Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire AS5750G-2414G64Mnkk

teo24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τωρα ειδα την προταση του panos9553.

Η 6770Μ ειναι μακραν καλυτερη απο την 540Μ. H μικρη της αδερφη (6750Μ) σκοτωνει την 540Μ.: http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6750M.43958.0.html

Αρα αν για +100Ε νομιζω οτι αξιζει , βαλε κ επεκταση κ εισαι μεσα στα <800Ε.

Τα 2Gb, ειναι καθαρα για Marketing μην τα κοιτας...

edit: Ρε πανο θα μας αφησεις να πουμε κατι? χαχαχαχαχαχα , τα ιδια λεμε ταυτοχρονα (πολυ καλο finding by the way)

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για της amd εχω ακουσει οτι θερμενονται και το laptop θα ειναι πανω απο 3 ωρες ανοιχτο

Δημοσ.

για της amd εχω ακουσει οτι θερμενονται και το laptop θα ειναι πανω απο 3 ωρες ανοιχτο

Δεν ισχυει αυτο.

Δημοσ.

Για τους amd επεξεργαστες θα εχεις ακουσει κατι...oι amd καρτες ομως ειναι ιδιαιτερα επιτυχημενες...εγω εχω μια ati mobility 5165 εδω και 1 χρονο εχω παιξει παρα πολλα games..(της εχω πιει το αιμα)αλλα δεν ακουει τιποτα...

Δημοσ.

δικιο εχεται

εκανα και την συγκριση

στο μονο που ειναι καλυτερη η nvidia ειναι το shader speed (τι ειναι??)

Δημοσ.

Μην σε απασχολει αυτο...εσενα σε νοιαζει ποια καρτα πιανει τα περισσοτερα fps(αυτο ειναι το σημαντικο)γιατι την καρτα στα laptops την παντρευεσαι μεχρι το τελος...αρα παιρνεις οτι καλυτερο βρισκεις στα χρηματα που διαθετεις...το πιασες?

Δημοσ.

Πολυ τουμπανακι ο Hp παντως. Πιστευω ενα 11000 στο 3Dmark 06 πρεπει να το εχει. Αρα μπαινουμε στα χωραφια της 555Μ !!!

Δημοσ.

ναι

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα το hp και φοβαμαι το internet

Δημοσ.

Μην σε απασχολει αυτο...εσενα σε νοιαζει ποια καρτα πιανει τα περισσοτερα fps(αυτο ειναι το σημαντικο)γιατι την καρτα στα laptops την παντρευεσαι μεχρι το τελος...αρα παιρνεις οτι καλυτερο βρισκεις στα χρηματα που διαθετεις...το πιασες?

+1000

Στο mystems λεει αφιξη στις 19/04 δλδ την Τριτη. Αν δεν θες ιντερνετ τον παιρνεις απο εδω http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=42961

Λιγες ημερες υπομονη για κατι πολυ δυνατοτερο.

Η 6770Μ με την 1366Χ768 θα σε βγαλει για αρκετο καιρο ακομα. Ετσι κι αλλιως αργουν να αλλαξουν οι κονσολες :P

Δημοσ.

Αν θες να τους χαρισεις 50Ε...

Εγω παλι θελω amd 6970m....και crossfire μην σου πω...αλλα το χρημα δεν ρεει...παει απο αλλους δρομους..χαχα..

Αααααααχχχχχχχ, τα εχω ξαναπει....

Δημοσ.

Οτι θελεις κανεις,αλλα γιατι να μην καλυψεις την εγγυηση με αυτη την διαφορα που προκυπτει απο την εξης προσφορα που προτεινει ο liakjim??

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=42961

Δημοσ.

η ταχυτητα σκληρου δισκου (7200) ειναι κατι που πρεπει να κοιταξω???

Αλλο ενα προσον του Hp. Οσο περισσοτερες οι στροφες τοσο πιο γρηγορος ο σκληρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...