Προς το περιεχόμενο

Gaming pc και οχι μονο.....

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον πρωτα απο ολα καλησπερα......

Εχω φτιαξει μια συνθεση για υπολογιστη και θελω την γνωμη σας.....

Η συνθεση ειναι αυτη:

Asus Socket 1155 P8P67 DELUXE (B3)Link

Intel Core i7 2600K Link

OCZ Vertex 3 Series 120GB SSD Link

Western Digital 1TB Caviar Black Link

CoolerMaster HAF X Link

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz Link

ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 Link

Corsair Power Supply 850W Link

Συνολο 1578 ευρω

Τωρα εχω καποιες αποριες....

1.Στο site της ιντελ οσο αναφορα τον 2600k λεει οτι υποστηριζει μονο DDR3-1066/1333 αν παρω αυτες τις μνημες που ειναι 1600 δεν θα τις υποστηριζει?? Link

2.Αξιζει να δωσω 300 ευρω για motherboard για καμια Gigabyte Socket 1155 GA-P67A-UD7-B3 ας πουμε??τ παραπανω θα εχει απο αυτην που επελεξα τωρα??

3.Οσο αναφορα τον ssd ειναι καλη επιλογη??τον θελω μονο για το λειτουργικο(Win 7 x64) και για κανα game και κανα προγραμμα.....

4.Τωρα οσο αναφορα την 6950 προς το παρον θα την κρατισω ετσι αλλα αργοτερα ισως την ξεκλειδωσω σε 6970 ειναι καλη αυτη η asus ή να παρω καμια gigabyte h msi h sapphire??

5.Το τροφοδοτικο καποιοι απο εσας μπορει να πειτε οτι ειναι overkill απλα αυτο π 8ελω ειναι αν σε 1+ χρονο θελησω να παω σε crossfire να μην χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο φτανει αυτο που επελεξα η να παρω καποιο πιο μεγαλο???

6.Τελος θελω γνωμες και dvd-rw και για ψυχτρα...οσο αναφορα την ψυχτρα εχω στο νου μου κατι για noctua αλλα επειδη η noctua ειναι λιγο θηρια θα χωραει στο κουτι που επελεξα και αν ναι υπαρχει περιπτωση να χτυπαει στις μνημες??

Ολες οι γνωμες δεκτες.....

Δημοσ.

Απο που εισαι?απο που σκεφτεσαι να το παρεις?θα το στησεις μονος σου?θελεις να εξαντλησεις ολο το budget?τι χρηση θα εχει ο υπολογιστης διευκρινιζοντας το οχι μονο του τιτλου και τελος τι οθονη εχεις και σε τι max αναλυση?

Δημοσ.

Απο που εισαι?απο που σκεφτεσαι να το παρεις?θα το στησεις μονος σου?θελεις να εξαντλησεις ολο το budget?τι χρηση θα εχει ο υπολογιστης διευκρινιζοντας το οχι μονο του τιτλου και τελος τι οθονη εχεις και σε τι max αναλυση?

ειμαι απο σαλονικα τα περισσοτερα κομματια λογικα θα τα παρω απο visionstudio αφου εκει τ βρισκω πιο φθηνα...ναι λεω να το στησω μονος και απο λεφτα δεν εχω συγκεκριμενο οριο αλλα καλο θα να μην ξεπερασει τα 1650-1700 ευρω συνολο....ο υπολογιστης 8α ειναι κυριως για gaming αλλα ποτε δεν ξες αν στο αμεσο μελλον ασχοληθω με photoshop και τετοια να μην χρειαστει να αλλαξω συστημα.....οθονη εχω μια 17" αλλα θα την αλλαξω αλλα δεν ψαχτει προς το παρον αλλα σκεφτομαι για καμια 22" τουλαχιστον....

Δημοσ.

