Erwdios Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν μπεις στα Village και φας τπτ ψιλές από τα αλάνια, ποιος νομίζεις ότι θα σε πληρώσει? Εν τω μεταξύ, υποτίθεται ότι το Μετρό έχει και εταιρεία security που επιβλέπει. Πολύ ασφαλές μέσο τελικά. Λοιπόν θα πάρεις τον Erwdios, και από αύριο στο μετρό μέχρι να τους ξαναπετύχετε. Μετά όμως μην δω τους χούλιγκανς να ανοίγουν θέμα, "μας χτύπησαν 2 posters του insomnia, αν κάνουμε μήνυση θα πάρουμε λεφταqq;; ή τουλάχιστον κάντε τους ένα μπάν"
positivecreep21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Και θεωρεις οτι παρατηρωντας κανεις τις καμερες θα σου εντοπισει υποπτους? Θεωρεις επισης οτι υπαρχει καποιος αρμοδιος που θα ασχοληθει σοβαρα με το ζητημα αυτο? Εδω μιλαμε για βιασμους, μιλαμε για ληστειες, μιλαμε για τρομοκρατικες επιθεσεις, μιλαμε για ενα σωρο σοβαροτατα αδικηματα που καταγραφονται απο καμερες και δεν εντοπιζονται οι δραστες. Θεωρεις αυτο που συνεβη σε σενα περισσοτερο σοβαρο ωστε να εντοπιστουν μεσω των καμερων αυτοι που σου ριξανε 2-3 ψιλες? Οπως προαναφερθηκε, χαμενος χρονος για σενα, χαμενα χρηματα κλπ. Και οπως προαναφερθηκε οταν εισαι ετοιμος να βρισεις, να εισαι ετοιμος και για οτι μπορει να ακολουθησει. Αυτοι σε βρισαν πρωτοι το καταλαβαινω, αλλα οπως φανηκε ηταν ετοιμοι. Εσυ που εβρισες δεν ησουν και τοσο ετοιμος, αρα σε αυτες τις περιπτωσεις ο κινεζος διδαξε μεθοδο. ΥΓ. Ακομα και νομικα δεν ξερω ποιος απ'ολους εχει περισσοτερο η λιγοτερο δικιο. Σε προκαλεσαν, τους προκαλεσες και σου ριξαν 2 ψιλες. Γιατι να φταινε μονο αυτοι ? εγω δεν προκαλεσα κανεναν με βρισανε και με σπρωξανε και εγω απλα ανταποδωσα οπως επρεπε να κανω.Ποσο ετοιμος μπορεις να εισαι οταν ειναι 10 και εισαι 1??? Αν του εριχνα και εγω καμια τωρα μαλλον θα ειμουν στο νοσοκομειο. Και επειδη μου φαινεται οτι παιρνεις λιγο το μερος τους δεν σου φαινεται που..ια το 10 με 1??
positivecreep21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 17 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 17 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Και θεωρεις οτι παρατηρωντας κανεις τις καμερες θα σου εντοπισει υποπτους? Θεωρεις επισης οτι υπαρχει καποιος αρμοδιος που θα ασχοληθει σοβαρα με το ζητημα αυτο? Εδω μιλαμε για βιασμους, μιλαμε για ληστειες, μιλαμε για τρομοκρατικες επιθεσεις, μιλαμε για ενα σωρο σοβαροτατα αδικηματα που καταγραφονται απο καμερες και δεν εντοπιζονται οι δραστες. Θεωρεις αυτο που συνεβη σε σενα περισσοτερο σοβαρο ωστε να εντοπιστουν μεσω των καμερων αυτοι που σου ριξανε 2-3 ψιλες? Οπως προαναφερθηκε, χαμενος χρονος για σενα, χαμενα χρηματα κλπ. Και οπως προαναφερθηκε οταν εισαι ετοιμος να βρισεις, να εισαι ετοιμος και για οτι μπορει να ακολουθησει. Αυτοι σε βρισαν πρωτοι το καταλαβαινω, αλλα οπως φανηκε ηταν ετοιμοι. Εσυ που εβρισες δεν ησουν και τοσο ετοιμος, αρα σε αυτες τις περιπτωσεις ο κινεζος διδαξε μεθοδο. ΥΓ. Ακομα και νομικα δεν ξερω ποιος απ'ολους εχει περισσοτερο η λιγοτερο δικιο. Σε προκαλεσαν, τους προκαλεσες και σου ριξαν 2 ψιλες. Γιατι να φταινε μονο αυτοι ? εγω δεν προκαλεσα κανεναν με βρισανε και με σπρωξανε και εγω απλα ανταποδωσα οπως επρεπε να κανω.Ποσο ετοιμος μπορεις να εισαι οταν ειναι 10 και εισαι 1??? Αν του εριχνα και εγω καμια τωρα μαλλον θα ειμουν στο νοσοκομειο. Και επειδη μου φαινεται οτι παιρνεις λιγο το μερος τους δεν σου φαινεται που..ια το 10 με 1??
