gnsX Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ε δεν είσαι τόσο ψαγμένος όσο ο απο πάνω σου που τα χει φάει με το κουτάλι
status Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ε δεν είσαι τόσο ψαγμένος όσο ο απο πάνω σου που τα χει φάει με το κουτάλι Ή σε κύβο ζάχαρης .. :Ρ
orotoi Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το σκηνικό με το megapolisomancy.. παίζει σε σχετικά μεγάλο βαθμό στην Αθήνα. Δεν είναι απίθανο να ήταν κάτι σχετικό. Δεν έχει σημασία αν είναι ή οχι αλήθεια αυτά που πραγματεύεται.. αλλά αφού πολλοί ασχολούνται με αυτό είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε ενέργειες τους. Οι γραμμές και τα λοιπά σύμβολα μοιάζαν καθόλου με τη "γραμματοσειρά" που χρησιμοποιούν σε μερικά γκράφιτυ? ---edit--- υπάρχει περίπτωση να σε είδαν οτι το είδες?
hackerW32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 αυτο που θιμαμε απο την εικονα που εδιχνε ειναι οτι κιριαρχουσε το κοκκινο χρομα και εκεινο το αστερι στο κεντρο ---------------- να με ειδαν οτι το ειδα? μπα οχι μονος μου ημουν.. εγω και το αμαξι που περασε..
skim045 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 με τη "γραμματοσειρά" που χρησιμοποιούν σε μερικά γκράφιτυ? Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει. Κάνω graffiti και το ξέρω. Αμα θέλεις μπορώ να σου εξηγήσω και τι είναι το καθένα απο αυτά που δείχνει στο link.
vasilis123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι ειναι το megapolisomancy, γιατι δεν μπορω να καταλάβω απ οσα λεει το google. ευχαριστω
kage Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 καποιοι εχουν καει και στησαν τρειλερ με το μηχανακι και την tv.κολλησες μονο στην tv και εχασες το τρειλερ. ή http://www.youtube.com/watch?v=AlOUSxYLwVE ή το χανεις
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Xλωμο να ειναι megapolisomancy. Η TV δεν κολλαει. @Vasilis123 Χονδρικα αναφερεται στην γεωγραφικη θεση καποιων κτηριων μιας πολης και του "αποκρυφιστικου" συμβολισμου τους. Υπαρχουν καποια στοιχεια σε graffity (θεωρητικα παντα ε) τα οποια υποτιθεται πως σε παραπεμπουν στα συγκεκριμενα στιγματα. Φαντασου το σαν το κυνηγι του χαμενου θησαυρου, οπου το ενα στοιχειο σε παραπεμπει σε αλλο, ή σαν μαρκαρισματα που για αυτους που ασχολουνται υποδηλωνουν την συμβολικη ερμηνεια του Χ κτηριου. Aν θυμαμαι καλα καπου ειχε παρει το ματι μου πως το γκραφιτι στο κτιριο απεναντι απο τα H&M στην οδο Σταδιου ειναι ενα τετοιο δειγμα. Στο περιπου ολο αυτο, καθως και εγω δεν το εχω καταλαβει καλα. Νομιζω παντως πως το ολο hype το ειχε ξεκινησει (στην Ελλαδα) ο εκδοτης Παντελης Γιαννουλακης.
vasilis123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Xλωμο να ειναι megapolisomancy. Η TV δεν κολλαει. @Vasilis123 Χονδρικα αναφερεται στην γεωγραφικη θεση καποιων κτηριων μιας πολης και του "αποκρυφιστικου" συμβολισμου τους. Υπαρχουν καποια στοιχεια σε graffity (θεωρητικα παντα ε) τα οποια υποτιθεται πως σε παραπεμπουν στα συγκεκριμενα στιγματα. Φαντασου το σαν το κυνηγι του χαμενου θησαυρου, οπου το ενα στοιχειο σε παραπεμπει σε αλλο, ή σαν μαρκαρισματα που για αυτους που ασχολουνται υποδηλωνουν την συμβολικη ερμηνεια του Χ κτηριου. Aν θυμαμαι καλα καπου ειχε παρει το ματι μου πως το γκραφιτι στο κτιριο απεναντι απο τα H&M στην οδο Σταδιου ειναι ενα τετοιο δειγμα. Στο περιπου ολο αυτο, καθως και εγω δεν το εχω καταλαβει καλα. Νομιζω παντως πως το ολο hype το ειχε ξεκινησει (στην Ελλαδα) ο εκδοτης Παντελης Γιαννουλακης. ok φιλε μου, ευχαριστω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.