chrys88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 γεια σας παιδια! εχω την εξης συντομη απορια: τρεχω εναν αλγοριθμο στο matlab οπου τα αποτελεσματα που πρεπει να εμφανισει ειναι περιπου 80 πινακες στοιχειων( με 100 σειρες ο καθε πινακας). οταν τον τρεχω στους υπολογιστες της σχολης μου ολα τα αποτελεσματα εμφανιζονται κανονικα. αλλα οταν τον τρεχω στον υπολογιστη μου, εμφανιζει περιπου τους τελευταιους 40 πινακες..δηλαδη μου αποκρυπτει τα πρωτα αποτελεσματα απο το τρεξιμο του αλγοριθμου..εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες εκδοσεις matlab στον υπολογιστη και συμβαινει το ιδιο πραγμα.. οποτε μηπως ειναι προβλημα του υπολογιστη ή υπαρχει καποια ρυθμιση στη matlab γι αυτο το θεμα???
insomniaK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω από που ή πως ρυθμίζεται, αλλά έχεις ορίσει (ή μάλλον αυτόματα έχει ορισθεί) ανώτατο αριθμό γραμμών που κρατάει στη μνήμη για να φαίνονται στο command. Εδώ πάντως έχει τη λύση στο πρόβλημα σου, πιθανόν.
chrys88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 πραγματι αυτο ακριβως που λες ειναι.. ειχε οριστει ανωτατος αριθμος γραμμων στις 5000. ευχαριστω πολυ!!!!
Technology fan Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γενικά να ξέρεις οτι δεν συνηθίζεται να τα εκτυπώνουμε στο command window. Προτιμάμε να σώζουμε τους πίνακες-μεταβλητές αν θέλουμε να τις ανακτήσουμε μετά ή ακόμα και σε αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.