Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire AS5750G-2414G64Mnkk

teo24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να ψαξεις και σε αλλα ελληνικα μαγαζια μπας και το βρεις με επεκταση εγγυησης

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχετε πρόβλημα με αυτό το λαπτοπ με τις θερμοκρασίες και με βάση? Και με τους ντράιβερς? Περίεργο!!!

Εγώ πάντως όταν παίζω και έχω και την βάση μου δεν αντιμετώπιζω κανένα πρόβλημα, δεν παίζω βέβαια 7 ώρες αλλά μετά από ένα τετράωρο bulletstorm όλα είναι οκ, και δεν γίνεται αυτό που λέμε ψήνεις αυγά.

Όσον αφορά τους ντραιβερς τους ενημερώνω κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούριο από τότε που τον πήρα και δεν έχω αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα.

Αν θέλετε πείτε μου ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για θερμοκρασίες, και σε λίγο καιρό όταν βάλω κάποιο καινούριο game θα ενημερώσω ακριβώς.

γενικα τα λαπτοπ δεν ειναι για πολλες ωρες gaming

οποτε λογικο ειναι να ανεβασει τετειες θερμοκρασιες

αμα ηθελες να λιωνεις στο εξοχικο επρεπε να παρεις κατι με

1000 ευρω

Ποιο λαπτοπ είναι για πολλές ώρες gaming? Αν θες να λιώνεις στο εξοχικό παίρνεις κονσόλα.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες σήμερα.

Το μηχάνημα το πήρα κι εγώ πριν από 2 ημέρες και αφού απεγκατέστησα το Mcfee και εβαλα το Αvast, εγκατέστησα το MS Office 2010, τις ενημερωμένες εκδόσεις Νidia Forceware, Java, Flash, Shockwave, και 2-3 ενημερώσεις από την επίσημη Acer, και φυσικά τα καμμιά 10ριά απαραίτητα προγράμματα, και έκανα όλες τις ενημερώσεις λειτουργικού και ΜS Office, τελείωσα με αποκερματισμό του δίσκου, μπορώ να σας πω κι εγώ την άποψη μου για το συγκεκριμένο μηχάνημα της Acer..

Δυνατό,πολύ δυνατό μηχάνημα...!!!

Η οθόνη είναι αρκετά καλή..

Το πλήρες πληκτρολόγιο θέλει τον χρόνο του για να το συνηθήσεις..

Δεν ζεστένεται και τόσο όσο διαβάζω παραπάνω κατά την δική μου γνώμμη. Το έχω βέβαια μόνιμα σε βάση Akasa με 2 ανεμιστήρες..

Και το δούλεψα αρκετά με COD Black Ops - Batllefield Bad Company 2 - Battlefield play4free.. κλπ..

Το σασί του δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, κλασσικό της σειράς Αspire αλλά είναι λεπτό σε πάχος για τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος..

ο ήχος από τα ενσωματωμένα ηχεία είναι αρκετά καλός..

Σημειώνω ότι έρχεται με εγκατεστημένο ένα ντιμάκι των 4GB μνήμης που επεκτείνεται στα 8 GB!!!

Οι εντυπώσεις τώρα από τις πρώτες .."δραστηριότητες μου".. είναι άκρως ικανοποιητικές..!!

Πολύ καλή έως Άριστη απόδοση σε Gaming και Video encoding !!!

Γενικά είναι μια άριστη αγορά με σχέση τιμής/απόδοσης που δύσκολα θα βρείς κάποια ανάλογη..

Δημοσ.

αρε ελλαδα με το 23% ΦΠΑ........

απο οτι βλεπω στο amazon με 159 λιρες εχεις 3 χρονια εγγυηση

στο δευτερο δεν παιζει να εχει εγγυηση

δεν ειναι το ΦΠΑ, τα μαγαζια ειναι. το Saturn το ειχε βαλει πριν κανα μηνα στα 550€...

Δημοσ.

εγω οταν παιζω χωρις βαση το crysis 2 παιζει για ενα 5λεπτο και εχω βαλει overheat protection στο core temp στους 99,ενω οταν παιζω με βαση μετα απο κανενα τετραωρο μπορει να πιασει και τους 98 στις 2 ωρες πιανει τους 96.απο drivers κανενα προβλημα.εγω πιστευω πως φταιει η βαση μου παρολο που ειναι 22 εκατοστα διαμετρο βγαζει αερα μονο απο τις ακρες του ανεμηστηρα.το λαπτοπ ειναι τελειο ομως!!!το χειμωνα θα πιανει ιδιες θερμοκρασιες??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το 5742g και θελω να κανω αναβαθμιση την μνημη ραμ απο τα 4 στα 6.απο οτι βλεπω στις οδηγιες μου λεει που ειναι η ραμ και φαινετα ευκολο να την βαλω μονος μου.το μονο που πρεπει να κανω ειναι να απενεργοποιησω τον υπολογιστη να βγαλω μια ραμ και να βαλω την καινουριο και να το ξαναανοιξω?η θελει μια ειδικη διαδικασια?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , πρωτο ποστ μου και καλος σας βρηκα!

Λοιπον επειδη ενδιαφερομαι για αγορα λαπτοπ πανω κατω 600ευρα και το παρων στο συγκεκριμενο thread μου φαινετε καλο ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις επειδη δεν ειμαι και αινσταιν στα pc :)

Επειδη μενω ολλανδια θα το παρω απο εδω,ξερω οτι στο πληκτρολογιο δεν θα εχει ελληνικους χαρακτηρες αλλα αυτο δεν με πειραζει, θα μπορεσω ομως τη γλωσσα να την αλλαξω στα αγγλικα και να μπορω να γραφω ελληνικα με καποιον τροπο? Ειναι κατι δυσκολο?

Επισης για να μην γινει καποιο λαθος το λαπτοπ που αναφερετε εδω ειναι αυτο ετσι? http://www.mycom.nl/Product/Notebook-en-Netbook-Notebook/Acer-5750G2414G64MN2nd-i52410M/1193990?utm_source=VergelijkNL&utm_medium=cpc&utm_campaign=VergelijkNLclick

Μην κανω καμμια πατατα:)Η τιμη του εδω ειναι 599 καλα ειναι?

Το λαπτοπ θα το χρησιμοποιησω για τα κλασικα καμμια ταινια στα τρενα, κ μετα μεσα στο σπιτι youtube skype, ιντερνετ βασικα σε forum και τα σχετικα! Αντε και καμμια επεξεργασια βιντεο με wmp:) οχι βαρια πραγματα και οχι παιχνιδια μιας και εχω ps3!

Το συγκεκριμενο θεωρειτε καινουριο μοντελο η μηπως εχει βγει κατι ποιο καινουριο απο την acer?

Μηπως προτεινετε κατι αλλο η να προχωρησω σε αγορα?

Eυχαριστω sorry για το 'σεντονι' και ελπιζω σε μερικες απαντησουλες ουτως ωστε να γινω κ εγω κατοχος του !!

Γιωργος

EdIt : Απο το site της acer.nl τον βρηκα 549ε. http://www.acer.nl/ac/nl/NL/content/model/LX.R9702.148

Ειναι ο ιδιος ρε παιδια ? Διαβαζω και ξαναδιαβαζω και μου φαινετε οτι ειναι οι ιδιοι αλλα και τοση διαφορα στην τιμη με Ελλαδα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...