kate23 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Γεια παιδιά. Θέλω να εκτυπώσω μερικές φωτογραφίες μου σε καμβά. Έχετε κάποιο μαγαζί να μου προτείνετε, online και μη? (για μη, μένω Θεσσαλονίκη) Έχετε καμιά εμπειρία από τέτοιου είδους εκτύπωση? Και είναι ακριβά γενικώς ή μόνο τα site που βρήκα εγώ?
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ρώτα στον Φωτο Πάγκος κοντά στη Ροτόντα. Γενικά έχει πολύ καλές τιμές, και αν δεν κάνω λάθος κάνει και καμβά.
Bulldog3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ολοι σχεδον τυπωνουν καμβα, μεχρι και τα φωτογραφεια της γειτονιας. Εγω παω στον "Galoni" στην Ε. Αμυνης, που ειναι ενας απο αυτους που τυπωνει για διαφημιστικες, ειναι δηλ. "πρωτο χερι".Παζαρεψε παντως τις τιμες, διαφερουν πολυ απο μαγαζι σε μαγαζι...
QUANTAS Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στο phototech στους Αμπελοκηπους στη Πλ.Επταλοφου...Καλη δουλεια!
bluesattack Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μηπως ξερει καποιος τιμες στο περιπου ? Ενδιαφερον και η εκτυπωση σε ξυλο που εισα στο πιο πανω λινκ .Ξερει καποιος αν μπορει να γινει σε δικο μας-οποιοδηποτε ξυλο,η αν χρειαζεται καποιο ειδικα επεξεργασμενο η συγκεκριμενου μεγεθους ?
apd453 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Εκτυπώσεις κανουν σχεδον παντου. Για τελαρωμα κανβα μετα πας εδω www.arttime.gr που εχουν τα απαντα σε σχεση με ζωγραφικη και hobby. Εγω εχω βαλει το χοντρο ξυλο και ετσι ειναι πιο ομορφο αν και χωρις κορνιζα
kate23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα περάσω μια βόλτα και θα ρωτήσω. Τι εννοείς για τελάρωμα? Δεν σου βάζουν μόνοι τους το ξύλο γύρω-γύρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.