Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire AS5750G-2414G64Mnkk

teo24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο μικρο acer που εχω το βισμα τριζει λιγο

αλλα γενικα ταιριαζει το βισμα

Το ειδα, 90% τα acer ετσι ειναι.

H μπαταρια? κλειδωνει καλα Η' σου τριζει ελαχιστα & αυτη?

μ'εχει πρηξει ο φιλος που του πα να το παρει, που να

καει & καμμια GPU τι εχει να γινει!

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχουν και καλυτερα μοντελα σε αυτην την τιμη

οσο για την μπαταρια

κουνιεται πολυ λιγο

δεν ταιρειαζει απολυτως

επισης ειναι πολυ ευαισθητη

Δημοσ.

Φίλε teo24 δεν υπάρχουν καλύτερα μοντέλα σε αυτή την τιμή.

ipal ναι παίζουν και τα δύο. Ειδικά το βύσμα πιστεύω ότι έτσι είναι σχεδιασμένο. Ακόμα και να το τραβήξεις ελάχιστα συνεχίζει να έχεις κανονικά επαφή. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

elenad η βάση που πήρα μαζί με το λαπτοπ είναι αυτή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445130&catid=010304 Είναι λίγο μικρότερη σε διαστάσεις απ το λαπτοπ αλλά ψύχεται πολύ καλά.

Όσο για τα προγράμματα τρέχω συνέχεια το mcafee, τις ρυθμίσεις για την nvidia, για την intel, το mywinlocker και το intel rapid. Ακόμα και όταν παίζω βαριά παιχνίδια δεν απενεργοποιώ κάτι από αυτά. Δεν χρειάζεται να κάνεις format άλλωστε γι αυτό πήρες τέτοιο μηχάνημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, βλέπω ότι στην ίδια τιμή υπάρχει το AS5750G-2414G64 και το 5742G-484G75, με μόνη εμφανή διαφορά ότι το 5750 έχει 2,3 επεξεργαστή αλλά οθόνη LED ενώ το 5742 2,6 επεξεργαστή αλλά LCD.

Επειδή επείγομαι για άμεση αγορά και είμαι μεταξύ των δύο, θα λέγατε ότι πράγματι δεν είναι σημαντική διαφορά τα 0,3GHz οπότε να προτιμήσω την πολύ καλύτερη LED; Το λέω διότι χρησιμοποιώ πάρα πολλές ώρες υπολογιστή αλλά δεν πρόκειται να παίξω και κανένα απαιτητικό game.

Γνωρίζεται αν υπάρχουν και άλλες διαφορές μεταξύ τους που δεν διακρίνω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...πριν μια βδομαδα περιπου πηρα και εγω το acer 5750g-2416G75Mnkk και ειμαι καταευχαριστημενος..:)!!φυσαει το μηχανημα και δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα!!το πηρα απο τα media market με τη προσφορα του δευτερου προιοντος που στο διναν μισοτιμης...και ετσι πηρα και ενα samsung galaxy s2!!συμφωνω με τον geORge_VLS πως δεν υπαρχει με αυτα τα λεφτα τιποτα καλυτερο...ενταξει τωρα που διαβασα ολο το post ζηλεψα λιγο τον hp αλλα ενταξει δεν ειμαι και κανενας τρελος gamer για να επαιρνα εκεινο...και επειδη εχει στισ 7200 αντι στις 5400 σκληρο??και οτι εχει μια διαφορα με τις usb και τις 2Χεξοδους ηχου???σιγα!!!τεσπα..θα θελα να ρωτησω αν γινεται να αλλαξω ηχεια σε αυτο το λαπτοπ γιατι δεν ειμαι πολυευχαριστημενος και αν ναι ποια προτεινετε??επισης καρτα ηχου μπορω να αλλαξω η ειναι onboard??θα θελα να βαλς μια 5καναλη γι αυτο!!ευχαριστω!!

Δημοσ.

Ο 5750g ειναι το νεοτερο μοντελο του 5742g.Εχει i5-2410m Sandbridge που ειναι καλυτερος και νεοτερος απο τον i5-480 και οι LED οθονες ειναι πολυ καλυτερες και πιο λαμπερες απο τις LCD.Αρα πας στο 5750g αν και η γνωμη μου ειναι να μην πας σε acer.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Κώστα, κι εγώ προς τον 5750 προσανατολιζόμουν.

