mindcrime Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σήμερα όταν άνοιξα το λάπτοπ είδα ότι η μπαταρία παρέμενε κολλημένη στο 0%. Τα έφτυσε μπορεί να παίζει κάτι άλλο;
telcomfreak Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το να χαλασε το προγραμμα που μετραει το σκεφτικες ? Οταν το βαζεις με την μπαταρια δουλευει ή κλεινει αμεσως ? Sent from my E15i using Insomnia App
redbill80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το πιθανοτερο ναι.Πρωτα οπως δοκιμασε να βγαλεις-βαλεις μπαταρια,restart, να κανεις update bios και αν εχεις την δυνατοτητα να δοκιμασεις αλλο ενα τροφοδοτικο (εχει τυχει να φταιει και αυτο παροπο που ανοιγε το λαπτοπ)
mindcrime Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το να χαλασε το προγραμμα που μετραει το σκεφτικες ? Οταν το βαζεις με την μπαταρια δουλευει ή κλεινει αμεσως ? Το σκέφτηκα ναι. Κλείνει αμέσως Το πιθανοτερο ναι.Πρωτα οπως δοκιμασε να βγαλεις-βαλεις μπαταρια,restart, να κανεις update bios και αν εχεις την δυνατοτητα να δοκιμασεις αλλο ενα τροφοδοτικο (εχει τυχει να φταιει και αυτο παροπο που ανοιγε το λαπτοπ) Έχω βγάλει-βάλει και restart αλλά δεν άλλαξε κάτι. BIOS καινούριο δεν υπάρχει για να κάνω update. Θα δω μήπως βρω άλλο τροφοδοτικό αν και μου φαίνεται τραβηγμένο αυτό που λες. Σου έχει τύχει; Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
redbill80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μου εχει τυχει με ενα DELL.Μεσα στο βυσμα δεν εκανε καλη επαφη (ειχαν κοπει κατι συρματακια) και με universal τροφοδοτικο φορτιζε κανονικα.
mindcrime Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δηλαδή έδινε ρεύμα το τροφοδοτικό, δούλευε κανονικά το λάπτοπ και δεν φόρτιζε η μπαταρία;! Πρώτη φοράω το ακούω.
redbill80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και εμενα δεν ειχε ξανατυχει μεχρι που ετυχε!Με το τροφοδοτικο τοy Dell δεν φορτιζε,με ενα Trust τα ιδια και με ενα NoName απο ΔΗΣΙΟ φορτιζε κανονικα.
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 βγαλε την μπαταρια, βγαλε το απο το ρευμα, πατα το κουμπι που ανοιγει για 20-30 δευτερολεπτα, ξαναβαλε την μπαταρια και βαλε το στην μπριζα να φορτισει και ανοιξε το, δες και πες μας αν επιμενει
mindcrime Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μετά το τελευταίο μου μήνυμα και χωρίς να κάνω κάτι άλλο πέρα από κανά δυο κλεισίματα/ανοίγματα για μεταφορά σε άλλο δωμάτιο, άρχισε να φορτίζει κανονικά! Σήμερα πάλι δεν φόρτιζε, το έκλεισα για λίγο και ξαναένιωσε. Τώρα το τι φταίει δεν ξέρω, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι θα μας χαιρετήσει σύντομα...
pc_expert Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ρε φίλε απλά δεν κάνει καλή επαφή το τροφοδοτικό σου. Όπως είπε και το παλικάρι πιό πάνω αγόρασε ένα universal και δοκίμασέ το . Λογικά θα είσαι ΟΚ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.