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν μπεις στα Village και φας τπτ ψιλές από τα αλάνια, ποιος νομίζεις ότι θα σε πληρώσει? Δε ξερω. Εσενα ρωταω αν υπαρχει νομος η δεδικασμενο που να καθιστα υπευθυνο τον ιδιοκτητη ενος χωρου που γινεται τσαμπουκας. Δηλαδη αν φερεις μια παρεα σπιτι σου και πλακωθουν 2 στις σφαλιαρες αυτος που θα αποζημιωσει και τους 2 εισαι εσυ, ως ιδιοκτητης του χωρου που εγινε η φασαρια? εγω δεν προκαλεσα κανεναν με βρισανε και με σπρωξανε και εγω απλα ανταποδωσα οπως επρεπε να κανω.Ποσο ετοιμος μπορεις να εισαι οταν ειναι 10 και εισαι 1??? Αν του εριχνα και εγω καμια τωρα μαλλον θα ειμουν στο νοσοκομειο. Και επειδη μου φαινεται οτι παιρνεις λιγο το μερος τους δεν σου φαινεται που..ια το 10 με 1?? Ναι ρε κουμπαρε μαλακια και ανανδρο ειναι να στην πεφτουν 10, μαζι σου. Το θεμα ειναι οτι εγινε και οταν γινεται καλο ειναι να μην παιζουμε με τη φωτια γιατι οπως πολυ σωστα ειπες θα μπορουσες να βρισκεσαι νοσοκομειο τωρα. Τι νοημα εχει να πας κοντρα σε 10 ατομα που κινουνται με εμφανη διαθεση για τσαμπουκα εναντιον σου? Αυτονοητα πραγματα.
Erwdios Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σκέψου δηλαδή ότι μπορεί να σε πάνε αυτοί δικαστικώς και να διεκδικήσουν αποζημίωση επειδή τους απάντησες. Και κερατάς και δαρμένος.
positivecreep21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; έκανε χλάτςς ή γντουπ; χαχα!! νομιζω γντουπ!
Erwdios Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δε ξερω. Εσενα ρωταω αν υπαρχει νομος η δεδικασμενο που να καθιστα υπευθυνο τον ιδιοκτητη ενος χωρου που γινεται τσαμπουκας. Δηλαδη αν φερεις μια παρεα σπιτι σου και πλακωθουν 2 στις σφαλιαρες αυτος που θα αποζημιωσει και τους 2 εισαι εσυ, ως ιδιοκτητης του χωρου που εγινε η φασαρια? Το σπίτι δεν είναι το ίδιο με τους δημόσιους χώρους, όπου οφείλει το κράτος ή η εταιρεία που τους διαχειρίζεται να εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση και κυκλοφορία εντός αυτών. Από τη στιγμή που υπάρχει ελλιπής φύλαξη, υπάρχουν ευθύνες και στην εταιρεία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το σπίτι δεν είναι το ίδιο με τους δημόσιους χώρους, όπου οφείλει το κράτος ή η εταιρεία που τους διαχειρίζεται να εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση και κυκλοφορία εντός αυτών. Από τη στιγμή που υπάρχει ελλιπής φύλαξη, υπάρχουν ευθύνες και στην εταιρεία. Ωραια. Εγω νομικος δεν ειμαι ουτε θα τον παριστανω, ουτε συμπερασματα θα βγαλω. Εσυ που βγαζεις τα νομικα σου συμπερασματα ελαφρα τη καρδια, αφου ειναι ολα τοσο απλα και λογικα, γιατι δεν σκηνοθετεις με κανα φιλο σου τσαμπουκα μεσα σε ιδιωτικο χωρο να μοιραστειτε την αποζημιωση να πατε τις διακοπες σας το καλοκαιρακι?
