barman Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Στα 11,000 ( Με αποσυρση). Τελικη τιμη στα 1400. Καποιος ΚΑΤΟΧΟΣ να μου πει Θετικα-Αρνητικα ;;; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτο οπως και για το i30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 To 1.4 στην κατηγορία του λογικά θα είναι από τα δυνατότερα μικρά. Πολύ καλά λόγια έχουν ακουστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Καποιος κατοχος να μας γραψει πιο πολλα ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 το χει ένας φίλος..και ειλικρινά του χει βγάλει τη πίστη,δε καταλαβαίνει τίποτα το κακόμοιρο! τίμιο αμαξάκι φαίνεται,μέχρι τώρα δεν του χει βγάλει κανά κουσούρι,και το χει καιρό. θυμάμαι το καλοκαίρι,40 βαθμούς και βάλε,να ανεβαίνουμε για θεσσαλονική από μπράλλο..εκεί στα στροφιλίκια έδωσε και πήρε το i20 δεν το περιμέναμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Χτύπα το χωρίς πολύ σκέψη. Η πιο σίγουρη επιλογή στην κατηγορία του και μάλιστα στη σωστή τιμή. Πολύ δύσκολα θα το μετανιώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Παιδια Ευχαριστω. Κατι " Ακουσα" για θεματα σοβαρα στα ηλεκτρολογικα. Τι ακριβως δε μου ειπαν- παντως το δινουν σε καλη τιμη και στην φουλ εκδοση. Κοντρες ΔΕΝ κανω οποτε ΔΕΝ με ενδιαφερει κατι γρηγορο παρα μονο αξιοπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 παντως κοιτα μπας και βγαινει με κανα εργοστασιακο Lpg kit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δηλαδη ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Τωρα διαβασα τι ειναι. Καλη ιδεα Ntinaras. Θα ρωτησω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmch Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 http://hyundaiclub.gr/ Υπάρχει ειδικό κομμάτι για το i20. Αν θέλεις κάτι παραπάνω να ρωτήσεις, εδώ είμαι, κάτοχος του i20 1,5 χρόνο και 14000 χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 http://hyundaiclub.gr/ Υπάρχει ειδικό κομμάτι για το i20. Αν θέλεις κάτι παραπάνω να ρωτήσεις, εδώ είμαι, κάτοχος του i20 1,5 χρόνο και 14000 χλμ. Για τα ηλεκτρολογικα ισχυει αυτο που μου ειπαν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmch Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Όχι. Κανένα πρόβλημα. Κάποια ψιλοπροβληματάκια υπήρχαν στην πρώτη του έκδοση μόνο (2009). Από εκεί και πέρα έστρωσαν τα πράγματα. Αυτό γίνεται νομίζω σχεδόν σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τους. Το αυτοκίνητο είναι καλό. Απροβλημάτιστο. Αν βρεις και το σωστό μαγαζί που θα σου κάνει τα service και την συντήρηση θα είσαι μια χαρά. Το forum που σου έδωσα θα σου καλύψει και όλες σου τις απορίες. Παρατήρησε στο forum ότι οι λιγότερες αναφορές για προβλήματα αφορούν το i20 και ότι οι αναφορές αυτές είναι ως επί το πλείστον για τις αρχικές σειρές που ήρθαν στην Ελλάδα. Όχι. Κανένα πρόβλημα. Κάποια ψιλοπροβληματάκια υπήρχαν στην πρώτη του έκδοση μόνο (2009). Από εκεί και πέρα έστρωσαν τα πράγματα. Αυτό γίνεται νομίζω σχεδόν σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τους. Το αυτοκίνητο είναι καλό. Απροβλημάτιστο. Αν βρεις και το σωστό μαγαζί που θα σου κάνει τα service και την συντήρηση θα είσαι μια χαρά. Το forum που σου έδωσα θα σου καλύψει και όλες σου τις απορίες. Παρατήρησε στο forum ότι οι λιγότερες αναφορές για προβλήματα αφορούν το i20 και ότι οι αναφορές αυτές είναι ως επί το πλείστον για τις αρχικές σειρές που ήρθαν στην Ελλάδα. Έχω το 1,4 GL ΣΕ RED BERRY. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Όχι. Κανένα πρόβλημα. Κάποια ψιλοπροβληματάκια υπήρχαν στην πρώτη του έκδοση μόνο (2009). Από εκεί και πέρα έστρωσαν τα πράγματα. Αυτό γίνεται νομίζω σχεδόν σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τους. Το αυτοκίνητο είναι καλό. Απροβλημάτιστο. Αν βρεις και το σωστό μαγαζί που θα σου κάνει τα service και την συντήρηση θα είσαι μια χαρά. Το forum που σου έδωσα θα σου καλύψει και όλες σου τις απορίες. Παρατήρησε στο forum ότι οι λιγότερες αναφορές για προβλήματα αφορούν το i20 και ότι οι αναφορές αυτές είναι ως επί το πλείστον για τις αρχικές σειρές που ήρθαν στην Ελλάδα. Έχω το 1,4 GL ΣΕ RED BERRY. Ναι εγινα ηδη μελλος εκει. Το θεμα ειναι οτι οντος οι αναφορες ειναι παλιες για διαφορα προβληματακια. Κολλαω διοτι ΔΕΝ γνωριζω ποια εκδοση να επιλεξω. Ας πουμε δεν ξερω αν υπαρχουν Σημαντικες διαφορες απο την μια στην αλλη. Τωρα θα ψαξω να δω για την δικια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.