Γι' αυτό που λες για τους Acer το ακούω πολύ, ειδικά σε αυτό το forum. Δεν ρωτάω τι προτείνεις εσύ γιατί θα είναι off topic.

Πάντως ενώ υπάρχει όλη αυτή η ατμόσφαιρα (μακριά από Acer, τα καλύτερα laptop είναι Dell ή Toshiba) από εμπειρίες γνωστών μου - γιατί εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ - έχω αντίθετη άποψη, δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και η αλήθεια είναι ότι με τα χαρακτηριστικά του 5750 και σε αυτή την τιμή δεν έχω βρει κάτι άλλο. Μήπως δεν έχω ψάξει καλά;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια γεια σας.θα εχω το ιδιο λαπτοπ σε 5 μερες.απλα θελω να μου πειτε για την οθονη την φωτεινοτητα και τα χρωματα αν ειναι ζωντανα,γιατι στο notebookcheck.net λεει οτι το 5742g εχει καλυτερη φωτεινοτητα cd/m2. http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5750G-Notebook.46094.0.html και http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5742G-Notebook-GT-540M.44625.0.html.δειτε εκει που γραφει display για να δειτε τις διαφορες. μονο αυτη την ανυσηχια εχω.ενω φαινεται να ειναι ιδια η οθονη αλλαζει κατι?επισης ταινιες,βιντεο,φωτο,παιχνιδια κτλ φαινονται ωραια με ζωντανα χρωματα?απλα με ενδιαφερει πολυ το θεμα οθονης.ευχαριστω!!απαντηστε καποιοσ

Δημοσ.

καλησπερα φιλε....θα σου προτεινα να παρεις το acer ειναι πολυ καλο εγω εχω το acer aspire 5742g με nvidia geforce gt540m 1gb και ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα που εδωσα.....το μονο κακο ειναι αυτο με την εγγυηση......δεν θα σου συνηστουσα turbox

Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθηστε καποιος και εμενα.Να παρω το 5750g τελικα με τον i5?Απλως η φωτεινοτητα και τα λαμπερα χρωματα με απασχολουν.Στα παρεχει το 5750g?

Δημοσ.

εγω εχω εδω και δυο εβδομαδες το 5742 και λιγο μου κολλει οταν ανοιγει αλλα μετα κανενα προβλημα αλλα μου κολλαει οταν παιζω gta iv κολουσε μετα απο μιση ωρα παιχνιδιου αλλα τωρα με αυτο το εφτιαξα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566101.το παιζω με nvidia gt540m 2gb αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κολλαει με τοσα mb,κανονικα δεν θα επρεπε να κολλαει καθολου.ξερει κανεις γιατι κολλαει;το παιχνιδι ειναι αυθεντικο και κατι ειχα διαβασει πως πρεπει να βαλω κατι shadows και κατι reviews.

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Εχω αγορασει εδω και μια ωδομαδα το συγκεκριμενο λαπτοπ και εχω προβλημα με την καρτα γραφικων..δεν εχνεργοποιειται ποσο μαλλον οταν πρεπει με την τεχνολογια optimus.εκανα update τους τελευταιους drivers κανονικα αλλα τιποτα.επισης μολις εβαλα το battlefield 2 να παιξω μικραινει η οθονη..τι συμβαινει ρε παιδια βοηθηστε με καποιος σας παρακαλω!μπορω να κανω boot το λαπτοπ μονο με την nvidia και οχι τα intergrated graphics?αν ναι πως?ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι μολις ανοιγω ενα παιχνιδι μικραινει η οθονη και δεν εχει επιλογη 1366x768?τι γινεται βοη8ηστε με καποιος σας παρακαλω!!!

Δημοσ.

chrism46 αν εχεις nvidia θα πατησεις στην αναζητηση της εναρξης nvidia και θα σου βγαλει τον πινακα ελεγχου της nvidia.οταν το ανοιξεις θα σε βγαλει στις ρυθμισεις προγραμματος εσυ θα πατησεις προσθηκη και θα πας στα αρχεια εφαρμογων και θα βρεις εκει οπου ξεκιναε το παιχνιδι και θα πατησεις ανοιγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...