τετοιο υπολογιστη θες και δεν θες να αλλαξεις οθονη? με 1700 φτιαχνεισ ενα πολυ καλο υπολογιστη αλλα παιρνεισ και μια οθονη

Δημοσ.

τετοιο υπολογιστη θες και δεν θες να αλλαξεις οθονη? με 1700 φτιαχνεισ ενα πολυ καλο υπολογιστη αλλα παιρνεισ και μια οθονη

θα παρω και οθονη απλα αυτην την στιγμη καιγομαι πιο πολυ για συστημα...αν εχεις να προτεινεις καποια οθονη ευχαριστως.....

Δημοσ.

Καλα σε αυτα τα λεφτα,δεν μπορω να προτεινω τιποτα εγω.Ειμαι πιο πολυ για low budget.....

Μονο την 6950 που εχεις βαλει και αυτο λογο ξεκλειδωματος σε 6970.και αργοτερα crossfire.

Και για οθονη την Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide κλασσικα.δες μηπως μπορεις να πας και στην 24αρα αλλα ειναι αρκετη η διαφορα.Dell U2410 Ultrasharp 24¨ Wide - 3 Έτη Εγγύηση

Dvd rw σιγα,βαλε το πιο φθηνο που θα βρεις.

Μην κρατησεις αυτη την 17αρα οθονη που εχεις τωρα.παρε μια μαζι με το υπολοιπο συστημα.

Κοψε και κατι απο το κουτι.Δες και αυτο Antec Dark Fleet 35

Παντως επειδη εχεις σκοπο να δωσεις πολλα λεφτα,εαν δεν το βιαζεσαι καλυτερα περιμενε 1-2 μηνες να δουμε τι θα ερθει απο amd μερια.

Οτι και να παρεις βαλε και μια τετοια επανω και εισαι αρχοντας.Prolimatech Megahalems Rev.2 μαζι με 2 τετοιους NoiseBlocker BlackSilent Pro PL2 Fan - 120mm

Δημοσ.

Καλα σε αυτα τα λεφτα,δεν μπορω να προτεινω τιποτα εγω.Ειμαι πιο πολυ για low budget.....

Μονο την 6950 που εχεις βαλει και αυτο λογο ξεκλειδωματος σε 6970.και αργοτερα crossfire.

Και για οθονη την Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide κλασσικα.δες μηπως μπορεις να πας και στην 24αρα αλλα ειναι αρκετη η διαφορα.Dell U2410 Ultrasharp 24¨ Wide - 3 Έτη Εγγύηση

Dvd rw σιγα,βαλε το πιο φθηνο που θα βρεις.

Μην κρατησεις αυτη την 17αρα οθονη που εχεις τωρα.παρε μια μαζι με το υπολοιπο συστημα.

Κοψε και κατι απο το κουτι.Δες και αυτο Antec Dark Fleet 35

Παντως επειδη εχεις σκοπο να δωσεις πολλα λεφτα,εαν δεν το βιαζεσαι καλυτερα περιμενε 1-2 μηνες να δουμε τι θα ερθει απο amd μερια.

Οτι και να παρεις βαλε και μια τετοια επανω και εισαι αρχοντας.Prolimatech Megahalems Rev.2 μαζι με 2 τετοιους NoiseBlocker BlackSilent Pro PL2 Fan - 120mm

η 23αρα καλη και απο χαρακτηριστικα και απο τιμη...γιατι ολη προτεινετε αυτην τοσες LG χαθηκαν??

οι καινουργιοι amd 8α ειναι περιπου στα ιδια λεφτα με τους τορινους SB??

Δημοσ.

Γιατι δεν εχει καμια σχεση το πανελ της dell με το πανελ της lg.Πολυ καλυτερη και στα χρωματα και σε ολα.Δινεις που δινεις τοσα λεφτα,παρε κατι καλο.

Αμα την παραγγειλεις απο εκει,βαλε και 25 euros μεταφορικα στην τιμη.

