freedubus Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 αλλα ενα τραγουδι λεει die with your boots on Kαμία σχέση με την περίπτωση.
Ntinaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 τρελό τρολλάρισμα έχει ρίξει ο τύπος.. Ρε φίλε βλέπεις 10 χουλιγκάνια μαθημένα κάθε ΣΚ να παίζουν ξύλο.. κουβαλάνε το λιγότερο μαχαίρι, πυρσό, σιδερογροθιά, λοστούς κτλ και πας του λές να πάει να γαμηθε1?? Βάσει λογικής ποιός είναι πιο χαζός? ?????????
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 σαν δεν ντρέπεσαι αλήτη, που θέλεις να αντιδράσεις κιόλας επειδή σε έβρισαν και σε χτύπησαν κάτι παιδιά (δεν θα τους πω χούλιγκαν, είναι βαριά κουβέντα) φτου σου αγράμματε χωριάτη που έχεις το θράσος να μοιραστείς την εμπειρία τις σκέψεις σου και τον προβληματισμό σου με εμάς... άμα ήμουν εκεί κοντά και σε έβλεπα να τους αντιμιλάς, εγώ ο ίδιος θα σε είχα κάνει μπλε στο ξύλο. και δεν μου λες ρε, από το αριστερό μάγουλο στην έχωσε ή από το δεξί? κανονικά θα έπρεπε να γυρίσεις να σου ρίξει και από την άλλη ρε, και να μας πεις που μένεις να έρθουμε να σου ρίξουμε και εμείς ένα μπερτάκι ξύλο ρε. από κάτι τύπους σαν και εσένα που θέλουν αν αντιδρούν αντί να κάθονται να τους γ@μάνε έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. ντροπή της κοινωνίας εσύ και οι όμοιοι σου, αλλα που θα πάει, πόσοι είστε? 5? 10? 50? θα σας εξαφανίσουμε, στην τελική θα σας πουλήσουμε και εσάς στη Γερμανία μαζί με τη Μύκονο, για το καλο της πατρίδας! ου να μου χαθείς
xarda Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Φυσικα ο ανθρωπος δεν προκειται να βρει το δικιο του αν κανει μηνυση, το παιξει Taxi Driver ή οτιδηποτε αλλο, αλλα το θεμα ειναι πως ειναι ακρως εκνευριστικη η ανεκτικοτητα που φαινεται να δειχνετε μερικοι στους τραμπουκισμους του καθε ανασφαλη καριολη που κυκλοφορει σε χουλιγκανικης φυσεως γκρουπ για να καλυψει την ανασφαλεια του. Κι εγω βεβαια δεν θα του προτεινα να προσπαθησει να τους επιτεθει ξερω γω, δε μπορουσε να κανει τιποτα παρα να προσπαθησει να τη βγαλει οσο πιο ανωδυνα, αλλα αντιδρασεις του τυπου "ας προσεχες", "Τον ριξανε μια α-σφαλιαρα και θα κανει μηνυση για να πάρει λεφτά!!!!!!" αλλα και λοιπες παθητικοτητες απο τους συμπολιτες ειναι ενα οργισμενο και καταθλιπτικο φέισπαλμ εις το τετραγωνο. Ανθρωπος ? Αυτοι οι χουλιγκαν μπορει και να μην τον ακουμπησαν.Ισως ο αερας που περασε διπλα του μπορει να τον εριξε σφαλιαρα η μπουκετο
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 γιατι τι μετρο εχει καμερες Στην ελλάδα ζεις, όχι στο UK. Κανεις δεν θα ασχοληθεί.
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 πιστευεις οτι βαλαν καμερες και τα λυσαν τα προβληματα στην αγγλια? αν γραψεις robbery at london,street fights london κτλ http://www.youtube.com/results?search_query=stabbing%20london&search=Search&sa=X&oi=spell&resnum=0&spell=1
Toufas Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 το τραινο ηταν χρονομηχανη? ακου εκει hooligans
orotoi Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Oscar_Mike said it all.. Αλλά ισχύει και αυτό που λέει ο Judas.. έχουν καλές πλάτες πίσω τους.. Και αν είσαι σε στανταρ σημείο δεν αποκλείεται να σε ξαναβρούν αν κερδίσεις (ή χασεις δεν εχει σημασία) κάποια δίκη.. Σε γενικές γραμμές, για τέτοια θέματα.. προφανώς και το 'λάθος΄ είναι των 'χουλιγκανζ' αλλα ναι, αν δεν το έχεις δεν πας να χωθείς. Εννοώ όχι να χωθείς να τους σαπίσεις κτλ.. αλλά να μπορείς να αντιδράσεις σε πιθανή επίθεση (αυτοάμυνα ντε..) Σε ακόμη πιο γενικές γραμμές απο έρευνες έχουν καταλήξει οτι θύματα τέτοιων επιθέσεων πέφτουν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων (και συγκεκριμένου δυναμικού). Και σε λίγο πιο γενικές ;-ρ Μια πολεμική τέχνη είναι κάτι που χρειάζεται να ασκεί πλέον (ξανά) κάποιος.. Περίεργοι καιροί που σίγουρα θα βοηθήσει, σε πολλά θέματα και πέραν της αυτοάμυνας. Όσο για την αττικο μετρό, έχει ευθύνη αφου είναι δημόσιος χώρος ο οποίος φυλάσεται απο security (και απο ελληνική αστυνομία), έχει κάμερες για εννοείται και τέτοιες περιπτώσεις. Είναι μέσα στην ομαλή λειτουργία το να μην υπάρχουν κουκουλοφόροι σ αυτό.. Το πως είναι πως θα πρεπε να είναι και σχόλια εδω είναι ελλάδα κ όλα τα σχετικά στο μόνο που βοηθούν είναι να συνεχίσει να υπάρχει η ίδια κατάσταση την οποία σιχτιρίζουμε..
marantonis Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Βασικά και αυτό το τόπικ είναι ένα οργισμένο και καταθλιπτικό φέισπαλμ εις το τετράγωνο. Όταν τις τρώμε από έναν άγνωστο και δεν αντιδρούμε για τον χ λόγο, οργιζόμαστε στην αρχή και μετά κάνουμε την πάπια και προσπαθούμε να το ξεχάσουμε, συμβαίνουν κι αυτά στη ζωή. Δεν το διατυμπανίζουμε ως δεύτεροι Βασιλάκηδες Καίλες ζητώντας συμπαράσταση και επινοώντας διάφορους ουτοπικούς τρόπους εκδίκησης. Τι άλλο δηλαδή να κάνει τώρα; Οτι ειναι ανωφελο ειναι, ναι. Εγω δε διαφωνω με το παραπανω μηνυμα, το προβλημα μου ειναι πως οι αντιδρασεις αυτες που ανεφερα, οι αδιαφοριες και οι παθητικοτητες, σκοτωνουν καθε ελπιδα κινητοποιησης-ακτιβισμου απο τον κοινωνικο περιγυρο για την αντιμετωπιση τετοιων φαινομενων. @toufas lol edit: Πως γινεται καθε ποστ μου να ειναι το τελευταιο της σελιδας ακομα δεν εχω καταλαβει
slygeo87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 απο αυτο που παιρνεις εσυ?? Όλα στη μαμά μου!
positivecreep21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 17 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 17 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Όλα στη μαμά μου! θα σου'λεγα τωρα τιποτα και για την μαμα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.