Προς το περιεχόμενο

ProgDVB & Astra prob @ Skystar I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την παραπάνω κάρτα στα WIN2KGR. Ενώ με το δικο της λογισμικό πιάνει τον ASTRA Το ProgDVB δεν πιάνει ούτε ένα Transpoder. Υποτίθεται ότι το DiSEgC είναι σωστά ρυθμισμένο κλπ. καμμια ιδέα?

Δημοσ.

to A blepei AStra kai to B ton Hotbird...επαναλαμβάνω με το δικο της λογισμικό πιάνει τον ASTRA. ʼρα το tuner δουλευει..Τώρα η ρύθμιση DiSEgC είναι Mini DiSEgC den exw dokimasei to 1 or 2 les nanai auto?

Δημοσ.

Εχω 4απλο diseqc και δεν δουλευει με το mini.

Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ή να χασεις αν δοκιμασεις τις αλλες ρυθμισεις.

Καμμια φορα ισως να χρειαστει να πατησεις πολλες φορες ενα καναλι για να αλλαξει λογο κολληματος του progdvb.

Δοκιμασε την επιλογη 1.0 ή 2.0

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

re paidia den einai 8ema kleidomatos einai 8ema tuner afou den blepw sto signal h sto quality na anebainei h mpara...epishs me to Skystar1 prog 60% exei shma kai quality 90%, me to progDVB exw shma peripoy to idio alla poiothta mhden....den exw ftasei sto 3ekleidwma akoma....kanas xristianos na boh8hsei???????????

Δημοσ.
Kontos_Harry

said:

re paidia den einai 8ema kleidomatos einai 8ema tuner afou den blepw sto signal h sto quality na anebainei h mpara...epishs me to Skystar1 prog 60% exei shma kai quality 90%, me to progDVB exw shma peripoy to idio alla poiothta mhden....den exw ftasei sto 3ekleidwma akoma....kanas xristianos na boh8hsei???????????

Re agapes rixte kana fws.... 8a dior8osw edw....den einai 8ema tuner alla ProgDVB...prospa8w na balw manual ta kanalia blepontas tis sxnothtes klp apo ths manas tou to soft alla leipoun merika pragmata kai den mporw telos pantwn.....kanena allo prog pou na fortwnei to yankse?

Δημοσ.

Έχεις κατεβάσει τη λίστα με τους transponders για τον Astra και το έχεις βάλει στο ομώνυμο directory toy progdvb; Έχει λινκ στο FAQ για το progDVB στα forums.dvbnetwork.com

Δημοσ.

Οχι δεν κατεβασα τη λιστα απο το progDVB...θα το κάνω και αυτό...σε πιο Dir να τη βάλω?

ʼλλο κουφό στη συνέχεια....Έκανα αναβάθμιση τους Driver και to programma Της κάρτας απο το site Της. Παπάρια έπαθε αυτό που έχει και το progDVB. ΔΕ σταματέι πουθενά δεν πιάνει κανένα Tramsposer. Re τι διαολο συμβαίνει λέω μπας και η προηγούμενη έκδοση δεν δούλευε και ηταν όλα ιδέα μου; τρελάθηκα...ξαναβάζω αυτή (τη παλαιά ) απο το Cd Της και όλα οκ.Ο Astra mia xara...yparxei kane plugin gia to diko ths soft na blepw kleidwmena?...

Epishs ebala to myTheater alla tzifos...den blepw tpt oute kai blepw kapou na kanw setup....ti na kanwwwwww re gmt. mhpvs prepei na paei de sygekrimenh 8esh irq? sto pc? ti na kanw den exw idea.

Gia pio faq les dwse link kalytera.....

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση (διάλεξε το full install) του ProgDVB μήπως και είχες κάποια παλιότερη που δε δούλευε σωστά. Οι τελευταίες εκδόσεις έχουν και αναθεωρημένους τους transponders οπότε δε χρειάζεται να ψάχνεις.

Το FAQ στο http://forums.dvbnetwork.com/viewtopic.php?t=10998

MyTheater δεν ξέρω αν παίζει σε 2000 δεν το έχω δοκιμάσει γιατι εχω 98. Εγώ έχω ξηλώσει όλα τα προγράμματα της εταιριας, εχω μόνο τους drivers βάλει και δουλευει θαυμασια.

Δημοσ.
japetus

said:

NEO!! Yankse 1.06.1 TT (yankse.dvbnetwork.com)

Ξεκλειδώνει και το FREE-X TV πλέον!

Κατσε, σε ποια κωδικοποιηση ειναι το free-x και το ξεκλειδωνει (δεν ειμαι σπιτι και δεν μπορω να το δω).

Updated: Τωρα το διαβασα κι εγω. Απο οτι θυμαμαι αυτο ειναι το καναλι της ΕΟΝ, αρα μπορει να το ξεκλειδωσαν. Θα το δοκιμασω το μεσημερι και θα σας πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...