Οι καινουργιοι της Amd ουτε ξερουμε τι τιμες θα εχουν ουτε εαν ειναι καλυτεροι.Μονο φημες ακουγονται.Καλα οχι το οτι εαν παρεις τωρα εναν 2600Κ θα εχεις προβλημα.

Δεν παν να βγουν και 2 revisions ακομα,εσυ μαι χαρα θα εισαι.

Rafail1994 αντε αγοριμ ελα κατα εδω να κανεις καμια συνθεση του παιδιου.ειναι και απο το αγαπημενο σου καταστημα.Αντε ελα λιγο.Για παμε.....

Δημοσ.

Γιατι δεν εχει καμια σχεση το πανελ της dell με το πανελ της lg.Πολυ καλυτερη και στα χρωματα και σε ολα.Δινεις που δινεις τοσα λεφτα,παρε κατι καλο.

Αμα την παραγγειλεις απο εκει,βαλε και 25 euros μεταφορικα στην τιμη.

Οι καινουργιοι της Amd ουτε ξερουμε τι τιμες θα εχουν ουτε εαν ειναι καλυτεροι.Μονο φημες ακουγονται.Καλα οχι το οτι εαν παρεις τωρα εναν 2600Κ θα εχεις προβλημα.

Δεν παν να βγουν και 2 revisions ακομα,εσυ μαι χαρα θα εισαι.

Rafail1994 αντε αγοριμ ελα κατα εδω να κανεις καμια συνθεση του παιδιου.ειναι και απο το αγαπημενο σου καταστημα.Αντε ελα λιγο.Για παμε.....

βλεπω οτι η dell εχει 10000:1 Contrast ενω η LG εχουν 50000:1 και επισης η dell εχει 8 ms χρονο αποκρισης ενω η LG 5 και καποιεσ 2....εχουν σημαντικη διαφορα αυτα??

Επισης η dell δεν εχει HDMI αλλα εχει λεει 1 Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP

DisplayPort (DP) τι ειναι αυτο???ειναι καλυτερο απο το HDMI??

α και κατι αλλο....τα revisions τ ειναι??

Δημοσ.

Φιλε παρε οθονη με καλο πανελ να την ευχαριστηθεις, ειναι πολυ καλυτερη η dell σε σχεση με τα tn που παιζουν στα ιδια χρηματα

Τα ms και η αντιθεση ειναι να χαμε να λεγαμε , δεν υπαρχει επαφη

(Εχω samsung 23αρα με τετοιο κωλοπανελ και 2 ms υποτιθεται και δεν υπαρχει καμια επαφη με τη dell)

Δημοσ.

Αυτά από μένα το κατάστημα είναι το vision studio.Για την οθόνη δεν το συζητάω έφυγες για την dell .

Θα κανείς Overclock ;

για overclock δεν σκεφτομαι για αρχη αλλα αργοτερα ισως κανω...

Δημοσ.

Σωστος ο Ραφαηλ,δεν χρειαζεσαι τον 2600 ο 2500Κ ειναι πολυ καλος και κλοκαρεται και απο την γιαγια σου ακομη και ειναι ψυχροτατος.

Το οποιο σημαινει οτι δεν χρειζεσαι το γαιδουρι την Noctua η την Megahalems σε καμμια περιπτωση.Τζαμπα λεφτα. Με αυτην εισαι τελειος! http://www.visionstu...?id=16864&cat=7

Επισης το κουτι σου ειναι overkill.Αγορασε το Coolermaster HAF 932 που ειναι οτi καλυτερο υπαρχει στην αγορα στα 130 περιπου ευρω,δηλαδη 60 ευρω φτηνοτερα απο το X.

