Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ Hyundai i20-1,4

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το χει ένας φίλος..και ειλικρινά του χει βγάλει τη πίστη,δε καταλαβαίνει τίποτα το κακόμοιρο!

τίμιο αμαξάκι φαίνεται,μέχρι τώρα δεν του χει βγάλει κανά κουσούρι,και το χει καιρό.

θυμάμαι το καλοκαίρι,40 βαθμούς και βάλε,να ανεβαίνουμε για θεσσαλονική από μπράλλο..εκεί στα στροφιλίκια έδωσε και πήρε το i20 δεν το περιμέναμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια Ευχαριστω. Κατι " Ακουσα" για θεματα σοβαρα στα ηλεκτρολογικα. Τι ακριβως δε μου ειπαν- παντως το δινουν σε καλη τιμη και στην φουλ εκδοση. Κοντρες ΔΕΝ κανω οποτε ΔΕΝ με ενδιαφερει κατι γρηγορο παρα μονο αξιοπιστο.

http://hyundaiclub.gr/

Υπάρχει ειδικό κομμάτι για το i20.

Αν θέλεις κάτι παραπάνω να ρωτήσεις, εδώ είμαι, κάτοχος του i20 1,5 χρόνο και 14000 χλμ.

Για τα ηλεκτρολογικα ισχυει αυτο που μου ειπαν ;

Όχι. Κανένα πρόβλημα. Κάποια ψιλοπροβληματάκια υπήρχαν στην πρώτη του έκδοση μόνο (2009). Από εκεί και πέρα έστρωσαν τα πράγματα. Αυτό γίνεται νομίζω σχεδόν σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τους.

Το αυτοκίνητο είναι καλό. Απροβλημάτιστο. Αν βρεις και το σωστό μαγαζί που θα σου κάνει τα service και την συντήρηση θα είσαι μια χαρά.

Το forum που σου έδωσα θα σου καλύψει και όλες σου τις απορίες. Παρατήρησε στο forum ότι οι λιγότερες αναφορές για προβλήματα αφορούν το i20 και ότι οι αναφορές αυτές είναι ως επί το πλείστον για τις αρχικές σειρές που ήρθαν στην Ελλάδα.

Όχι. Κανένα πρόβλημα. Κάποια ψιλοπροβληματάκια υπήρχαν στην πρώτη του έκδοση μόνο (2009). Από εκεί και πέρα έστρωσαν τα πράγματα. Αυτό γίνεται νομίζω σχεδόν σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τους.

Το αυτοκίνητο είναι καλό. Απροβλημάτιστο. Αν βρεις και το σωστό μαγαζί που θα σου κάνει τα service και την συντήρηση θα είσαι μια χαρά.

Το forum που σου έδωσα θα σου καλύψει και όλες σου τις απορίες. Παρατήρησε στο forum ότι οι λιγότερες αναφορές για προβλήματα αφορούν το i20 και ότι οι αναφορές αυτές είναι ως επί το πλείστον για τις αρχικές σειρές που ήρθαν στην Ελλάδα.

Έχω το 1,4 GL ΣΕ RED BERRY.

Έχω το 1,4 GL ΣΕ RED BERRY.

Ναι εγινα ηδη μελλος εκει. Το θεμα ειναι οτι οντος οι αναφορες ειναι παλιες για διαφορα προβληματακια. Κολλαω διοτι ΔΕΝ γνωριζω ποια εκδοση να επιλεξω. Ας πουμε δεν ξερω αν υπαρχουν Σημαντικες διαφορες απο την μια στην αλλη.

Τωρα θα ψαξω να δω για την δικια σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...