τα εδώ Samsung 1TB SpinPoint F3.Το σίγουρο πάντως είναι πως σε θέμα Hdd sata 3 με sata 2 δεν έχουν καμία διαφορά)

Η Hyper 212 που προτείνει ο Benign είναι μία χαρά επιλογή.

Όπως και να έχει με τις προτάσεις που έχουν πέσει έχεις εξοικονομήσει αρκετά χρήματα συγκριτικά με τις πρώτες σου σκέψεις οπότε με το διαθέσιμο budget χωράει άνετα και μία οθόνη.

To τροφοδοτικο που εχεις επιλεξει μαμει και δερνει,ειναι εξαιρετικο.

Έλα ρε 200€ για τροφοδοτικό όταν το ΤΧ 750 δίνει 60+ Α σε περίπτωση που παει για crossfire ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...