positivecreep21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Λοιπόν θα πάρεις τον Erwdios, και από αύριο στο μετρό μέχρι να τους ξαναπετύχετε. Μετά όμως μην δω τους χούλιγκανς να ανοίγουν θέμα, "μας χτύπησαν 2 posters του insomnia, αν κάνουμε μήνυση θα πάρουμε λεφταqq;; ή τουλάχιστον κάντε τους ένα μπάν" χαχα!! καλο! δηλ.στο μετρο μπαινεις μεσα με κουκουλες και δεν σου λενε τιποτα?μονο για εισητηρια? και βασικα γιατι μπηκες εδω να μαθεις τι γινεται αντι να ανεβεις στο γραφειο που παρακολουθουν τις καμερες του σταθμο που εισουν ? τελος ακομη και να υπαρχει βιντεο ποιος θα κατσει να αναλυσει βιομετρικα για να βρουν πληροφοριες?εχεις δει στο youtube που ανεβαζουν βιντεακια απο ληστειες και λενε οποιος τον ξερει δεινω αμοιβη?θεωρω κατα 99.9% δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει η αστυνομια. να ρωτησω κατι αλλο. Αφου η αστυνομια δεν κανει τιποτα για τετοιες καταστασεις λογικα θα μπορω να εχω κανενα σπρευ πιπεριου. ε?
panosno1com Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 αν σου κανουν ελενχο και το βρουνε πανω σου θα σε τρεχουνε απ οσο ξερω
gnsX Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 το μπούκοβο σε σπρέυ δεν θα ταν πιο αποτελεσματικό απο το πιπέρι;Καίει πιο πολύ
pournaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ame='SlackulatoR' timestamp='1302989992' post='3976757'] καλο!να ρωτησω κατι αλλο.Αφου η αστυνομια δεν κανει τιποτα για τετοιες καταστασεις λογικα θα μπορω να εχω κανενα σπρευ πιπεριου. ε? Εχεις την εντυπωση οτι δεν εχει κανεις αλλος σπρευ πανω του; το μπούκοβο σε σπρέυ δεν θα ταν πιο αποτελεσματικό απο το πιπέρι;Καίει πιο πολύ Τυροκαυτερη στη μαπα, να τον λαχταρησεις κιολας
tarantules Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σημερα καθως εβγαινα απο το μετρο στην πορτα ητανε κατι χουλιγκανς (ο ενας τουλαχιστον φοραγε κουκουλα που καλυπτε το προσωπο) και φωναζαν βγητε εξω τον πουλο.Εγω ειχα το καροτσακι με τα κοσμηματα που πουλαω μαζι μου και παντα αργω λιγο και οπως εβγαινα με σπρωχνει ενας και του λεω κατσε ρε φιλε.Τοτε με σπρωχνει πιο δυνατα και του λεω αντε ......,μου λεει τι ειπες και εγω επαναλαμβανω.Τοτε μου ριχνει κατι μεταξυ σε χαστουκι και μπουνια και μετα ενας αλλος μου κλωτσαει το καροτσακι. Μπορω να τους βρω απο τις καμερες του μετρο?? Και αν τους βρω, και τους κανω μυνηση ποσα χρηματα μπορει να παρω?? Η βλακεια παντως ειναι οτι τον εβρισα και εγω και μπορει να κανει και αυτος μυνηση για εξυβριση. Ξερει κανεις τιποτα?? Ένας μεροκαματιάρης σέρνοντας το καροτσάκι-μαγαζάκι του προσπαθώντας να βγάλει τίμια τα προς το ζην κάπου στο κέντρο της Αθήνας, δέχεται βάναυση επίθεση από χούλιγκανς... Με το υστέρημά του κατάφερε και πήρε μια σύνδεση ADSL ώστε να μπορεί να γραφτεί στο insomnia και να κάνει τα παράπονά του για την επίθεση που δέχτηκε... Ρε μπας και σε λένε και Βασίλη Καϊλα;
xarda Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σημερα καθως εβγαινα απο το μετρο στην πορτα ητανε κατι χουλιγκανς (ο ενας τουλαχιστον φοραγε κουκουλα που καλυπτε το προσωπο) και φωναζαν βγητε εξω τον πουλο.Εγω ειχα το καροτσακι με τα κοσμηματα που πουλαω μαζι μου και παντα αργω λιγο και οπως εβγαινα με σπρωχνει ενας και του λεω κατσε ρε φιλε.Τοτε με σπρωχνει πιο δυνατα και του λεω αντε ......,μου λεει τι ειπες και εγω επαναλαμβανω.Τοτε μου ριχνει κατι μεταξυ σε χαστουκι και μπουνια και μετα ενας αλλος μου κλωτσαει το καροτσακι. Μπορω να τους βρω απο τις καμερες του μετρο?? Και αν τους βρω, και τους κανω μυνηση ποσα χρηματα μπορει να παρω?? Η βλακεια παντως ειναι οτι τον εβρισα και εγω και μπορει να κανει και αυτος μυνηση για εξυβριση. Ξερει κανεις τιποτα?? Ο κλασικός ο μ@#$%^^#@ ο Ελληνας.Τον ριξανε μια α-σφαλιαρα και θα κανει μηνυση για να πάρει λεφτά!!!!!! Ποοοοοοο.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.