Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μια χαζη ισως ερωτηση... Για το κατεβασμα μαλλον απλα τα πραγματα.Κατεβαζουμε με οση ταχυτητα μας δινει ο παροχος μας σε σχεση παντα και με την δυνατοτητα που μας δινει αυτος απο τον οποιο κατεβαζουμε. Για το ανεβασμα εξαρταται μαλλον απο το ποσο μας δινει μεγιστο ο παροχος μας.Για παραδειγμα εγω σε rapidshare ανεβαζω μεχρι 90ΚΒ/sec Στο eaybytez ομως εχω δει κατι τρελες ταχυτητες upload μεχρι και 10ΜΒ/sec Πως εξηγειται αυτο ? Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Φαντάζομαι πως αν το έχεις δει μονο στο eaybytez πρόκειται για κάποιο bug γιατι αποκίεται να ανεβάζεις με πάνω απο 1mb/s στην καλύτερη με τις συνδέσεις που έχουμε. Μακάρι να γίνει πραγματικότητα πάντως κάποτε
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν το εχω δει μονο εγω αλλα ολοι οσοι ανεβαζουμε εκει αρχεια απο rapidshare κλπ κλπ για να τα κατεβασουμε μετα απο εκει . Το upload γινεται με φοβερη ταχυτητα.Μια ταινια 700ΜΒ ανεβαινει στην κυριολξια ...για πλακα.Μετα που κατεβαζουμε απο εκει με τα links που μας δινει το κατεβασμα ειναι σχετικο με την δικια μας δυναοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.