yazidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Γεια σας. Σύνδεσα το pc Μου με την τηλεόραση μου μέσω hdmi καλωδίου αλλά δεν έχω ήχο στην τηλεόραση. Ο λόγος που επέλεξα να το συνδέσω με Hdmi και όχι με VGA καλώδιο είναι η ποιότητα εικόνας. Η κάρτα γραφικών μου είναι η GeForce 9500gt.. Ξέρει κανείς πως θα το κάνω να έχει και ήχο;
NiKoS WSN Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Γεια σας. Σύνδεσα το pc Μου με την τηλεόραση μου μέσω hdmi καλωδίου αλλά δεν έχω ήχο στην τηλεόραση. Ο λόγος που επέλεξα να το συνδέσω με Hdmi και όχι με VGA καλώδιο είναι η ποιότητα εικόνας. Η κάρτα γραφικών μου είναι η GeForce 9500gt.. Ξέρει κανείς πως θα το κάνω να έχει και ήχο; Αν και δεν ξέρω πολλά το hdmi νόμιζα πως πέρναγε και ήχο... καλώδια rca δοκίμασες; έριξα μία ματιά στο youtube και βρήκα αυτό ακριβώς που θες και εννοώ http://www.youtube.com/watch?v=XqjJtdH_EI8 απλά ο τύπος είναι πολύ επεξηγηματικός από τα 6 λεπτά λέει αυτό που σε ενδιαφέρει για τον ήχο!!!
guardianx71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Απότι θυμάμε οι συγκεκριμένες vga για να περνάνε ήχο μέσα από το hdmi πρέπει να έχει εσωτερικά ένα καλώδιο που συνδέεται από την vga (εφόσον το υποστηρίζει) στο spdif out της μητρικής (εφόσον το υποστηρίζει και αυτή). Έχεις τσεκάρει αν υπάρχει αυτό?
Peperone Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ρυθμίσεων από το pc ώστε να επιλέγεται η έξοδος ήχου hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.