daino92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Θέλω να ρωτήσω το απλό: συμφέρει το Apple Magic Charger για το ποντίκι http://store.apple.com/us/product/H4825ZM/A?fnode=MTY1NDA1Mg&mco=MjEzNTM5NDk ή να μείνω στις μπαταρίες? Υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει προσωπικές εμπειρίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αναλογιζόμενος ότι στο χρηματιστήριο της Apple η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου είναι 1:1 μιλάμε για 50 ευρώ περίπου + όποια μεταφορικά αν χρειαστούν. Αν σκεφτείς πόσες μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες και μη) μπορείς να αγοράσεις με αυτά τα χρήματα, τότε μάλλον δεν σε συμφέρει. Επίσης η αυτονομία που σου προσφέρει το συγκεκριμένο gadget σε σχέση με οποιαδήποτε μπαταρία, είναι αρκετά περιορισμένη (μιλάμε για κάτω από βδομάδα). Τέλος χωρίς να έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο, θεωρώ ότι το magic mouse θα αντικατασταθεί-βελτιωθεί πολύ σύντομα, καθώς δεν έχει πείσει ακόμη για την εργονομία του και δεν είμαι πολύ σίγουρος για το αν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το charger και στο επόμενο ultimate apple mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Α μάλιστα, thanks για το info φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 σύμφωνα με αυτό το review: http://www.marco.org/2011/04/06/review-mobee-magic-charger, δεν αξίζει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το Magic Mouse γενικά έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Εκτός από την εργονομία του (την οποία οκ, τη συνηθίζεις) πιστεύω πως είναι τραγικα αργό. Το έχω σε 27ρι mac και πραγματικά με κουράζει γιατί έχω και στρέματα να καλύψω με το ποντίκι. Έχετε κάνα hint/app να το κάνει γρηγορότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το Magic Mouse γενικά έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Εκτός από την εργονομία του (την οποία οκ, τη συνηθίζεις) πιστεύω πως είναι τραγικα αργό. Το έχω σε 27ρι mac και πραγματικά με κουράζει γιατί έχω και στρέματα να καλύψω με το ποντίκι. Έχετε κάνα hint/app να το κάνει γρηγορότερο; Ναι 2 μάλιστα. 1) Magic Prefs 2) Better Touch Tool Άμα τα ψάξεις στο net θα τα βρεις πολύ εύκολα. Σε γενικές γραμμές αυτά τα 2 προγράμματα είναι για να προγραμματίζεις shortcuts τύπου stroke it στα windows αλλά έχει κ επιτάχυνση του ποντικιού αν κ εγώ δε ανεβάζω την ταχύτητα γιατί κάπως χάνει...άμα τα βάλεις θα το καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εχεις το Tracking Speed στο μεγιστο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εάν με κάποιον τρόπο δεν μειωθεί το βάρος του και μιλάω το βάρος κυρίως των μπαταριών θα διαλύσουμε τους καρπούς μας τενοντίτιδες και λοιπά !!!! Θα προτιμούσα να είχα ένα mouse που να κρατάει 24 ώρες και να το φόρτιζα μέσο usb καλωδίου οπότε να εάν δεν είχε μπαταρία να το να το είχα με το καλώδιο παρά όπως είναι τώρα !! Υπάρχει μήπως κάτι τέτοιο ? Μπα ε πολύ φαντασία έχω μου φαίνεται … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εάν με κάποιον τρόπο δεν μειωθεί το βάρος του και μιλάω το βάρος κυρίως των μπαταριών θα διαλύσουμε τους καρπούς μας τενοντίτιδες και λοιπά !!!! Θα προτιμούσα να είχα ένα mouse που να κρατάει 24 ώρες και να το φόρτιζα μέσο usb καλωδίου οπότε να εάν δεν είχε μπαταρία να το να το είχα με το καλώδιο παρά όπως είναι τώρα !! Υπάρχει μήπως κάτι τέτοιο ? Μπα ε πολύ φαντασία έχω μου φαίνεται … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 το τρακπαντ δεν ειναι λυση. θελει redesign του ποντικιού. ειναι για πέταμα. τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 κι εγώ εκεί καταλήγω. Τώρα είδα το ποστ με το software αλλά με βλέπω σε λίγο να δουλεύω με άλλο ποντίκι και το magic mouse να το έχω απλά για backup. Εχεις το Tracking Speed στο μεγιστο?? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έβαλα το magic prefs και απλά είναι κα-τα-πλη-κτι-κο!!! Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.