Με αυτες τις εξοικονομησεις που ανεφερα που πρεπει να ειναι γυρω στα 200 ευρω,αγορασε παλι απο το visionstudio μια Iiyama.Ειναι ισαξιες με την Dell για να μην πω καλυτερες.Εγω εχω ξετρελλαθει μαζι τους εδω στην πολυκατοικια μου ενας φιλος εχει και την Dell και μια iiyama και η δευτερη εχει καλυτερα χρωματα.Απλα εδω τα παιδια δεν την εχουν υποψη τους γιατι στην Ελλαδα ειναι σχετικα αγνωστη αλλα διεθνως ειναι πολυ μεγαλο ονομα και μαλιστα παλια την εποχη των CRT κοστιζαν ενα σπιτι για να τις αγορασεις.(Οι παλιοι ξερουν τι λεω.)

Ενδεικτικα σου δειχνω αυτη απο το visionstudio : http://www.visionstu...&step=undefined

Στα αλλα που εχεις διαλεξει με βρισκεις συμφωνο,ειναι πολυ καλο υλικο.

(Εδω ειναι και το site της συγκλονιστικης για μενα Iiyama : http://www.iiyama.com/gl_en/ Αναφερουν διεξοδικα,αν ξερεις Αγγλικα,ποια τεχνολογια χρησιμοποιουν στα panel τους.Καμμια σχεση με των αλλων εταιριων.)

Δημοσ.

Σωστος ο Ραφαηλ,δεν χρειαζεσαι τον 2600 ο 2500Κ ειναι πολυ καλος και κλοκαρεται και απο την γιαγια σου ακομη και ειναι ψυχροτατος.

Το οποιο σημαινει οτι δεν χρειζεσαι το γαιδουρι την Noctua η την Megahalems σε καμμια περιπτωση.Τζαμπα λεφτα. Με αυτην εισαι τελειος! http://www.visionstu...?id=16864&cat=7

Επισης το κουτι σου ειναι overkill.Αγορασε το Coolermaster HAF 932 που ειναι οτi καλυτερο υπαρχει στην αγορα στα 130 περιπου ευρω,δηλαδη 60 ευρω φτηνοτερα απο το X.

Με αυτες τις εξοικονομησεις που ανεφερα που πρεπει να ειναι γυρω στα 200 ευρω,αγορασε παλι απο το visionstudio μια Iiyama.Ειναι ισαξιες με την Dell για να μην πω καλυτερες.Εγω εχω ξετρελλαθει μαζι τους εδω στην πολυκατοικια μου ενας φιλος εχει και την Dell και μια iiyama και η δευτερη εχει καλυτερα χρωματα.Απλα εδω τα παιδια δεν την εχουν υποψη τους γιατι στην Ελλαδα ειναι σχετικα αγνωστη αλλα διεθνως ειναι πολυ μεγαλο ονομα και μαλιστα παλια την εποχη των CRT κοστιζαν ενα σπιτι για να τις αγορασεις.(Οι παλιοι ξερουν τι λεω.)

Ενδεικτικα σου δειχνω αυτη απο το visionstudio : http://www.visionstu...&step=undefined

Στα αλλα που εχεις διαλεξει με βρισκεις συμφωνο,ειναι πολυ καλο υλικο.

(Εδω ειναι και το site της συγκλονιστικης για μενα Iiyama : http://www.iiyama.com/gl_en/ Αναφερουν διεξοδικα,αν ξερεις Αγγλικα,ποια τεχνολογια χρησιμοποιουν στα panel τους.Καμμια σχεση με των αλλων εταιριων.)

δηλαδη με τον 2500Κ ειμαι καλημενος και γλυτωνω και 100 ευρω.....επισης με την CoolerMaster Hyper 212 8α ειμαι οκ???υπαρχει και η Corsair CPU Cooler Air Series A70 που εχει και 2 ανεμιστηρες τωρα το ποσο εξυπηρετουν δεν γνωριζω....απλα θελω αν χρειαστει να τον κλοκαρο τον επεξεργαστη να μην παρω αλλη ψυχτρα...επισης αυτες εχουν 2 χρονια εγγυηση ενω οι noctua εχουν 6....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...