Προς το περιεχόμενο

tv πανω σε μηχανακι κοντα στο σπιτι μου

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xλωμο να ειναι megapolisomancy. Η TV δεν κολλαει.

@Vasilis123 Χονδρικα αναφερεται στην γεωγραφικη θεση καποιων κτηριων μιας πολης και του "αποκρυφιστικου" συμβολισμου τους. Υπαρχουν καποια στοιχεια σε graffity (θεωρητικα παντα ε) τα οποια υποτιθεται πως σε παραπεμπουν στα συγκεκριμενα στιγματα. Φαντασου το σαν το κυνηγι του χαμενου θησαυρου, οπου το ενα στοιχειο σε παραπεμπει σε αλλο, ή σαν μαρκαρισματα που για αυτους που ασχολουνται υποδηλωνουν την συμβολικη ερμηνεια του Χ κτηριου. Aν θυμαμαι καλα καπου ειχε παρει το ματι μου πως το γκραφιτι στο κτιριο απεναντι απο τα H&M στην οδο Σταδιου ειναι ενα τετοιο δειγμα. Στο περιπου ολο αυτο, καθως και εγω δεν το εχω καταλαβει καλα. Νομιζω παντως πως το ολο hype το ειχε ξεκινησει (στην Ελλαδα) ο εκδοτης Παντελης Γιαννουλακης.

illuminati?

[ελληνικα]

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει. Κάνω graffiti και το ξέρω. Αμα θέλεις μπορώ να σου εξηγήσω και τι είναι το καθένα απο αυτά που δείχνει στο link.

δεν είπα τα συγκεκριμένα.. απλώς να καταλάβει περίπου τι λέω.

για τα υπόλοιπα.. είπε ο stormrain... γενικά συμβαίνει σε όλες τις πόλεις και είναι για κάποιους ενα παιχνίδι ρόλων live, για άλλους μια πραγματικότητα.. ξεκίνησε απο κάποιο μυθιστόρημα φαντασίας σαν ιδέα (απ τα λίγα που έχω καταλάβει). όντως η tv δε πολυκολάει αλλά ίσως να ναι κανα καινούριο τους γκάτζετ ;ρ

για τους ιλουμιν.. για όσους το θεωρούν αληθινό, παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...