Προς το περιεχόμενο

iMAC G5

orotoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια..

υπάρχει ενα iMac G5 (χωρίς την iSight) το οποίο είχε το γνωστό θεματάκι.. Δεν έγινε ποτέ τίποτα με αυτό και τώρα κάθεται σε μια γωνιά παραπονεμένο..

Υπάρχει περίπτωση να το θέλει κανείς για 'ανταλλακτικά' κτλ..? Έχουν αφαιρεθεί σκληρός και μνήμες.

Αλλιώς το βλέπω να καταλήγει για τραπεζάκι ή για ανακύκλωση.. ;-ρ

---edit---

λέτε να αξίζει να δοκιμάσω κάτι τέτοιο http://shop.ebay.co.uk/i.html?_kw=imac&_kw=g5&_kw=logic&_kw=board ?? Απο κάτι guides που είδα δε φαίνεται πολύ δύσκολο..

Δημοσ.

Γεια..

υπάρχει ενα iMac G5 (χωρίς την iSight) το οποίο είχε το γνωστό θεματάκι.. Δεν έγινε ποτέ τίποτα με αυτό και τώρα κάθεται σε μια γωνιά παραπονεμένο..

Υπάρχει περίπτωση να το θέλει κανείς για 'ανταλλακτικά' κτλ..? Έχουν αφαιρεθεί σκληρός και μνήμες.

Αλλιώς το βλέπω να καταλήγει για τραπεζάκι ή για ανακύκλωση.. ;-ρ

δωρεαν ?

Δημοσ.

Τα G5 δεν ειναι καθολου δύσκολα στο ανοιγμα και φτιάξιμο!!! (σε σχεση με τον αναθεματισμένο μου White iMac C2D που μου χε βγαλει την πιστη στην αρχη)

Αν πιάνουν τα χέρια σου κ έχεις όρεξη και μεράκι δοκίμασε το!! ;)

Δημοσ.

δωρεαν ?

λογικά όχι, αφού μπορεί να φτιαχτεί.. αλλά θα δείξει..

@darklord.. με κολλήσεις και τα σχετικά δεν έχω ασχοληθεί (κάποια άλλα guides που είχα δεί, άλλαζες τα capacitors. Αλλά για κάτι τέτοιο (να αλλαχτεί όλη η πλακέτα απλώς) πιάνουν.. ευκολο το είδα.. Απλώς είναι λογική η τιμή για το logic board? 15-20 λίρες?? Γιατί είχα την εντύπωση οτι ειναι κάτι 500ευρα.. Στη systemgraph πχ που το είχε πάει η αδερφή μου της είχαν πει οτι δεν αξίζει και καλύτερα να πάρει καινούριο (καλά τι θα λέγαν βέβαια.. και ήταν και μέσα στο πρόγραμμα αντικατάστασης που χε βγάλει η apple και δεν είπαν τίποτα μη γ*μ.. @#)$ )

σε αυτό το guide αναφέρομαι..

Δημοσ.

Μεταχειρισμένα Logicboard εχει το ebay, ότι τιμή γουστάρει βάζει ο καθένας..

Κάτσε έχεις το γνωστό θεματακι με τους Capacitors, ή με το πράσινο υγρό που έχει διαροή??? με μπέρδεψες!!

Δημοσ.

Στη systemgraph είχαν πει στην αδερφή μου οτι έχει πρόβλημα το logic board. Αυτό που έκανε (κάνει) είναι να μην ανάβει απ όσο θυμάμαι.. παίρνει ρευμα δηλ.. αλλά η οθόνη μαυρη.. Το serial number είναι απο αυτά που είχε ανακοινώσει η apple για το replacement program..

Δημοσ.

Στη systemgraph είχαν πει στην αδερφή μου οτι έχει πρόβλημα το logic board. Αυτό που έκανε (κάνει) είναι να μην ανάβει απ όσο θυμάμαι.. παίρνει ρευμα δηλ.. αλλά η οθόνη μαυρη.. Το serial number είναι απο αυτά που είχε ανακοινώσει η apple για το replacement program..

και γιατί δεν τους είπες πως είναι για replacment;

Δημοσ.

το όλο σκηνικό το έμαθα αφου είχε λήξει.. το είχε πάει η αδερφή μου και της είπαν οτι δε συμφέρει να το φτιάξει κτλ τότε δε το έψαξα και γω.. σε κάποια φάση τον έφερε σπίτι μου, οπότε και ασχολήθηκα.. αλλά ήταν αργά.. αστα.. και όσο έβλεπα οτι και για λίγο ακόμη μετα το επίσημο τέλος τα αλλάζαν.. τρελένομαι περισσότερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...